02-25-2010, 23:18
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A körönként felvihető egységek nem tetszenek nekem még igazából... Mert nem mindegy, hogy 20 kör alatt újráz körönként 30ezer egységet, és abból nem veszik el semmi, vagy képez egyszerre 60ezret, és annak eltűnik a fele.
Ide azt hiszem, hogy inkább egy fajténkénti össz képzés alatt lévő szám lenne a jó. És erre a 200ezer egész szimpatikusnak tűnik. Per fajta, összesen képzés alatt.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Itt is fajténkénti korlátra gondoltam, tehát nem merül fel problémaként, hogy miért a varázsók tűntek el, amikor én inkább áldoztam volna a katonákat. Ha a varázslóból van sok, akkor abból lesz kevesebb, ha a katonából van sok, akkor abból lesz kevesebb. Nem össz darabszámra, hanem fajtánkénti darabszámra gondoltam.
Pl minden körben képzel 30ezer katonát, az 20*30ezer = 600ezer. A maximum az (mondjuk) 200ezer, ezért a 600ezer képződő lovasból újraindulásnál csak 200ezret kapsz vissza. Vagy az elejéről, vagy a végéről le vannak vágva a feleslegek. Inkább a végéről, és akkor képzési sorrendben megmaradnak. Így megmarad az első kör 30ezre, a második kör 30ezre (60ezer eddig), a harmadik kör 30ezre (90ezer eddig), a negyedik kör 30ezre (120ezer eddig), az ötödik kör 30ezre (150ezer eddig), a hatodik kör 30ezre (180ezer eddig), a hetedik körből 20ezer (a 200ezres korlátot itt éred el, ezért innen 10ezer már eltűnik újrázáskor), és a következő körök végig nullát adnak.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hehe, bár ott tartanánk...  A képzés alatt lévő katonákról még nem igazán esett szó... 
|
Ezzel mi a gond?