|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

02-25-2010, 00:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 11%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
Szia bár nem fog tetszeni a többségnek de én is a vándor személyiséget tartom a legjobbnak a hullának. Sokat játszottam lent az 5 ben vele az alsó mezönyben nagyon jókat tudtam vele fosztogatni anno. Pontlistából kikerestem a jó magas hírnévpontú orikat(és remélve hogy egy ember félelf tolist ütök) inditottam 3 körröl a fosztó hadjárataimat. Persze sokszor pattantam is (a tolis nem egy gyenge tolis volt vagy nem is tolis volt mert beütésem elött 1 körrel inditott rám 2 sereget is  hiába volt olyan magas a hírnévpontja  )
|
A vándor hogyan függ össze a sikeres fosztogatásokkal? 5-ös szinten 200 hektár körül a pontlista sűrűsége miatt pár pontkülönbség is okozhat több környi távolságot, amik könnyedén áthidalhatók egy kv alatt. Szóval nem értem. 
|

02-25-2010, 00:54
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
a vándornál itt arra az elönyös tulajdonságra gondoltam hogy nyugodtan ki lehet menni 3 körre támadni fosztani mert nem tudnak kisérni.(persze ha vándor az ellen akkor máris borul ez az elmélet sajna  )
amúgy itt sokat a célpont nem tud tenni ellenne max szembe jön a sereggel.
200 heki környékén nem lehet szerintem sokat ugrálni a pontlistában bontogatásokkal vagy kati visszafokozásokkal az szerintem inkább az A ban járható út.(meg lent az 5 ben nem nagy pénzű orik vannak akik szerintem ezt a stratégiát nem szívesen alkalmaznák csak hogy a vándor szemes hullát vissza tudják kisérni mondjuk 3-5 sereggel mert az meg kiment mondjuk full elittel)
Tisztelet igazad van a hírnévpontot illetöen ezért is irtam hogy néha volt meglepetésben részem mikor visszakisért a tolisnak hit hadis 
De néha azért bejött hogy tolist támadtam (vagy lehet hogy akkor is hadis lehetet de nem jött vissza rám sereggel  )
Last edited by csakegygnóm; 02-25-2010 at 01:01..
|

02-25-2010, 05:21
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
a vándornál itt arra az elönyös tulajdonságra gondoltam hogy nyugodtan ki lehet menni 3 körre támadni fosztani mert nem tudnak kisérni.(persze ha vándor az ellen akkor máris borul ez az elmélet sajna 
|
Hullánál ki kell pucolni az országot egy támadáshoz, ha meg igencsak üres, akkor kiküldöm én szembe azt a 2-3 kisebb sereget 3 körre is, úgyse látod, hogy most megy vagy nem, a lényeg, hogy be fog verni. Kicsit rászámolok, nehogy a kapott barakkokat íjakkal televedd, és máris ugyanaz a helyzet, csak kevesebb lovasom van otthon, mint amúgy, meg betegebb leszek 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

02-25-2010, 07:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
vándor hullával lehet jól hiénázni alsóbb csoportban, azaz a pontlistában látod hogy valakinek az értéke megnőtt, tehát ütött ő vagy a szövije, és mivel a távolság csak kv.kor módosul mész rá szép nagy sereggel. Ha szerencséd van, akkor kv után annyival föléd kerül, hogy nem fog tudni kísérni, illetve esetleg még a beütésed után is fölötted marad.
Gáz az, ha egy elfnek bejön a fedezése, akkor pattansz.
Ha jó a szövije, vagy valami leamortizálódott tagot vert be valami minimál sereggel akkor is pattansz. Viszont a legjobb az egészben, hogy úgysem fogod tudni mi történt 
|

11-22-2011, 14:09
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Hentes-mészáros kérdés
Sziasztok!
Első! posztom..
Regeltem egy orit, még nagyon friss, véd alatt van se faj se személyiség. A hullát szeretném kipróbálni mert sok minden más volt már, azt kivéve. A választás csak 5-ös csopira szól..egyenlőre. A terv az, hogy lenn maradnék 200 hekin sőt csak 100-at építenék be...
...aztán megpróbálnék ott a környékben pénzt keresni kihasználva a hulla bónuszt miszerint az elhullott ellenséges egységek alap katonaként beállnak a győztes csapatba. Kati meg menne piacra mert 5-ben még van ára:P
A kérdésem az, h mészár esetén a lakosságból származó hullák is beállnak-e a haderőmbe?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Buc
|

11-22-2011, 14:18
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Buc
Sziasztok!
Első! posztom..
Regeltem egy orit, még nagyon friss, véd alatt van se faj se személyiség. A hullát szeretném kipróbálni mert sok minden más volt már, azt kivéve. A választás csak 5-ös csopira szól..egyenlőre. A terv az, hogy lenn maradnék 200 hekin sőt csak 100-at építenék be...
...aztán megpróbálnék ott a környékben pénzt keresni kihasználva a hulla bónuszt miszerint az elhullott ellenséges egységek alap katonaként beállnak a győztes csapatba. Kati meg menne piacra mert 5-ben még van ára:P
A kérdésem az, h mészár esetén a lakosságból származó hullák is beállnak-e a haderőmbe?
Buc
|
Nem. Sot, a meszar hadivesztesege sem all be. Csak az alap veszteseg.

11-22-2011, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Buc
Sziasztok!
Első! posztom..
Buc
|
"Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait."
Tehát: nem.
Csak az országba való bejutáskori veszteség katonáit kapod meg.
Megéri-e mészárolni más katonai akció helyett? Ha a haszonszerzés a cél, akkor nem. A fosztogatással ugyanannyi katona fog beállni a seregedbe, és közben még javakat is szerzel.
|

11-22-2011, 16:11
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Köszi! Felületes voltam ehh... Szal akkor inkább foszti. Ehhez ugye a harcos személyiség pásszol legjobban vagy van más ötletetek is? Esetleg tábi az eggyel több kiküldhető csapat miatt? Biztos-e vagy magadban? 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|