Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-25-2010, 00:15
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 11%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by csakegygnóm View Post
Szia bár nem fog tetszeni a többségnek de én is a vándor személyiséget tartom a legjobbnak a hullának. Sokat játszottam lent az 5 ben vele az alsó mezönyben nagyon jókat tudtam vele fosztogatni anno. Pontlistából kikerestem a jó magas hírnévpontú orikat(és remélve hogy egy ember félelf tolist ütök) inditottam 3 körröl a fosztó hadjárataimat. Persze sokszor pattantam is (a tolis nem egy gyenge tolis volt vagy nem is tolis volt mert beütésem elött 1 körrel inditott rám 2 sereget is hiába volt olyan magas a hírnévpontja )
A vándor hogyan függ össze a sikeres fosztogatásokkal? 5-ös szinten 200 hektár körül a pontlista sűrűsége miatt pár pontkülönbség is okozhat több környi távolságot, amik könnyedén áthidalhatók egy kv alatt. Szóval nem értem.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-25-2010, 00:54
csakegygnóm csakegygnóm is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

a vándornál itt arra az elönyös tulajdonságra gondoltam hogy nyugodtan ki lehet menni 3 körre támadni fosztani mert nem tudnak kisérni.(persze ha vándor az ellen akkor máris borul ez az elmélet sajna )
amúgy itt sokat a célpont nem tud tenni ellenne max szembe jön a sereggel.
200 heki környékén nem lehet szerintem sokat ugrálni a pontlistában bontogatásokkal vagy kati visszafokozásokkal az szerintem inkább az A ban járható út.(meg lent az 5 ben nem nagy pénzű orik vannak akik szerintem ezt a stratégiát nem szívesen alkalmaznák csak hogy a vándor szemes hullát vissza tudják kisérni mondjuk 3-5 sereggel mert az meg kiment mondjuk full elittel)

Tisztelet igazad van a hírnévpontot illetöen ezért is irtam hogy néha volt meglepetésben részem mikor visszakisért a tolisnak hit hadis
De néha azért bejött hogy tolist támadtam (vagy lehet hogy akkor is hadis lehetet de nem jött vissza rám sereggel )

Last edited by csakegygnóm; 02-25-2010 at 01:01..
Reply With Quote
Old 02-25-2010, 05:21
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by csakegygnóm View Post
a vándornál itt arra az elönyös tulajdonságra gondoltam hogy nyugodtan ki lehet menni 3 körre támadni fosztani mert nem tudnak kisérni.(persze ha vándor az ellen akkor máris borul ez az elmélet sajna
Hullánál ki kell pucolni az országot egy támadáshoz, ha meg igencsak üres, akkor kiküldöm én szembe azt a 2-3 kisebb sereget 3 körre is, úgyse látod, hogy most megy vagy nem, a lényeg, hogy be fog verni. Kicsit rászámolok, nehogy a kapott barakkokat íjakkal televedd, és máris ugyanaz a helyzet, csak kevesebb lovasom van otthon, mint amúgy, meg betegebb leszek
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 02-25-2010, 07:23
Gabro Gabro is offline
Member

Longevity: 82%

vándor hullával lehet jól hiénázni alsóbb csoportban, azaz a pontlistában látod hogy valakinek az értéke megnőtt, tehát ütött ő vagy a szövije, és mivel a távolság csak kv.kor módosul mész rá szép nagy sereggel. Ha szerencséd van, akkor kv után annyival föléd kerül, hogy nem fog tudni kísérni, illetve esetleg még a beütésed után is fölötted marad.
Gáz az, ha egy elfnek bejön a fedezése, akkor pattansz.
Ha jó a szövije, vagy valami leamortizálódott tagot vert be valami minimál sereggel akkor is pattansz. Viszont a legjobb az egészben, hogy úgysem fogod tudni mi történt
Reply With Quote
Old 11-22-2011, 14:09
Buc Buc is offline
Junior Member

Longevity: 70%
Smile Hentes-mészáros kérdés

Sziasztok!
Első! posztom..

Regeltem egy orit, még nagyon friss, véd alatt van se faj se személyiség. A hullát szeretném kipróbálni mert sok minden más volt már, azt kivéve. A választás csak 5-ös csopira szól..egyenlőre. A terv az, hogy lenn maradnék 200 hekin sőt csak 100-at építenék be...
...aztán megpróbálnék ott a környékben pénzt keresni kihasználva a hulla bónuszt miszerint az elhullott ellenséges egységek alap katonaként beállnak a győztes csapatba. Kati meg menne piacra mert 5-ben még van ára:P
A kérdésem az, h mészár esetén a lakosságból származó hullák is beállnak-e a haderőmbe?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Buc
Reply With Quote
Old 11-22-2011, 14:18
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Buc View Post
Sziasztok!
Első! posztom..

Regeltem egy orit, még nagyon friss, véd alatt van se faj se személyiség. A hullát szeretném kipróbálni mert sok minden más volt már, azt kivéve. A választás csak 5-ös csopira szól..egyenlőre. A terv az, hogy lenn maradnék 200 hekin sőt csak 100-at építenék be...
...aztán megpróbálnék ott a környékben pénzt keresni kihasználva a hulla bónuszt miszerint az elhullott ellenséges egységek alap katonaként beállnak a győztes csapatba. Kati meg menne piacra mert 5-ben még van ára:P
A kérdésem az, h mészár esetén a lakosságból származó hullák is beállnak-e a haderőmbe?
Buc
Nem. Sot, a meszar hadivesztesege sem all be. Csak az alap veszteseg.
Old 11-22-2011, 14:18
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Buc View Post
Sziasztok!
Első! posztom..

Buc
"Ha a Te támadó országod élőhalott, akkor sima katonának a mészárlás okozta pusztítás elesettjeit nem kapod meg, csupán a normál csata áldozatait."

Tehát: nem.

Csak az országba való bejutáskori veszteség katonáit kapod meg.

Megéri-e mészárolni más katonai akció helyett? Ha a haszonszerzés a cél, akkor nem. A fosztogatással ugyanannyi katona fog beállni a seregedbe, és közben még javakat is szerzel.
Old 11-22-2011, 16:11
Buc Buc is offline
Junior Member

Longevity: 70%

Köszi! Felületes voltam ehh... Szal akkor inkább foszti. Ehhez ugye a harcos személyiség pásszol legjobban vagy van más ötletetek is? Esetleg tábi az eggyel több kiküldhető csapat miatt? Biztos-e vagy magadban?
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules