|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-04-2010, 18:50
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Milyen információra gondolsz?
Most még van idő abba az irányba elvinni a megbeszélést, hogy ez nem jó ezért és azért, és több kár lenne belőle, mint haszon.
|
Eldöntöttnek vettem és bevezetés időpontja érdekelt csak  (megközelítőleg akár, 1 nap vagy 1 hónap)
Anarchban szerintem 3-5 embert érint (nagy eséllyel 100-200 közti országot)
Normálban 5 országot. (Ez nyilván emelkedni fog majd)
A hektárfüggetlen logikusabb nekem is. A fenti számok ellenére, sajnos nekem is többet ér Remy érve, mint a sajátom  (más kérdés, hogy a jelenlegi helyzet mellett döntenék.)
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Kics For This Useful Post:
|
|

01-04-2010, 18:54
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kics
Eldöntöttnek vettem és bevezetés időpontja érdekelt csak  (megközelítőleg akár, 1 nap vagy 1 hónap)
|
Bevezetés előtt mindenképp szólni fogok. Eldöntve még nincs, még bármi lehet belőle. (Valójában már kész ez a modul, de kivenni kb 2 mozdulat, ha valamiért mégis úgy alakul, és falnak menni se fogok tőle.  )
Quote:
Anarchban szerintem 3-5 embert érint (nagy eséllyel 100-200 közti országot)
Normálban 5 országot. (Ez nyilván emelkedni fog majd)
|
Én egy kislétszámú csoporton tesztelgettem, és ott is jó sok országot érintett, ahonnan nem tízes nagyságrendű ember lécelt le, úgyhogy biztos, hogy nem csak 5 országot fog érinteni. Hogy bármi lényeges változás ettől hány országban áll be, az persze más kérdés.
|

01-04-2010, 19:12
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én egy kislétszámú csoporton tesztelgettem, és ott is jó sok országot érintett, ahonnan nem tízes nagyságrendű ember lécelt le, úgyhogy biztos, hogy nem csak 5 országot fog érinteni. Hogy bármi lényeges változás ettől hány országban áll be, az persze más kérdés.
|
Azzal csak arra utaltam, hogy hány országnak jelent ez problémát. (ugye 9-10 személyiség, igaz azt nem tudom, hogy egy-egy kis csoportban 7esek is akadályozva lennének-e)
Az esetleg nem lehet megoldás, hogy nem mint modul, hanem mint egyszeri "írányítás" kerül be (pl. 1 napig) normálban, amivel ezek a feltehetőleg régóta szabin lévő országok fölösleges emberei elkopnának, így nem képeznek olyan akadályt, amit nem lehet áthidalni, lévén a maximum hektárig kopnak azok az országok és az aktívok annak másfélszereséig mehetnek.
|

01-04-2010, 19:17
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Az esetleg nem lehet megoldás, hogy nem mint modul, hanem mint egyszeri "írányítás" kerül be (pl. 1 napig) normálban, amivel ezek a feltehetőleg régóta szabin lévő országok fölösleges emberei elkopnának, így nem képeznek olyan akadályt, amit nem lehet áthidalni, lévén a maximum hektárig kopnak azok az országok és az aktívok annak másfélszereséig mehetnek.
|
Akadályt szerintem ezek most se képeznek, nem azon a néhány ponton fog múlni, hogy egy többszemélyiségű ország fel tud-e jutni a saját top részébe, vagy sem. Ennek maximum logikai és egységesítési okai vannak.
|

01-04-2010, 19:34
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akadályt szerintem ezek most se képeznek, nem azon a néhány ponton fog múlni, hogy egy többszemélyiségű ország fel tud-e jutni a saját top részébe, vagy sem. Ennek maximum logikai és egységesítési okai vannak.
|
De kepeznek, lasd nyito post, es egy kis 9-es vagy nagyobb esete. Bar nem megoldhatatlan akadaly, de ahogy irtam, akar jkszre is sarkallhat.

01-04-2010, 19:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Nekem tetszik, hogy menjenek el, sok olyan ország csípi a szemem, akik beragadtak a pontlista elejébe, meg olyanok is, akik a max hektárra visszakopva, de a sok ember miatt magas pontértéken visszajöttek, és kitámadtak egyből, aztán a folyamatos pontesés miatt szépen ütöttek egy jóízűt és nem lehetett őket elkapni...
szóval ahogy minden más elmegy menjen el ez is...
|
|
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|