Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2009, 19:25
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

hozzászólva a témához, én és az akkori szövim voltunk az elsők, akik B-ben ellen mertek állni Tibunak és bandájának. Bence az 5 szemes oriját sem sajnálta, csak azért, mert az elveit a hódban is betartja, ugyan ez vonatkozott Ts-re is, Krisztire is és rám is, pedig nekünk kettőnknek csak egy egyszemes országunk volt.

először küzdöttünk a tibu, dél-aquaut, papó, toroff oggi négyes ellen, de kirándulni mentem és leszabiztunk, három nap múlva visszajöttünk, ti már a topban voltatok... érdekes volt nézni, hogy sirenárt úgy ütöttük, ahogy nem szégyeltük és utána tf 0 kocsmás óriásként jött vissza pont akkor, mikor papó leújrázott és ccr-ék léptek G-ből. És sirenár pont akkor jött földre, mikor egy sikeres ütéssel, pont két körre került az ország papóékhoz és ők véletlenül épp akkor voltak gép előtt, csak elbénáskodták a dolgot

mi négyen azért is küzdöttünk, hogy hát ha olyan valakik is veszik a bátorságot erre, akik jóval tapasztaltabbak nálam és több pénzük volt hadakozni. És látom, hogy miután én felléptem A-ba, volt ilyen szövi. Jogos döntés volt az átrakás, csak már előbb meg kellett volna történni, mikor az első föld leadást jelentettem...
The Following 5 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules