|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-30-2009, 17:13
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
A párbajon nem az épületek/nyers/egység a legfontosabb, hanem az Intéző
Talán kellene akkor egy olyan is, hogy a kezdő néppel milyen épület hány %-ban fog menni, nem? (ezt most nem viccből írom)
|
Hmm? Sőt, kell egy "megnyerem a párbajt" gomb is. Alap dolgokat tessék már kiszámolni.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-30-2009, 18:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Sőt, kell egy "megnyerem a párbajt" gomb is. Alap dolgokat tessék már kiszámolni.
|
Látom elmentünk a terelés irányába, főleg Tsobi, Pool és Ati részéről.
Nem gond, nem lehet minden ötlet sikeres. .
Egy biztos, alap dolog az is, hogy hány perc múlva lesz körváltás, mégis egy kényelmi funkció, és a VIP-es országok számára adott.
Azt nem értem, hogy pár plusz sor lenne az egész, de még ha 20 sor is lenne, nem teljesen mindegy, hogy 40 vagy 60 sor, részemről a téma lezárva.
Találkozunk a 2010-es párbajsorozaton. .
SÖR!
ELFeledett Vidék (#437487)
|

12-30-2009, 18:26
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Elfi
Látom elmentünk a terelés irányába, főleg Tsobi, Pool és Ati részéről.
|
Nem érzem terelésnek, hogy adott egy kezdő népesség, adott egy épületlista, egy intéző-sorrenddel, és ebből ki kell számolni, hogy mi hány százalékban működik. Leülsz, fogsz egy számológépet, és kiszámolod.
Erre normál játékmenetben is szükség van, népességhiány esetén ezért kapsz értesítést a kör elejei és végi népességről, hogy ez alapján kiszámolhasd, hogy mi működött, és lásd, hogy tényleg nem mentek bizonyos épületeid. Itt ugyanez a feladat, teljesen ugyanazzal a számolási módszerrel. Nem érzem úgy, hogy bármi indokolná, hogy még ez a számolás is el legyen mindenki helyett végezve.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-30-2009, 18:36
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem érzem terelésnek, hogy adott egy kezdő népesség, adott egy épületlista, egy intéző-sorrenddel, és ebből ki kell számolni, hogy mi hány százalékban működik. Leülsz, fogsz egy számológépet, és kiszámolod.
Erre normál játékmenetben is szükség van, népességhiány esetén ezért kapsz értesítést a kör elejei és végi népességről, hogy ez alapján kiszámolhasd, hogy mi működött, és lásd, hogy tényleg nem mentek bizonyos épületeid. Itt ugyanez a feladat, teljesen ugyanazzal a számolási módszerrel. Nem érzem úgy, hogy bármi indokolná, hogy még ez a számolás is el legyen mindenki helyett végezve.
|
Ati, de nem az a felvetés tárgya, az hogy Pool mindenfélét írogat "nem viccből" nem tartozik a felvetéshez.
Senki sem mondta, hogy legyen kiírva mennyi katona fér az induló barakkokba, vagy hogy mennyit eszik az induló lakosság, meg a hadsereg összesen, meg hasonló butaságok.
A felvetés célja pont az, hogy a teljes éplista és egyéb induló adatokból ezeket pontosan ki lehessen számolni, és ne a párbaj indulása után essen le, hogy ja, de itt még van más épület is, meg nem annyi a nyersi, mint amivel számoltam előtte. .
ELFeledett Vidék (#437487)
|
The Following User Says Thank You to Elfi For This Useful Post:
|
|

12-30-2009, 18:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ati, de nem az a felvetés tárgya, az hogy Pool mindenfélét írogat "nem viccből" nem tartozik a felvetéshez.
|
Hmm, ezt még az előbb is Pool írta?  Én teljesen meg voltam győződve, hogy ez Szesy felvetése... Így persze teljesen más a helyzet, ez esetben bocs a feleslegesen futott körökért... 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-30-2009, 20:48
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, ezt még az előbb is Pool írta?  Én teljesen meg voltam győződve, hogy ez Szesy felvetése... Így persze teljesen más a helyzet, ez esetben bocs a feleslegesen futott körökért... 
|
Igazából én nem javasoltam semmit csak kardoskodok amelett, hogy az induló épületek, egységek, nyersanyagok legyenek kiírva. 
|

01-01-2010, 21:55
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Azt nem értem, hogy pár plusz sor lenne az egész, de még ha 20 sor is lenne, nem teljesen mindegy, hogy 40 vagy 60 sor, részemről a téma lezárva.
|
Még mindig megoldásnak tartom azt a kis gombocskát bővebb infó felirattal... így még a mostaninál is rövidebbek lehetnének a párbajleírások, és minden tudnivaló (induló nyersik, épületek) beleférne a leírásba, nem csak a változtatottak...
|
The Following User Says Thank You to Dynosaur For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|