|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-30-2009, 00:52
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Egy mondatomból elindult ez a beszélgetés, ami az A-hoz volt köthető, és erről beszélünk már 2 órája. (mindjárt jön még pár A-s, aztán megyek is aludni  )
|
Komolyan nem értelek. Felhozod az A-s témát, aztán meg a fejünkhöz vagdosod, hogy erről szól már 2 órája a beszélgetés (holott te hoztad fel), TEHÁT erről szól a topik.
Vannak logikai bukfencek ebben a gondolatmenetben
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

12-30-2009, 00:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
ui: ezen ne vesszünk össze, de lényeg, hogy nem értek veled egyet a topok ostromlása szempontjából. Továbbra is azt tartom, hogy inkább a többieknek keserítheti meg az életét, a könnyű ingyenpénz generálás, hangsúly a könnyűn (!) - más kommentben részletesebben is kifejtettem, miért - és ez vonatkozik az A-ra is
|
Ezt most olvastam.
A könnyű ingyenpénz generálás 
Ezen lehetne vitatkozni, hogy mi mennyire könnyű, de ez más téma.
|

12-30-2009, 00:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Ezt most olvastam.
A könnyű ingyenpénz generálás 
Ezen lehetne vitatkozni, hogy mi mennyire könnyű, de ez más téma.
|
Na akkor itt a fundamentum amiben nem értünk egyet. Igen, könnyű. Mondj már valamit, hogy miért nem az, mert én szerintem sok kommentemben sokmindennel próbáltam alátámasztani azt, hogy miért könnyű...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

12-30-2009, 00:48
|
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Szerintem akkor egyetértés lett abban, hogy a pénz mennyisége nem számít, hanem sokkal fontosabb a játékbeli tudás. Akkor viszont mi lesz az oka annak, hogy vannak, akik újrázással sokszorozzák a tőkéjüket. Annyi, hogy a plusz pénz segítségével könnyebb lesz nekik feljebb haladni. Márpedig ez, mint múltkor megkaptam:P, nem csalás, nyitott a lehetőség mindenkinek, nincs tiltva sehol. Mégis az említett "átlagjátékos" nemigen tud a lehetőségről, bele se gondol szerintem egy új játékosokból álló szövi (hacsak belső fórumon nincs ilyet téma, ezt nem tudom), hogy hoppá itt a lehetőség hatalmas pénzekre szert tenni. Épp ezért élveznek anyagi!! előnyt azok, akik mégis rendszeresen vagy kevésbé rendszeresen, de mégis újráznak.
És ha az ellenindok tényleg az lenne, hogy ott a lehetőség bárkinek, akkor meg adnék neki akkora publicitást, hogy valóban mindenki tudjon róla (bele kéne tenni a stratégiai kézikönyvbe is), és így ezzel teljesen egyenlőek legyenek az esélyek.
Csak akkor nagy valószínűséggel egyre többen választanák ezt az igen könnyű módszert a pénzszerzésre, és így tömegesen lenne újrázás. A pénzek hova kerülnének majd? Nem lehetne használni a piacot mentésre, raktárnak (márpedig az újrázott vagyon jó része is ott pihenget, ott nincs baja csak), hiszen bármikor bárki összedönthetné az egészet a sajátjával.
Ebből adódóan szerintem ismét nem érné meg újrázgatni a vagyont.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|