Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
Elffel játszom és szerintem igen 13 26.53%
Elffel játszom és szerintem nem 10 20.41%
Nem elffel játszom és szerintem igen 15 30.61%
Nem elffel játszom és szerintem nem 3 6.12%
Nem játszom A-ban, de szerintem igen 6 12.24%
Nem játszom A-ban, de szerintem nem 2 4.08%
Voters: 49. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2009, 21:02
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
SiQ: mitöl lenne ugyan olyan? Ne tedd már tönkre az idegrendszerem légyszives. Azok akik csak lent a 4fős szöviben szeretnek játszani gondolom ott is játszanának, ha máshogy nem hát ott csinálnák a felfedező bajnokságot és haladni kellene ott is.

Egy szóval sem mondtam h két csoportban kell majd ücsörögni az 1k kört. Neked a B- is erröl szólh nem játszol csak teljen le az 1000 kör???
Erre csak annyit mondok, hogy nem szeretem B-t.. L is és G is sokkal izgalmasabban szokott telni. B-ben meg a 2K kör... a vége elég hosszú ücsörgés.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-01-2009, 21:09
Nagyoszvald Nagyoszvald is offline
Junior Member

Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Erre csak annyit mondok, hogy nem szeretem B-t.. L is és G is sokkal izgalmasabban szokott telni. B-ben meg a 2K kör... a vége elég hosszú ücsörgés.
Láto siq ez a gáz,hogy ha te feltételezem A ban elf vagy a top 30 ban.Valószínűű bunkerelf.És a B ből forogsz.És A ban unatkozol, mert csak a lépés miatt vagy a topban,B ben unatkozol mert meg kell várni míg letelik a 2000 kör, hogy legyen mégegy személyiséged amivel aztán az 5. szinten a kezdő országokat apríthatod, vagy hogy megy ez.Én ha plusz személyiséget szereznék az azért lenne hogy aztán A ban könnyebben boldogulhassak.Ezért nem értem az ilyen embereknek mi adja a játék élvezetét.
Reply With Quote
Old 12-01-2009, 21:43
siQ siQ is offline
Member

Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Nagyoszvald View Post
Láto siq ez a gáz,hogy ha te feltételezem A ban elf vagy a top 30 ban.Valószínűű bunkerelf.És a B ből forogsz.És A ban unatkozol, mert csak a lépés miatt vagy a topban,B ben unatkozol mert meg kell várni míg letelik a 2000 kör, hogy legyen mégegy személyiséged amivel aztán az 5. szinten a kezdő országokat apríthatod, vagy hogy megy ez.Én ha plusz személyiséget szereznék az azért lenne hogy aztán A ban könnyebben boldogulhassak.Ezért nem értem az ilyen embereknek mi adja a játék élvezetét.
Erre nagyon könnyen és egyszerűen tudok válaszolni: én azt szeretem, amikor pörgés van és ütések. Ez nekem az alsó 4 szinten okoz örömet, mert a jóval kisebb ori méretek miatt kevesebb pénzből is jókat lehet játszani. A-ban elfem van, mert nem akarok sokat ránézni. Nem nevezném bunkernek, de azért van benne anyag. Alkalmazkodom a játék szabályaihoz, ha ez a legegyszerűbb alternativa, akkor elf-et tartok, amíg nem megyek fel több szemes orival A-ba. Hidd el, amikor éppen ráérek szivesebben lennék Ork-al, mert lenne kedvem ütni A-ban is, de akkor nem tudnám nyugodt szivvel ott hagyni az orit, amikor éppen nem érek rá játszani.
Az meg hogy B-ben unatkozom néha.. az vesse rám az első követ, aki még sohasem unatkozott B-ben 2K kör alatt.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to siQ For This Useful Post:
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules