Quote:
Originally Posted by Nagyoszvald
Láto siq ez a gáz,hogy ha te feltételezem A ban elf vagy a top 30 ban.Valószínűű bunkerelf.És a B ből forogsz.És A ban unatkozol, mert csak a lépés miatt vagy a topban,B ben unatkozol mert meg kell várni míg letelik a 2000 kör, hogy legyen mégegy személyiséged amivel aztán az 5. szinten a kezdő országokat apríthatod, vagy hogy megy ez.Én ha plusz személyiséget szereznék az azért lenne hogy aztán A ban könnyebben boldogulhassak.Ezért nem értem az ilyen embereknek mi adja a játék élvezetét.
|
Erre nagyon könnyen és egyszerűen tudok válaszolni: én azt szeretem, amikor pörgés van és ütések. Ez nekem az alsó 4 szinten okoz örömet, mert a jóval kisebb ori méretek miatt kevesebb pénzből is jókat lehet játszani. A-ban elfem van, mert nem akarok sokat ránézni. Nem nevezném bunkernek, de azért van benne anyag. Alkalmazkodom a játék szabályaihoz, ha ez a legegyszerűbb alternativa, akkor elf-et tartok, amíg nem megyek fel több szemes orival A-ba. Hidd el, amikor éppen ráérek szivesebben lennék Ork-al, mert lenne kedvem ütni A-ban is, de akkor nem tudnám nyugodt szivvel ott hagyni az orit, amikor éppen nem érek rá játszani.
Az meg hogy B-ben unatkozom néha.. az vesse rám az első követ, aki még sohasem unatkozott B-ben 2K kör alatt.