|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik változatot szeretnéd a játékban látni?
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő
|

|
2 |
3.03% |
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 12 körre nő
|

|
3 |
4.55% |
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő
|

|
30 |
45.45% |
Ne változzon semmi, csak akkor, ha befejeztem a termelést, és én is szeretnék klánban ütni
|

|
2 |
3.03% |
Ne változzon semmi, stratégiai játékban a menekülés lehetőségét tényleges stratégiának gondolom
|

|
29 |
43.94% |

11-13-2009, 20:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ja akkor ajánlom a teve klubbot
|
Már vártam.
Tehát ha nincs elég időm játszani ezzel a játékkal, akkor már nem is játszhatok?
Értem én, hogy a támadásokat kell erőltetni, mert az a játék lényege, de adjunk esélyt a választási lehetőségre a védekezőknek is. Ezt a kidobálást sokkal nehezebb meglépni, mint gondoljátok. Nekem nagyon komoly lelkiválságot okozott pl.
Mennyire más lenne most a világ, ha Kutuzov rá van kényszerítve, hogy szembenézzen Napóleon seregével...
|

11-13-2009, 20:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Akár
Tehát ha nincs elég időm játszani ezzel a játékkal, akkor már nem is játszhatok?
|
Hm?
Ha nincs időd játszani, gondolom nem tartod üressen az oridat (klánodat) és/vagy nem tartasz 10% barakkot...
Quote:
de adjunk esélyt a választási lehetőségre a védekezőknek is.
|
60%barakk + 15% torony (fajtól függően picit több-kevsebb) és minden esélye megvan a védőnek akármire. (pláne ha a klánban van 1-2 elf is)
Quote:
Mennyire más lenne most a világ, ha Kutuzov rá van kényszerítve, hogy szembenézzen Napóleon seregével...
|
Errről szerintem lemaradtam, (vagy 2 éve nem jáccom..) ez melik csopiban volt? 
|
The Following 2 Users Say Thank You to wand For This Useful Post:
|
|

11-13-2009, 20:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Hm?
Ha nincs időd játszani, gondolom nem tartod üressen az oridat (klánodat) és/vagy nem tartasz 10% barakkot...
60%barakk + 15% torony (fajtól függően picit több-kevsebb) és minden esélye megvan a védőnek akármire. (pláne ha a klánban van 1-2 elf is)
|
Mellé kell még olyan 17-19% ház, 5-7% templom, és éhen is pusztulok, mert nem tudom etetni a sereget. 
|

11-13-2009, 20:32
|
Member
|
|
|
|
Szerintem a kláncsaták időpontját előre le kellene beszélni.
Ha mindenki rákészül, akkor biztos nem akar senki menekülni. 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Akár For This Useful Post:
|
|

11-13-2009, 20:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mellé kell még olyan 17-19% ház, 5-7% templom, és éhen is pusztulok, mert nem tudom etetni a sereget. 
|
Gnómként kapásból spórolhatsz pl 5%-ot, és ha a barakkokon fogsz még 5%-ot, akkor máris kb önellátó leszel, és még a védelmed sem lesz gyenge. 
Remélhetőleg nem rögtönzött számokhoz ragaszkodsz az országoddal...

11-13-2009, 20:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
akkor legyen 55% barakk 15% torony, 17-18% ház (jah ha ork vagy akkor azért ne akarj "büthetetlen" lenni amikor nem érsz rá, mer az nem arra való...) 5% templom, 2-3% kocsma 5-6% tanya, és ennyivel már csak a napi katona termelésed eladása mellett sem halsz éhen.
(bár ha éplista kell fordulj Hex-hez, nekem is ő igérte meg, hogy majd 1x megtanít orit építeni..  ).
|

11-13-2009, 20:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
akkor legyen 55% barakk 15% torony, 17-18% ház (jah ha ork vagy akkor azért ne akarj "büthetetlen" lenni amikor nem érsz rá, mer az nem arra való...) 5% templom, 2-3% kocsma 5-6% tanya, és ennyivel már csak a napi katona termelésed eladása mellett sem halsz éhen.
(bár ha éplista kell fordulj Hex-hez, nekem is ő igérte meg, hogy majd 1x megtanít orit építeni..  ).
|
És mellette széttoliz és szétártóz mindenki.
Persze egy bizonyos magasság felett ezzel már nemigen kell foglalkozni a nagy értékkülönbségek miatt.
Én továbbra is azt tartom, ez a módosítás csak a nagy országoknak lenne jó, és mégnagyobb szakadék lenne a top és az üldözők között.
|
The Following User Says Thank You to Akár For This Useful Post:
|
|

11-13-2009, 20:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
És mellette széttoliz és szétártóz mindenki. 
|
Jah bocs, nem érek rá, hogy kihegyezzem az orit!
de ne üssenek be! ne lopjanak le! ne ártózzanak!
2 megoldásod van:
1. SZK,
2. Elf.
ezen semmiféle szabály nem fog változtatni.
|
The Following 4 Users Say Thank You to wand For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|