|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik változatot szeretnéd a játékban látni?
|
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő
|

|
2 |
3.03% |
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 12 körre nő
|

|
3 |
4.55% |
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő
|

|
30 |
45.45% |
Ne változzon semmi, csak akkor, ha befejeztem a termelést, és én is szeretnék klánban ütni
|

|
2 |
3.03% |
Ne változzon semmi, stratégiai játékban a menekülés lehetőségét tényleges stratégiának gondolom
|

|
29 |
43.94% |

11-13-2009, 15:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Fegya meg mar megint tulzasokba esik, mint mindig. 
|
Rámutattam arra, hogy semmit sem ér, ha a támadó klán 24 körig nem veheti vissza a támadás előtt kizárt tagokat. Úgy gondolom, jó lenne, ha biztosítanánk, hogy a támadó klán 24 körig tényleg ne tudjon eltávolodni. Ezért javasoltam, hogy új tagot a támadás indításától kezdve 24 körig nem lehet a szövetségbe bevenni. Így tényleg biztosítani lehet, hogy a védekező fél kis átépüléssel visszatámadjon.
Mások azt javasolják, hogy akadályozzuk meg a jövőben esetleg létrejövő klántól az eltávolodást, én meg a támadó támadás utáni eltávolodását akadályoznám meg.
Ki esik túlzásokba? 
Egér a sajton... (#3744)
|

11-13-2009, 15:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Rámutattam arra, hogy semmit sem ér, ha a támadó klán 24 körig nem veheti vissza a támadás előtt kizárt tagokat. Úgy gondolom, jó lenne, ha biztosítanánk, hogy a támadó klán 24 körig tényleg ne tudjon eltávolodni. Ezért javasoltam, hogy új tagot a támadás indításától kezdve 24 körig nem lehet a szövetségbe bevenni. Így tényleg biztosítani lehet, hogy a védekező fél kis átépüléssel visszatámadjon.
Mások azt javasolják, hogy akadályozzuk meg a jövőben esetleg létrejövő klántól az eltávolodást, én meg a támadó támadás utáni eltávolodását akadályoznám meg.
Ki esik túlzásokba? 
|
Nem tudom, ez egyaltalan miert problema. Ha az en tamado klanomra barki raallna az utesem utan, oromunnepet ulnek, hogy lehet meg egy-ket jo utesem, az az igazsag...
(Amugy egy stabil, 10 fos klan szerintem nem fog random bevenni embereket, csak hogy vkitol eltavolodjon... De ha Ti ezt problemanak erzitek...)
(Ja, es ugyanolyan raallasrol van szo, ezt Te is pontosan tudod... csak kot a 3 koros klanbalepesi limit...)
Last edited by Remedy; 11-13-2009 at 15:22..
|

11-13-2009, 21:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ki esik túlzásokba? 
|
Én is csak azt támogatnám, hogy ugyanabba a klánba 24 körig ne lehessen visszalépni. Más országok bevételét nem korlátoznám. Nagyon jól nyomon követhetőek lennének az "összefonódások" ha valaki így akarna "menekülni" és nem kevés földjébe kerülne az önfeláldozó orinak aki vállalná, hogy az eredetiek helyett belép pár napra.
|

12-14-2010, 15:40
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Kérem az utolsó néhány hozzászólás átalakítását a mindennapi csevejből a témához való érdemi hozzászólásba, hogy ne kelljen az offolás miatt tiltanom.
A megbeszélések témában vagyunk, itt nincs keresmivalója az ilyesfajta napi csevejnek. Ha beszélgetni akarsz valami eseményről, rengeteg hely van a megbeszéléseken kívül, ahol megteheted.
Köszönöm.
|

12-14-2010, 15:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Mivel a velemenyem irtam le, normalis hangnemben, ha vki a javaslatot nem tamogatja, ne lefele nyilacskakat nyomogasson annak a velemenyere, aki igen, hanem fejtse ki a velemenyet. Sokkal normalisabb ez igy, szerintem.
|
|

11-09-2009, 19:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
ha jön klántámadás senkit nem lehet kitenni a klánból
|
bocs, de ez nem így van.
ha megy egy klánra sereg, minden további nélkül fel lehet oszlatni, vagy ki lehet rakni tagokat.
csak ha 1 körös már a klánsereg, akkor üt be, lévén a kirakás v. az oszlatás a kláncsaták után történik.
Mondjuk érdekes dolog, hogyha egyéniben megy rád egy sereg és oszlik a klán akkor a sereg beüt pedig már nem vagy klánban, míg ha klánsereg megy, akkor a klántagok megmenekülnek a beütéstől azzal ha kidobják.
Last edited by wand; 11-09-2009 at 19:09..
|

11-09-2009, 19:08
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
bocs, de ez nem így van.
ha megy egy klánra sereg, minden további nélkül fel lehet oszlatni, vagy ki lehet rakni tagokat.
csak ha 1 körös már a klánsereg, akkor üt be, lévén a kirakás v. az oszlatás a kláncsaták után történik.
Mondjuk érdekes dolog, hogyha egyéniben megy rád egy sereg és oszlik a klán akkor a sereg beüt pedig már nem vagy klánban, míg ha klánsereg megy, akkor a klántagok megmenekülnek a beütéstől azzal ha kidobkák.
|
Jó, akkor szerinted egy stratégiát nem lehet a menekülésre alapozni  Tanultál történelmet biztos tanultál  Honfoglaló Magyarjaink stratégiája ?  Menekülést színlelve hátrafelé nyilazás na akkor ez szerinted mi ?
A szeméyleskedésről meg annyit hogy nem személyeskedtem csupán megkérdeztem miért veszed annyira 100%-osan biztosra hogy bevertetek volna minket, vagy tán láttad mennyi egység volt az orikba meg pénz ?
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

11-09-2009, 19:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jó, akkor szerinted egy stratégiát nem lehet a menekülésre alapozni  Tanultál történelmet biztos tanultál  Honfoglaló Magyarjaink stratégiája ?  Menekülést színlelve hátrafelé nyilazás na akkor ez szerinted mi ?
A szeméyleskedésről meg annyit hogy nem személyeskedtem csupán megkérdeztem miért veszed annyira 100%-osan biztosra hogy bevertetek volna minket, vagy tán láttad mennyi egység volt az orikba meg pénz ?
|
hm? mivan? 
semmit nem szóltam érdemben a témához, csak leírtál valamit ami nem úgy van, erre reagáltam.
és gondolom a krédés sem nekem szól, szal inkébb nem válaszolok rá.. 
|

11-09-2009, 19:14
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
hm? mivan? 
semmit nem szóltam érdemben a témához, csak leírtál valamit ami nem úgy van, erre reagáltam.
és gondolom a krédés sem nekem szól, szal inkébb nem válaszolok rá.. 
|
az Vityának ment, neked a köszönöm ment 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

11-09-2009, 19:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Honfoglaló Magyarjaink stratégiája ?  Menekülést színlelve hátrafelé nyilazás na akkor ez szerinted mi ?
|
Éppen az, hogy kilőttek több, mint 1 nyílvesszőt 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|