|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Támogatnád e az elfek tornyokban lévő íjászainak 6 pontra csökkentését 8 helyett
|
Igen, mert szeretném ha más fajokkal is lenne esély foglalni tőlük 2 szemes orkon kívűl.
|

|
4 |
8.89% |
Igen mert jelenleg az elf átüthetetlen akkor is ha nincs kihegyezve.
|

|
6 |
13.33% |
Nem, mert az alsóbb csoportokban prédává válna
|

|
19 |
42.22% |
Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni
|

|
7 |
15.56% |
Tudnám támogatni ha visszakapná a toliakciók teljes értékű sikerességét
|

|
9 |
20.00% |

11-09-2009, 09:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
komolyan elmentek már ti, hogy minden hülyeséget kitaláltok. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, hogy a sok idővel nem rendelkező ori tulajookat szivassuk. Kicsit lasssan már komolytalannak tartom az egészet.
Kíváncsi leszek mi lesz a következő eszement ötleted:
mondjuk, hogy vegyük el az orktól a tábi bónuszt és a kitámadási bónuszt, vagy a gnómnak ne csak 10% tornyot kelljen tartania, hanem többet? Vagy esetleg az óriástól vegyük el a sziesztát? kíváncsian várom
|
Sajnálom ha nem érted a javaslatok lényegét. Mi köze van ennek a gazdag klánokhoz nem tudom... Lehethogy tényleg elgurult a gyógyszerem bocs érte. Sajnos kevés olyan játékos van akit érdekel, hogy jó játék legyen. Elég sokaknak hogy elküldik az sms-t és lefekszenek aludni mindenféle játékélmény nélkül. Nekem ez kevés ezért próbálok fényt gyujtani a fejekben. Látom szélmalomharc de azért amíg van írásjogom addig talán remény is van.
|

11-09-2009, 10:08
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szavazásba olyan pontot is kellett volna tenni, hogy jó az elf ahogy most van tisztábban látszana ki van a mostani melett. Én erre szavaznék.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 10:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Szavazásba olyan pontot is kellett volna tenni, hogy jó az elf ahogy most van tisztábban látszana ki van a mostani melett. Én erre szavaznék.
|
Van ilyen pont.
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 10:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Van ilyen pont.
|
Én nem találom.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 10:37
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Van ilyen pont.
|
Én se látok ilyen pontot.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 11:19
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
komolyan elmentek már ti, hogy minden hülyeséget kitaláltok. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, hogy a sok idővel nem rendelkező ori tulajookat szivassuk. Kicsit lasssan már komolytalannak tartom az egészet.
..
|
az ok, hogy az is tudjon játszani, aki nem ér rá annyit, mint mások..
de nehogy már ne tudjon beütni valakit, aki napi kétszer néz be, egy olyan aki folyamatossan van.. még full kitámadással se.. pláne klánban 
bár az elf gyengítése nem feltétlenül jó, nekem spec jobban tetszett Serg személyiség ötlete.. nem tudná bárki átütni az elfet.. vissza lehetne kisérni(vagy hiénázhatnának is az elfek..), és nem is lenne olyan sok ember, aki így is be tudná ütni őket.. de legalább lenne  de ez másik téma..
|
|

11-09-2009, 11:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
de nehogy már ne tudjon beütni valakit, aki napi kétszer néz be, egy olyan aki folyamatossan van.. még full kitámadással se.. pláne klánban 
|
Látod ezzel például ritkán találkoztam eddig...
Azzal inkább, hogy itt ül egész nap az elf rajtad a térkapu lopkod és ha kitámadsz mindjárt keresztbejön. És itt sajnáltatja magát más bőrébe bújva, hogy milyen kevéske ideje van és ezért választ ilyen fajt
Inkább vezessük be a "kevésidős" személyiséget akik ilyenek válasszák ezt és kapjanak 8 védőpontot, de ha napi 3-nál többet lép be akkor automatán 6-ra csökken a védőpont a tornyokban 
|
The Following 2 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 12:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Látod ezzel például ritkán találkoztam eddig...
Azzal inkább, hogy itt ül egész nap az elf rajtad a térkapu lopkod és ha kitámadsz mindjárt keresztbejön. És itt sajnáltatja magát más bőrébe bújva, hogy milyen kevéske ideje van és ezért választ ilyen fajt
Inkább vezessük be a "kevésidős" személyiséget akik ilyenek válasszák ezt és kapjanak 8 védőpontot, de ha napi 3-nál többet lép be akkor automatán 6-ra csökken a védőpont a tornyokban 
|
A-ban mit lehet tolvajkodni elffel, ami komoly károkat okoz?
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 12:15
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
bár az elf gyengítése nem feltétlenül jó, nekem spec jobban tetszett Serg személyiség ötlete.. nem tudná bárki átütni az elfet.. vissza lehetne kisérni(vagy hiénázhatnának is az elfek..), és nem is lenne olyan sok ember, aki így is be tudná ütni őket.. de legalább lenne  de ez másik téma..
|
Na emberek lehet átmenni abba a topikba és támogatni ezerrel 
Az elfet se kell gyengíteni mégis megoldható a házifeladat.
Amúgy nekem a személyes véleményem is az volt hogy az elf ki lett herélve a bunkerségért cserébe és anno nem támogattam ,de jelenleg ez van
|
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 06:18
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Jelenleg az elfek védőereje is jelentősen el van túlozva ami annyit jelent, hogy az 1A-ból lassan "kiírtja" az összes többi fajt! Nonszensz, hogy az elfektől nem lehet földet foglalni tudós-tábornok orkkal sem akkor sem ha tanyákat tart és a támadója nem. A többi fajról nem is beszélve 
|
És újfent csak ennyit kérdezek:
A többi csoport??
Quote:
A javaslat csak annyi lenne, hogy a tornyokban lévő íjászaik 8 védőpont helyett 6-ot kapjanak ahogy mindenki más is.
|
Ez meg szerintem nagyon-nagyon rossz ötlet...
Ha csak így simán elvesszük, akkor nagyon sokat gyengül az elf, túl sokat, ha meg elvesszük a mluszát a tolizásra mellé, akkor meg baromi erős lesz az alsóbb csoportokban...
Meg mi a fenének kell már megint az elfet piszkálni??
Más részről egy olyan ok miatt, amire már többen leírták, hogy békén kell hagyni, mert nem vehetjük el ezt a fajta játékot attól, akinek csak erre van ideje. Ha csak erre van ideje, akkor csinálja, ezt nem változtathatod meg!
|
The Following 5 Users Say Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|