|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
06-13-2006, 13:03
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Nah szóval...
Egyenlőre a B-ből nem könnyebb fordulni mint az A-ból, mert relatíve kevesen vannak a top-ban az A-ban... ráadásul van még 1 dolog amit elfelejtetek... nem mindenkinek van 1-nél több orija! Akinek csak 1 orija van, az biza ha fordulni akar, akkor MINDENKÉPPEN a-ból fog fordulni...
Amúgy a több személyiség közül leginkább a tudós az, ami tényleg meghatározó előnyöket biztosít (kivéve pár extrém, fajspecifikus esetet, mint pld a tábornok ork), a többi leginkább szinesíti a játékot, éppen ezért nem látom értelmét, miért akarnátok még dúrvábbra rakni az átlag játékos számára már így is kicsit erőltetett és nehezen teljesíthető feltételeket.
|
Hát nekem 1 orim van, ezért én mindenképpen az A-ból fordulok. De látom, hogy a kékek versenyében egyre nehezebb lesz az élbolyban maradni, mert akinek állandó orija van az A top30-ban, az előnyt élvez velem szemben.
A személyiségekből származó előnyök igazán nem érdekelnek. Akkor kezdtem körbejárni, amikor ez még hátrányos volt.
|
06-13-2006, 14:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Hát nekem 1 orim van, ezért én mindenképpen az A-ból fordulok. De látom, hogy a kékek versenyében egyre nehezebb lesz az élbolyban maradni, mert akinek állandó orija van az A top30-ban, az előnyt élvez velem szemben.
A személyiségekből származó előnyök igazán nem érdekelnek. Akkor kezdtem körbejárni, amikor ez még hátrányos volt.
|
Itt fogalmaztál jól, a kékek versenyében az ÉLBOLYBAN nehéz maradni... és ez így teljesen rendjén is van nem? Ha könnyű lenne, akkor nem lenne értelme... ráadásul aki a B-ből fordul, annak minimum az A-ban a topban kell ugyibár lennie és biza a nagy többség csak eljutott oda közülük és ha ők megtudták csinálni, akkor te is megtudod (nem azt mondom, hogy a 10e hekis orikat kell tudnod utolérni, de a top30-ba tutira be tudsz kerülni) és innentől az esélyed ugyanannyi mint bárki másnak...
És születnek emberek.
|
06-13-2006, 19:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Itt fogalmaztál jól, a kékek versenyében az ÉLBOLYBAN nehéz maradni... és ez így teljesen rendjén is van nem? Ha könnyű lenne, akkor nem lenne értelme... ráadásul aki a B-ből fordul, annak minimum az A-ban a topban kell ugyibár lennie és biza a nagy többség csak eljutott oda közülük és ha ők megtudták csinálni, akkor te is megtudod (nem azt mondom, hogy a 10e hekis orikat kell tudnod utolérni, de a top30-ba tutira be tudsz kerülni) és innentől az esélyed ugyanannyi mint bárki másnak...
|
Akkor lenne csak ugyanannyi esélyem, ha tartanék egy másik orit az 1A top30-ban és evvel az orimmal körbejárnék.
De semmi kedvem csak azért még egy orit tartani, hogy könnyebben járjak körbe.
Különben mindegy. Máskor is kibírtam már, ha nehezebb helyzetben voltam.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|