Ha olyan apróságoktól eltekintünk, mint legalitás, akkor én is tudom véleményezni
Nekem a 64 bites verzióhoz volt szerencsém, illetve még van is. (Laptopban lévő 4 giga memóriához és 1 giga VRAM-hoz már kellett ) Minden programot sikerült rajta elindítanom eddig, semmivel sem volt problémám, kivétel a digitális anatómiai atlaszokkal, mert azok nem futnak valamiért 64 biten Ettől függetlenül teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, szép és gyors, olyan drivert is talált a videókarihoz, ami még fönt sem volt a gyártó honlapján.
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
Nekem sem legális, és ugyan az utolsó béták közül van, de talán érdekes:
A szervercsomagokkal problémája van. Van Win7-ben elvileg XP kompatibilitási mód, amivel mennek az xp-s programok, de ugye szervercsomagokra ez már nem ilyen egyszerű. Pl. nálam WAMP, ami XP-n tökéletes volt, annak problémái vannak a mysql-el (szimplán nem tud csatlakozni az adatbázishoz), és sajnos még nem találtam Win7-re jó WAMP-ot...Lehet végleges Win7 már kezeli, de nem hiszem...
Jah, és azt olvastam sok helyen (tehát NEM tapasztaltam, csak olvastam), hogy VirtualPC-t nem kezeli. (ez amúgy elég érdekes)
De amúgy teljesen meg vagyk vele elégedve. Elég gyors, kényelmes, és egész könnyen kezelhető.
Leginkább a végleges és legális verziók érdekelnének. A béták és a végleges között sokminden változhatott még, akár rossz irányba is.
Véglegesem van, magyar nyelvű. semmi külömbésg nincsen
Személyiségemnél fogva, ki szoktam csinálni a Windows-ot.
1 hónapja h megvan a legális, s még nem betegedett le
8 hónap alatt a próbát csak egyszer sikerült kinyírnom
Volt, magyarországon, de rendeltem a Microsoftól.
Nekem leküldték, eléggé borsos áron ...
kaptam vm levelet a próba verzió után, h kicserélhetem.
elkérem a magyart, elküldték
Tök jó. A microsoft magyar honlapja még nem igazán naprakész ezügyben. A lap alján a Vistára való átállás előnyit ecsetelgeti, még a Windiows 7 oldalán is. Ráadásul a "vásárlás" az amerikai online boltba visz, ahol csak amerika teróületén belül lehet rendelni. Még nem az igazi...
Én ott voltam a bemtatón, de nem vágódtam hanyat
Volt tombola, játékok meg kommandós bevonulás, aztán jött Kiss Ádám, és utána léptünk.
A pc játékok függői viszont jól érezték magukat, mert rengeteg játékot ki lehetett próbálni.