|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Mit szólnátok ehhez a személyiséghez? - Lich
|
jó ötlet, támogatom
|

|
3 |
10.71% |
Módosítanék rajta
|

|
4 |
14.29% |
Nem jó ötlet
|

|
18 |
64.29% |
hát ez mi ez?
|

|
3 |
10.71% |

11-01-2009, 10:23
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
És különben is,mijjazza Lich? 
|

11-01-2009, 10:27
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Nekem nem tetszene, hogy a hullának lenne külön személyiség.
|

11-01-2009, 10:30
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
És különben is,mijjazza Lich? 
|
Power lich nem upgradelt formája a heroesból 
Biztos Hex is nagy játékos.
|

11-01-2009, 10:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Súgó/Élőhalott
Speciális varázslat
--- Az élőhalottak teljesen járatlanok a mágia területén, ezért semmiféle varázslásra nem képesek.
Hátrányok:
* nem varázsolhat, ..
|
Ezeket figyelembevéve számomra egyértelmű,hogy a hulla -önálló gondolkodás híjján- varázslatra nem képes. Nekem nem tetszene!
|

11-02-2009, 08:42
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Be kell, valljam emberesen, hogy első olvasásra félre értettem a javaslat lényegét.
Már magamban különböző stratégiákat kezdtem el gyártani, mert milyen jó lesz majd varázsló nélkül is tudni fogom, ha valaki támadást indít ellenem, vagy térkaput nyit rám.
Kár, hogy nem, így gondoltad Hex. Ebben az esetben más fajnak is jól jöhetett volna ez a személyiség. Hiszen ki ne örült volna egy olyan személységnek A-ban ami automatikusan vérszomjjal indítja a seregeket, észleli ha bármilyen ellenséges hadmozdulat fenyegeti az országodat. Mindezt, templomok és varázslók nélkül.
A képzelgésemtől vissza térve az eredeti javaslathoz. Lehet olyan személyiséget kialakítani ami elsősorban egy fajnak ideális, mert már volt erre példa, de megtiltani, hogy a többi faj ne használhassa az helytelen. A többi hibáját, pedig a többiek is elmondták.
|

11-02-2009, 19:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi2
Be kell, valljam emberesen, hogy első olvasásra félre értettem a javaslat lényegét.
Már magamban különböző stratégiákat kezdtem el gyártani, mert milyen jó lesz majd varázsló nélkül is tudni fogom, ha valaki támadást indít ellenem, vagy térkaput nyit rám.
Kár, hogy nem, így gondoltad Hex. Ebben az esetben más fajnak is jól jöhetett volna ez a személyiség. Hiszen ki ne örült volna egy olyan személységnek A-ban ami automatikusan vérszomjjal indítja a seregeket, észleli ha bármilyen ellenséges hadmozdulat fenyegeti az országodat. Mindezt, templomok és varázslók nélkül.
A képzelgésemtől vissza térve az eredeti javaslathoz. Lehet olyan személyiséget kialakítani ami elsősorban egy fajnak ideális, mert már volt erre példa, de megtiltani, hogy a többi faj ne használhassa az helytelen. A többi hibáját, pedig a többiek is elmondták.
|
ergo a többi fajnak nem lenne értelme használnia, mivel tud varázsolni. Legalábbis szerintem. Sajnálom, hogy ennyire nem tetszett senkinek az ötlet.  majd máskor
|

11-05-2009, 01:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
Ezt az új személyiséget kizárólag hullák használhatnák:
A lényeg ennyi lenne, hogy a hulla tudna távolozni és térkaput felderíteni magára, plusz, ha ezt a személyiséget választaná, akkor megszűnne az automatikus vérszomj, ezt is neki kellene feltenni, hogy ha sereget indít.
mit szólnátok ehhez?
|
Mivel a hulla nem varázsolhat de lehetnek mondjuk telepatikus állapotú aggóniái, és ezek amiket írsz nem lennének hátrányára inkább azt "adhatná" a személyisége, hogy automatikusan kijelezné neki a térkapukat bezáródásuk elött 1 körrel pld. De ezt is lehet pld 85% feletti lakossági és katonai morálhoz kötni 
Mondjuk túl sokra nem menne vele de ha már felvetetted ideírtam mit változtatnék rajta hogy támogatható legyen számomra
(ui: a vérszomj elvétele sokkal nagyobb hátrány mint ami előnyöket ideírtál. templomok tartása a vérszomj végett->kevesebb barakk és nagy területen a vérszomjat sem lehet 3% templommal feltenni, főleg nem tekik nélkül)
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|