|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |
08-31-2009, 10:13
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Ismételt beragadás, de most az ÉK-i kerposztnál lévő klánvárosba ami kizárásos alapon az Anarchia kláné ... ahogy a képen is látható ez most szándékosan épült. Idáig hárman ragadtunk be amiről tudok.
Köszi a gesztust! (kíváncsi vagyok vállalja e valaki az arcát hozzá)
|
Köszönöm a jelzést, a bejárat körüli mezőket lebontottam, és ezennel megkérem a klán vezér(ei)t, hogy a jövőben tartózkodjanak a hasonló akcióktól, mert ez a klán bontásához vezet.
Köszönöm.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-31-2009, 10:37
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Köszönöm a jelzést, a bejárat körüli mezőket lebontottam, és ezennel megkérem a klán vezér(ei)t, hogy a jövőben tartózkodjanak a hasonló akcióktól, mert ez a klán bontásához vezet.
Köszönöm.
|
Kiszabadultam Köszi Ati!
|
09-01-2009, 14:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Ennek én is örülök, mert tegnap előtt nekem is sikerült oda beragadni, kénytelen voltam kéket inni, hogy ki tudjak jönni.
|
09-01-2009, 19:42
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Köszi a gesztust! (kíváncsi vagyok vállalja e valaki az arcát hozzá)
|
A hibámat vállalom, hogy hirtelen felindulásból akartam védeni azt, amit közel 10 órányi (jogos, voltak offline idők is) "munkával" hoztunk létre és ami még mindig ismeretlen ok miatt (vagy az újraindítás, vagy mókázó -ha lehetséges, lévén ez sem derült ki- karakternek köszönhetően) eltűnt.
Elnézést még egyszer, akinek ebből kellemetlensége akadt, figyelmetlen voltam, már nem fordul elő.
|
The Following User Says Thank You to Kics For This Useful Post:
|
|
09-01-2009, 20:10
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Hosszútávon nem probléma, mert a kapu fölötti részt nem engedem majd beépíteni, és ezzel a jelenség meg is oldódik. Addig arra kérek mindenkit, hogy ne építse be azt a részt, és ne szúrjon ki másokkal. Köszönöm.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|