|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, vagy kérdésed van |
08-28-2009, 03:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Hajózás, matrózok
Remélem jó helyen sikerül megkérdezni, mert még nem tudok uj topikot nyitni. A kérdés pedig szituációs
Tehát : Tételezzük fel van egy olyan karim,aminek van hajózás/vitorlakészités képessége. Megépíti a hajót,tesz rá vitorlát ami ugye nem müködik matróz nélkül. De tegyük fel,csinálok egy másik karaktert aki megtanulja a matrózképzést,és sikerül neki 9matrózt kiképezni. Ha ezzel a 9matrózos karakterrel követésbe felszállok arra a hajóra,amit a másik épitett(a vitorlás) akkor azok a vitorlák müködni fognak? Mert ugyebár van 9matróz a fedélzeten, dehát csak utasok vagy mi. Nemtom mennyire voltam érthető,de kiváncsi lennék ilyenkor mivan
|
08-28-2009, 10:02
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Remélem jó helyen sikerül megkérdezni, mert még nem tudok uj topikot nyitni.
|
Tudsz.
Quote:
Tehát : Tételezzük fel van egy olyan karim,aminek van hajózás/vitorlakészités képessége. Megépíti a hajót,tesz rá vitorlát ami ugye nem müködik matróz nélkül. De tegyük fel,csinálok egy másik karaktert aki megtanulja a matrózképzést,és sikerül neki 9matrózt kiképezni. Ha ezzel a 9matrózos karakterrel követésbe felszállok arra a hajóra,amit a másik épitett(a vitorlás) akkor azok a vitorlák müködni fognak? Mert ugyebár van 9matróz a fedélzeten, dehát csak utasok vagy mi. Nemtom mennyire voltam érthető,de kiváncsi lennék ilyenkor mivan
|
Ilyenkor a követők matrózai is beszámítanak. Eleve lehet olyan hajó, ahol 9-nél több matróz szükséges, de annyi követője egy karakternek nem lehet. Ilynekor több karakterrel lehet összehozni a szükséges mennyiséget.
|
08-29-2009, 09:53
|
Member
|
|
|
|
Már csak azt szeretném még tudni, hogy az direkt van-e, amikor hajózok egy követővel,mindkét karinál van szekér, de csak a kapitány tud partraszállni vele,ilyenkor a követő az csak ottmarad a tengeren 1kockára a parttól. Azt ugyan tudom,hogy szárazon nem lehet mozogni a szekérrel,de ha a kapitány partra tudja vonszolni,hogy ott aztán megmeredjen a szekérrel,akkor a követő miért nem?
|
08-29-2009, 11:18
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Már csak azt szeretném még tudni, hogy az direkt van-e, amikor hajózok egy követővel,mindkét karinál van szekér, de csak a kapitány tud partraszállni vele,ilyenkor a követő az csak ottmarad a tengeren 1kockára a parttól. Azt ugyan tudom,hogy szárazon nem lehet mozogni a szekérrel,de ha a kapitány partra tudja vonszolni,hogy ott aztán megmeredjen a szekérrel,akkor a követő miért nem?
|
Nem hiszem, hogy direkt van így, utánanézek majd.
|
08-29-2009, 11:41
|
Member
|
|
|
|
Köszi. Cheten beszéltem mással is,aki mondta hogy Ő már hozzászokott, de örülne gondolom ha nem igy lenne
|
08-29-2009, 13:47
|
Member
|
|
|
|
Ha megkérlek majd szólsz itt, lesz változás benne, mert addig akkor nem cumiztatom magam ezzel a kétszekeres technikával
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|