|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, vagy kérdésed van |
08-26-2009, 09:15
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Elit katonák karakterhez vétele
Most próbáltam ki, hogy tudok e magamhoz venni segédet/elitet ha nem tanultam meg a toborzást. Sikerült is egy darabot.
A kérdésem a következő, ha nem tanultam toborzást de mégis vehetek magamhoz, akkor miért nem lehet 9et? Vagy egyáltalán miért lehet 1et?
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|
08-26-2009, 09:59
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
Most próbáltam ki, hogy tudok e magamhoz venni segédet/elitet ha nem tanultam meg a toborzást. Sikerült is egy darabot.
A kérdésem a következő, ha nem tanultam toborzást de mégis vehetek magamhoz, akkor miért nem lehet 9et? Vagy egyáltalán miért lehet 1et?
|
1 segéded lehet alapból, külön tanulás nélkül. A többhöz már tudnod kell bánni velük, egyszerre többfele figyelni, ez már speciális szakértelmet igényel, amit meg kell tanulni.
|
08-26-2009, 17:37
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
1 segéded lehet alapból, külön tanulás nélkül. A többhöz már tudnod kell bánni velük, egyszerre többfele figyelni, ez már speciális szakértelmet igényel, amit meg kell tanulni.
|
Ezt nem így tapasztaltam, mivel a toborzás kellett az első segédhez is, legalábbis nálam. (Swiss1 #29)
Ha, azóta változott akkor érdemes lenne a kézikönyv vonatkozó részét javítani.
|
08-26-2009, 17:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Ezt nem így tapasztaltam, mivel a toborzás kellett az első segédhez is, legalábbis nálam. (Swiss1 #29)
Ha, azóta változott akkor érdemes lenne a kézikönyv vonatkozó részét javítani.
|
1 segéded lehet a toborzás ismerete nélkül is. Nem tudod toborozni, csak magadhoz tudod venni a más által kiképzett segédet. Ha saját magad akarod kiképezni, illetve megszerezni, akkor ahhoz kell a toborzás.
|
08-26-2009, 17:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
1 segéded lehet a toborzás ismerete nélkül is. Nem tudod toborozni, csak magadhoz tudod venni a más által kiképzett segédet. Ha saját magad akarod kiképezni, illetve megszerezni, akkor ahhoz kell a toborzás.
|
Köszi, ezt nem vágtam.
|
08-26-2009, 22:26
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ami itt nem logikus nekem, h van ez a magamhoz vétele funkció, ami gondolom azért jött létre hogy esetleg háborúban erősítse a karit, az olyat is amelyiknek nincs meg a toborzás, katonaképzés stb tanulása, tehát nem tud képezni semmit. Nos ha én szeretnék magamhoz venni 9 munkást, hogy gyorsabban építsek vagy bányásszak, akkor vagy megtanulom a toborzást és katonaképzést és motivációt és parancsnokságot, és akkor már semmi értelmi sincs a magamhoz vételnek, hiszen tudok képezni.
Ha én háborúban magamhoz szeretnék venni 9 elitet akkor megint megtanulom ezt a 4et (elitképzést nem) csak azért hogy magamhoz vegyek 9 elitet.
A dolog lényege itt az lenne, hogyha már van ez a funkció, akkor a parancsnoksághoz miért kell megtanuljam a toborzást és a katonaképzést?
Hozzáteszem h egy darab elit magamhoz vételének nem sok értelme van (számomra).
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|
08-26-2009, 22:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ildee
Ami itt nem logikus nekem, h van ez a magamhoz vétele funkció, ami gondolom azért jött létre hogy esetleg háborúban erősítse a karit, az olyat is amelyiknek nincs meg a toborzás, katonaképzés stb tanulása, tehát nem tud képezni semmit.
|
Nem ezért van. Azért van, hogy aki megtanulta már ezeket a képességeket, az a háború közben eleső segédeit hamar pótolni tudja.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|