|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetések Általános beszélgetések a MUD-ról |
07-18-2009, 12:52
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
észrevételek a játék élvezhetősége végett
Ati töled kérdezném, a játékkal kapcsolatban lennének felvetéseim, azt hová kellene beírjam mert eddig nem találtam megfelelő fórum részt.
pl: -ha egy tárgyamat azonosítottam, azt a későbbiekben igen is mutassa meg a tulajdonságait
-a csata során a varázslatok sebzését nem írja ki, ez is jó lenne ha írni, hogy pl 10 sebzést vitt be a kritikus sebzés, mert különben nem tudom, hogy az mennyit sebez, mert szintlépésel elvileg növekszik, de mennyit is
-az sehonnan nem tudom mennyi a védelmem, pedig hasznos lenne ez a funkció is, hisz van varázslat is ami ez növeli, ha kiírná akkor tudnám mennyit ad hozzá a védő varázslat
Ezek merültek fel eddig a játék során, és én nagyon hiányolom ezeket a dolgokat, szerintem ezek a dolgok bekerülhetnének a játékba
Várom a válaszod. Előre is köszi.
|
07-18-2009, 12:59
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabesz7
Ati töled kérdezném, a játékkal kapcsolatban lennének felvetéseim, azt hová kellene beírjam mert eddig nem találtam megfelelő fórum részt.
|
Azt leszámítva, ahova eredetileg írtál, szinte az összes MUD téma ideális neki. Általános beszélgetések, Segítség, ezek a legjobbak. Érdemes végigolvasni őket, mert az általad felvetettek közül már többet mások is hiányoltak.
|
08-10-2009, 17:46
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem sokszor problémát okoz a tájékozódás, ez most a skorpió szigeten tetőzött nálam, hatalmas sivatag, rengeteg kattintás úgy hogy nézem a nagy sárga kockát és csak a MP fogyásábol látom, hogy haladok.
Jó lenne ha ebben volna valami segitség, kordináták vagy egy áttekintő térkép, azén játék élményemen sokat dobna.
Kicsit zavar az is h az ellenfeleket csak akkor látom ha oda lépek melléés oldalt elolvasom h ki van ott. Elképzelhető hogy a későbbiekben kapnak valami grafikus megjelenítést is a térképen?
Sokszor céltalanul mászkálok, mert épp nincs v nem tudok számomra teljesíthető küldetésröl. Órákon keresztül kutyákat meg rókákat ölni a tapasztalati pontért meg unalmas.
Hiányzik a hódítóban jól megszokott kiváló háttér támogatás a részletes és minden kérdésre váalszt adó súgó. Hiába, a jót könnyű megszokni
Ezek lennének az én észrevételeim.
Gyulaword (#79796)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|
08-10-2009, 18:08
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Kicsit zavar az is h az ellenfeleket csak akkor látom ha oda lépek melléés oldalt elolvasom h ki van ott. Elképzelhető hogy a későbbiekben kapnak valami grafikus megjelenítést is a térképen?
Sokszor céltalanul mászkálok, mert épp nincs v nem tudok számomra teljesíthető küldetésröl. Órákon keresztül kutyákat meg rókákat ölni a tapasztalati pontért meg unalmas.
Hiányzik a hódítóban jól megszokott kiváló háttér támogatás a részletes és minden kérdésre váalszt adó súgó. Hiába, a jót könnyű megszokni
|
A Hódító bonyolultabb. Itt elég egyszerűen működik minden, a kezelést szerintem az első küldetések során megszokod. Túl sokmindent írni nem lehet róla azon felül, ami már írva van. Ha konkrét kérdésed merül fel, azt érdemes feltenni a Segítség témakörben, hogy az általános, ismétlődő kérdések bekerülhessenek még a kézikönyvbe. Attól gyakori kérdések, hogy gyakran kérdezik őket.
A térképen az ellenfelek grafikai megjelenítése nem várható, többezer ellenfél mászkál folyamatosan a világban, ezeket nem lehet megjeleníteni, a térképet se látnád tőlük, ha mind jelölve lenne.
Ha attól félsz, hogy olyan helyre lépsz, ahol erős ellenfelek vannak, akkor érdemes a kémlelést megtanulni, ezzel megtudhatod, hogy a szomszédos területeken van-e ellenfél, és ha van, akkor mennyi. Ez alapján tudsz dönteni arról, hogy odalépsz-e, vagy sem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|