|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |
07-20-2009, 20:11
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Klánraktár görgetése
Na, az az, ami nem sikerült tökéletesre. Amikor már annyi sor van benn, hogy görgetni kell, 1 sort átugrik a görgetéskor. Emiatt aztán itt a piros, hol a pirost játszottam vele vagy 5 percig, mire rájöttem. Hol találtam kenyeret, hol meg nem
|
07-20-2009, 20:13
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
Na, az az, ami nem sikerült tökéletesre. Amikor már annyi sor van benn, hogy görgetni kell, 1 sort átugrik a görgetéskor. Emiatt aztán itt a piros, hol a pirost játszottam vele vagy 5 percig, mire rájöttem. Hol találtam kenyeret, hol meg nem
|
Ööö...ebben mi a segítségkérés vagy a felvetés??
Amúgy ha a fel és le nyilakat használod akkor jó...Sőt, nekem eddig mindenhol, bárhogy csináltam, jó volt a görgetés.
Viszont az zavaró, hogyha le kell görgetni, hogy felvegyünk valamit, és ha felvettük, akkor frissülnek a tárgyak, és a tetejére ugrik. Mondjuk maradhatna ott...Ne kelljen minden felvétel után legörgetni.
|
07-20-2009, 20:14
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Simán nyomkodom akár a lefele nyitat, akár a felfele nyilat oldalt, és egy-egy sort megy. Ha húzgálom a csúszkát, akkor is. Ha az egér gö9rgőjét hazsnálod, akkor ha nagyot gördítasz rajta, akkor többet megy, dehát ez a görgő feladata. Semmi gondot nem látok ezzel.
|
07-20-2009, 20:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Viszont az zavaró, hogyha le kell görgetni, hogy felvegyünk valamit, és ha felvettük, akkor frissülnek a tárgyak
|
Szerintem zavaróbb lenne, ha nem frissülnének, és olyan tárgyakat látnál ott, amik már rég ott sincsenek.
|
07-20-2009, 20:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Ati: ha a gördítôsávra bökök (közvetlenül a gördítôizé alá, nemtom, annak mi a neve), akkor egy lapnyit kéne lefele ugrania, és nem egy lapnyit plusz egy sort. Legalábbis alapesetben.
A frissülésrôl: persze, hogy frissülni kell a listának, csak emlékezhetne a pozícióra, ahol tartottál. Nem ördöglakat egyik feladvány sem :P
|
07-20-2009, 20:24
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ati: ha a gördítôsávra bökök (közvetlenül a gördítôizé alá, nemtom, annak mi a neve), akkor egy lapnyit kéne lefele ugrania, és nem egy lapnyit plusz egy sort. Legalábbis alapesetben.
A frissülésrôl: persze, hogy frissülni kell a listának, csak emlékezhetne a pozícióra, ahol tartottál. Nem ördöglakat egyik feladvány sem :P
|
Így már látom mire gondolsz. Eszembe nem jutott volna oda kattintgatni, ha keresek valamit.
Ez a flash beépített funkciója, hogy így működjön, őket kell meggyőznöd, hogy ne.
|
07-20-2009, 20:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ööö...ebben mi a segítségkérés vagy a felvetés??
|
Ôôô, a témacsoport címe az, hogy segítségkérések, felvetések??
De oké, akkor egy felvetés: Ati ellenôrizze a görgetéskor a tömbindex növekményét (ha ô is úgy gondolja, persze)!
Így már a helyén van a téma, Dus tezsvér?
|
07-20-2009, 20:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
őket kell meggyőznöd, hogy ne.
|
Az más. Akkor már csak 1 sörrel jössz
|
07-20-2009, 20:51
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ôôô, a témacsoport címe az, hogy segítségkérések, felvetések??
|
Nem, elnéztem, bocsi.
Csakhát nem tudtam hova rakni egy olyan témát, ahol leírsz egy tényt.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|