|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
03-17-2009, 21:30
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Tessék??? Valamit félreértettél: 4 milliárd 294 millió inkább 4,3 milliárd mind 4,2. A 4,3-al felfele kerekítek 6 milliót, míg a 4,2-nél lefele kell kerekítenem 94 milliót... nem milliárdos kerekítésekről beszélek
|
Jó bocsi, fáradt vagyok, és csak jártatom a szám :/
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
03-17-2009, 21:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Jó bocsi, fáradt vagyok, és csak jártatom a szám :/
|
Ne viccelj, nem gond
|
03-18-2009, 00:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ebben nekem csak az a fura hogy miért 4,2 és nem 4,3 van a szövegben, ha már a pontos összeg 4,3 felé húz.
|
egyszerü az ok, azember általában nem a teljes összeget jegyzi meg csak egy kerekitettet... ha 4,3 lenne oda irva akkor biztos lenne reklamáló, hogy "de hát nem is érte el a 4,3-at mégis csorogtam...) aki már a max pénzre megy az úgyis 4-4,2yard között tartja, mert úgyis jön bevétel képzés eladásból,termelésből,bankokból...
03-18-2009, 07:11
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
egyszerü az ok, azember általában nem a teljes összeget jegyzi meg csak egy kerekitettet... ha 4,3 lenne oda irva akkor biztos lenne reklamáló, hogy "de hát nem is érte el a 4,3-at mégis csorogtam...)
|
A pontos érték is benne van a súgóban...De ettől függetlenül, lehet, hogy ez az ok...
Mellesleg aki tart bent ennyi pénzt annak elvileg tudnia kéne a pontos maximumot
|
03-18-2009, 08:02
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
A pontos érték is benne van a súgóban...De ettől függetlenül, lehet, hogy ez az ok...
Mellesleg aki tart bent ennyi pénzt annak elvileg tudnia kéne a pontos maximumot
|
Miért kéne?
Nem egy,egyébként a játék más területein kiváló játékost ért meglepetésként ez a dolog.Amíg ténylegesen nem került bele a súgóba,addig csak azok tudtak róla,akik szembesültek vele vagy elmondták nekik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|