|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

12-15-2008, 19:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
A fene...leloptak, kiderítettük az illetőt, menjen rá egy kis ártás...megkapott 2 tolvajmérgezést,kis pihi, kiterveljük, mit hogy, nemsokkal később az ország az anarch 5-be került. Indoklás: több ország szab. irányítása. Pedig úgy akartam a megtorlást...  Így már nem lehet...
|
ha 200 hekin van,vagy akörül akkor csak mond meg a sorszámát 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-15-2008, 20:33
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
ha 200 hekin van,vagy akörül akkor csak mond meg a sorszámát 
|
Nem volt olyan nagy a probléma, csak azt hallottam, hogy orkkal a kis lopást is büntetni kell  És az elsőt még elnéztem neki!  Na meg amúgy is 1400körül volt.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-15-2008, 20:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
|

12-15-2008, 22:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nem volt olyan nagy a probléma, csak azt hallottam, hogy orkkal a kis lopást is büntetni kell  És az elsőt még elnéztem neki!  Na meg amúgy is 1400körül volt.
|
mondj egy orinevet  bár y-ban 800 a határ, hamar lefogják szedni, ha még nem törölte az oriját, vagy nem tette szabira
|

12-16-2008, 08:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Basszus, most láttam a számlán, hogy a tvnetwork hirtelen 72%-al megemelte az árát. Na, mondom csesszék meg, akkor ideje átlépni egy másik szolgáltatóhoz. Erre nézem, a UPC még ígyis kétszer olyan drága, a digi meg szintén drágább, bár az nem sokkal, de nem érdemes átmenjek, más meg nem elérhető itt. A fizetésem meg tavaly sem emelkedett annyit, amennyivel csak ez a számla többe kerül az idén. A többiről nem is beszélve. Pl. otp lakáshitel 50%-ot emelkedett a fizetendő a tájékoztató adatokhoz képest. A fűtést meg beindítatta a közös képviselő még szeptember 1-el, hogy fizethessük azt is, amikor még 2 hónapig nem lett volna rá szükségünk...
Last edited by tulip; 12-16-2008 at 08:46..
|

12-16-2008, 09:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
mondj egy orinevet  bár y-ban 800 a határ, hamar lefogják szedni, ha még nem törölte az oriját, vagy nem tette szabira
|
Szabadságon
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-16-2008, 09:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Elnézést, hogy minden előzmény nélkül beleugatok a témába, de valahol nyilatkoznom kell, hogy csökkenjen a dühöm.
Vasutas sztrájk 2008! - Avagy hogyan szúrjunk ki azokkal, akiknek semmi közük a problémánkhoz.
Aki nem akar dolgozni, nyerjen lottót és legyen önkéntes munkanélküli. Ez a lusta bagázs meg akassza fel magát ott, ahol van. Komolyan mondom, az összes sztrájkolót kérdezés nélkül le kéne lőni, mint egy kutyát. De előbb Gaskó nagyvezírt kéne nyilvánosan meglincselni.
Ceglédbercelen élek, Szegeden tanulok. Ez sacperkábé 120-130 km. Tegnap a 17:47-es IC-vel jöttem le és 20:30-ra értem ide! Megálltunk mindenhol és végül valahol Kiskunanyámkínjában leszállítottak minket, mondván, hogy innentől buszozunk.
Ez eddig csak kellemtlenség(az b+), de hogy hogy a fenébe jutok ma haza, arról foggalmam sincs. De ha ma nem tudok értelmes időben lejutni Ceglédre, az hétszentség, hogy magamhoz veszek valami fegyvernek látszó tárgyat az albérletemből és ha meglátok egy sztrájkolót az állomáson, lemészárolom a fenébe, mert megérdemli.
Ebben az egészben az a szomorú, hogy a vasúti vezetőket nem nagyon érinti meg a sztrájk, de az összes utassal kiszúr ez a pár majom. Továbbá ha így folytatják, előbb-utóbb olyan bevételkiesést okoznak, amiből simán fedezni lehetne a MÁV-Cargo eladásának értékét.
Idióta banda egy idióta helyzetben, melynek arkhéját Gaskónak hívják. Good job mr. Gaskó!
|

12-16-2008, 09:44
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
A legtutibb, hogy közölték, hogy ha teljesítik a követeléseiket (negyedmilla forint per ember!!!), AKKOR IS FOLYTATJÁK a sztrájkot, csak akkor a ferihegyiekkel szolidaritásból. Ezeknek mindegy, hogy miért sztrájkolnak, csak ne kelljen dolgozni. 
|

12-16-2008, 09:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A legtutibb, hogy közölték, hogy ha teljesítik a követeléseiket (negyedmilla forint per ember!!!), AKKOR IS FOLYTATJÁK a sztrájkot, csak akkor a ferihegyiekkel szolidaritásból. Ezeknek mindegy, hogy miért sztrájkolnak, csak ne kelljen dolgozni. 
|
mirefel kell negyed milla nekik? 

12-17-2008, 15:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Elnézést, hogy minden előzmény nélkül beleugatok a témába, de valahol nyilatkoznom kell, hogy csökkenjen a dühöm.
Vasutas sztrájk 2008! - Avagy hogyan szúrjunk ki azokkal, akiknek semmi közük a problémánkhoz.
Aki nem akar dolgozni, nyerjen lottót és legyen önkéntes munkanélküli. Ez a lusta bagázs meg akassza fel magát ott, ahol van. Komolyan mondom, az összes sztrájkolót kérdezés nélkül le kéne lőni, mint egy kutyát. De előbb Gaskó nagyvezírt kéne nyilvánosan meglincselni.
Ceglédbercelen élek, Szegeden tanulok. Ez sacperkábé 120-130 km. Tegnap a 17:47-es IC-vel jöttem le és 20:30-ra értem ide! Megálltunk mindenhol és végül valahol Kiskunanyámkínjában leszállítottak minket, mondván, hogy innentől buszozunk.
Ez eddig csak kellemtlenség(az b+), de hogy hogy a fenébe jutok ma haza, arról foggalmam sincs. De ha ma nem tudok értelmes időben lejutni Ceglédre, az hétszentség, hogy magamhoz veszek valami fegyvernek látszó tárgyat az albérletemből és ha meglátok egy sztrájkolót az állomáson, lemészárolom a fenébe, mert megérdemli.
Ebben az egészben az a szomorú, hogy a vasúti vezetőket nem nagyon érinti meg a sztrájk, de az összes utassal kiszúr ez a pár majom. Továbbá ha így folytatják, előbb-utóbb olyan bevételkiesést okoznak, amiből simán fedezni lehetne a MÁV-Cargo eladásának értékét.
Idióta banda egy idióta helyzetben, melynek arkhéját Gaskónak hívják. Good job mr. Gaskó!
|
Ha ettől Tsobi megnyugszik, tilts ki pár napra.
Nem tudom, hogy a rasszizmus és a sztrájkolók elleni düh miért említhető egy lapon, de legyen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|