|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
12-08-2008, 17:14
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Az országok automatikus kiesésével egy óriási problémát látok. Különösen akkor, ha a felfedezés megszüntetésével párosul.
X jelentkezik, leföldelik, majd egy hét után kiesik. Ekkor jelentkezik újra, újra leföldenik, újra kiesik. Újra jelentkezik, ...
Erre volt javaslat, hogy az ilyen kiesések szankcionálva legyenek. Ezzel sokan nem értettek egyet. Én sem tartom szerencsésnek az ilyen jellegű szankcionálást.
Viszont az sem jó, hogy 1 hetes kiesisi idő mellett egy forduló alatt 8-szor tud jelentkezni, és 8-szor tudják a többiek elvinni a földjét.
Ésszerű korlátozás, hogy ha az adott fordulóból kiesett valaki, akkor abba már ne jelentkezhessen újra.
VIP elfogyása miatti kiesésnél talán nem tenném ugyanezt, mert azzal játszani sokkal körülményesebb, de meggyőzhető vagyok, hogy arra is ki legyen terjesztve.
Ezeken kívül mégegy problémát látok, de erről máris indul egy külön téma.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
12-08-2008, 19:44
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az országok automatikus kiesésével egy óriási problémát látok. Különösen akkor, ha a felfedezés megszüntetésével párosul.
X jelentkezik, leföldelik, majd egy hét után kiesik. Ekkor jelentkezik újra, újra leföldenik, újra kiesik. Újra jelentkezik, ...
Erre volt javaslat, hogy az ilyen kiesések szankcionálva legyenek. Ezzel sokan nem értettek egyet. Én sem tartom szerencsésnek az ilyen jellegű szankcionálást.
Viszont az sem jó, hogy 1 hetes kiesisi idő mellett egy forduló alatt 8-szor tud jelentkezni, és 8-szor tudják a többiek elvinni a földjét.
Ésszerű korlátozás, hogy ha az adott fordulóból kiesett valaki, akkor abba már ne jelentkezhessen újra.
VIP elfogyása miatti kiesésnél talán nem tenném ugyanezt, mert azzal játszani sokkal körülményesebb, de meggyőzhető vagyok, hogy arra is ki legyen terjesztve.
Ezeken kívül mégegy problémát látok, de erről máris indul egy külön téma.
|
szerintem ez teljessen jó..
12-08-2008, 22:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
szerintem ez teljessen jó..
|
Én is egyetértek.
A szankció elleni fellépésem igazából a következő Arénában való indulás korlátozása ellen szólt.
A VIP körök tovább pőrgését, illetve az adott Arénába történő újbóli belépés tiltását támogatom.
ELFeledett Vidék (#437487)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|