|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Zene Beszélgetés kedvenc előadóidról, koncertek stb. |
10-15-2008, 20:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Tecktonik, shuffle.
Nem találtam olyan nagy részt, ami tánc-ról szólna konkrétan, így az "Egyéb"és "Zene" között kellett dönteni
Mivel zenéhez, van köze éppenséggel inkább idevalónak éreztem. Ezek tánctípusok, és az érdekelne, van-e valaki, akinek tetszik ez, vagy esetleg táncol is ilyet, esetleg akarna?
itt pár ízelítő...
shuffle:
hardstyle
ez kicsit "lightosabb" változat
szintén
tecktonik:
A piros csíkos emberkét érdemes megnézni leginkább
tanulni sok módon lehet... elkezdesz táncolni magadtól (bár nem a legjobb, de összejöhet), videókat nézegetve tanulgatsz (ezt csinálják legtöbben szerintem, és viszonylag jó), de a legjobb vitathatatlanul az, ha van valaki, aki élőben mondja és mutatja a dolgokat
|
10-15-2008, 21:01
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
A hardstyle és a jumpstyle azok az újkeletű stílusok,amikre felkaptam a fejem. Míg előbbi ugyanaz,mint a pogozás,csak elektronikus disco zenére,addig a másik egy elég ritka lábmozgást gyakoroltat,szintén disco kakira.
|
10-16-2008, 01:12
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
A hardstyle és a jumpstyle azok az újkeletű stílusok,amikre felkaptam a fejem. Míg előbbi ugyanaz,mint a pogozás,csak elektronikus disco zenére,addig a másik egy elég ritka lábmozgást gyakoroltat,szintén disco kakira.
|
nem akarok gonoszkodni és köszönöm is a műfaj megnevezést Burningnek de van egy műfaj a hardcore, ami NY-ból származik és semmi köze a hardcore technohoz vagy a hardstylehoz, csak sok buta embe keveri ezeket Amúgy érdekesek a videók, mert nagyon durva lábmozgás van benne, de engem vhogy már csak a zene miatt se fog vonzani
|
|
Posting Rules
|