Nem próbálom. Feladtam.
Csatlakozom abba az egyre növekvő táborba, akiknek jelszavuk "SOHA TÖBBÉ NERO".
Amíg NERO-val írtam, a fenti hibák jöttek. Amíg a gépen volt a NERO, más írók is el...ták a DVD lemezeket.
Teljesen lepucoltam a NERO-t a gépről. (Uninstall, maradékot SHIFT+F8, és egy kis registry clean...)
Újraindítottam a gépet.
Fogtam, és letöltöttem a leggagyibb DVD író programot a netről. (Ingyenes, freeware verzió! Tehát nem feltört cucc.)
8 MB az egész program. Semmit nem tud, csak CD-t és DVD-t írni vinyóról. (Mondjuk jelenleg nekem ez elég.)
És LÁSS CSODÁT! Már a 2. lemezt írja meg. Láss csodát, nincs hiba. Láss csodát, írás után leellenőriztem a lemezt, minden könyvtár megnyitható, minden alkalmazás futtatható róla. A a file-ok vinyóra történő visszamásolása is hibátlanul, maximális másolási sebességgel megy...
Innentől kezdve miről beszélünk???????? Rohadt fos ócska szar NERO... Minél újabb, annál szarabb.
Érdekes, az 5-ös neroval nem volt gond. A 6-ossal már volt, csak 8x-osan engedett írni, 16x-osan már nem. (mivel 8xosan írtam a DVD-ket, nem jelentett gondot...) A 7-es már csak 4x-esenengedett írni, és 2-ből 1 lemezt elrontott. A 8-as nero-ban már csak 2x sebességgel sikerült írnom, a 4x írás mellett 100%-osan elrontotta a lemezeket (4-ből 4-et a végére...)
Ezek után tegyem fel a 9-es nerot? Kiváncsi lennék az mit csinál a gépemmel... Leformatálja? Vagy bedarálja a lemezeket? Vagy mi?
úgyhogy én is mondom: SOHA TÖBBET NERO!