|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

07-31-2008, 14:18
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Remy ezt most csak azért írtad mert muszáj volt a postba vmit belekötni.
|
Pfo, jobb is volt hogy megfogadtam tegnap hogy nem irok ilyen topicba. Most egy altalam viccesnek szant dologra kaptam ket tok felesleges valaszt, egy laza mosoly helyett. (A jobbra kollegatol is megszoktam mar mondjuk hogy mindenbe belekot, ennyi esze van) 

07-31-2008, 14:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Pfo, jobb is volt hogy megfogadtam tegnap hogy nem irok ilyen topicba. Most egy altalam viccesnek szant dologra kaptam ket tok felesleges valaszt, egy laza mosoly helyett. (A jobbra kollegatol is megszoktam mar mondjuk hogy mindenbe belekot, ennyi esze van) 
|
Még szerencse, hogy Te itt vagy észnek  Bár ha nekem ennyi lenne tevét nevelnék  Belekötés nem volt, mosoly igen 
|
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
|
|

07-31-2008, 14:44
|
Member
|
|
|
|
Hát bömeg Remy, viccelni tudni kell, ha senkisem érti akkor a helikopter rotoroddal van a baj, nem? Szerintem sértődj meg, akkor mindenkinek jobb lesz
A témához visszatérve: jó az éplist! de azt tudod hogy miből lesz pénzeD? nem mindig van tele a környék szponzorokkal 
Steve`sfield (#324643)
|

07-31-2008, 15:08
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hát bömeg Remy, viccelni tudni kell, ha senkisem érti akkor a helikopter rotoroddal van a baj, nem? Szerintem sértődj meg, akkor mindenkinek jobb lesz
A témához visszatérve: jó az éplist! de azt tudod hogy miből lesz pénzeD? nem mindig van tele a környék szponzorokkal 
|
Van olyan 2-300 millió tartalékom, ha meg más nincs, akkor képzésből fenn tartom magam. Esetleg visszabontok egy kis barakkot, és mehet a könyvtár.
Köszi mindenkinek a segítséget, remélem innen már menni fog nekem is 
|

07-31-2008, 16:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Azért hozzátenném, hogy én szeretem az MF hadis, az MF hadi-tolis és az MF hadi-varis gnómot is. Mindegyikkel könnyedén mentem végig...
Egér a sajton... (#3744)
|

07-31-2008, 21:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Azért hozzátenném, hogy én szeretem az MF hadis, az MF hadi-tolis és az MF hadi-varis gnómot is. Mindegyikkel könnyedén mentem végig...
|
Fegya neked van is elég tapasztalatod, de amint hallod ő neki nincs akkora tapasztalata.Hadi-vari gnómot én sem mernék bepróbálni, pedig én is játszok egy ideje.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-31-2008, 21:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Fegya neked van is elég tapasztalatod, de amint hallod ő neki nincs akkora tapasztalata.Hadi-vari gnómot én sem mernék bepróbálni, pedig én is játszok egy ideje.
|
egy hadivari még annyira nem is rossz, csak tudni kell kibe lehet\szabad belekötni. Amikor legelsőnek voltam B-be, akkor óriással voltam, de akkorszövibem, utánna kétszer gnómmal mf-be. Nem nagyon vertek be.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|