|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

06-26-2008, 20:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Miért van az, hogy egy tök jófej embernek olyan rosszindulatú apja van, hogy az nem igaz.Nem lehet az utcán focizni, mert ő nem tud tőle aludni, de a többi szomszéd igen.Ha bepattan hozzá a labda bármikor, reggel, napközben vagy este, rögtön cirkuszol, ma este például egy nagykéssel jött ki.Oda akart hívni magához, hogy "beszélgessünk".Én mondtam nem, erre letette a kést.Akkor se mentem oda hozzá, igaz ekkor már inkább azért, mert félek ha megüt, akkor nem bírom ki hogy ne verjem meg.Nem tehetek róla ilyen vagyok.Vehemens.Azt hozzá kell tenni hogy alkoholista, hetente cseréli a ruháját, a szakálla borotvát/ ollót nem nem lát.Ezek után legyünk kint sokat, mert ugye az az egészséges...Nos az ilyen "emberek" miatt van az, hogy sok gyerek a gép előtt ül.
Most lenne egy kérdésem: van az a csendrendelet vagy mi, és hogy az konkrétan mit mond, meddig lehet hangoskodni?
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

06-26-2008, 20:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Miért van az, hogy egy tök jófej embernek olyan rosszindulatú apja van, hogy az nem igaz.Nem lehet az utcán focizni, mert ő nem tud tőle aludni, de a többi szomszéd igen.Ha bepattan hozzá a labda bármikor, reggel, napközben vagy este, rögtön cirkuszol, ma este például egy nagykéssel jött ki.Oda akart hívni magához, hogy "beszélgessünk".Én mondtam nem, erre letette a kést.Akkor se mentem oda hozzá, igaz ekkor már inkább azért, mert félek ha megüt, akkor nem bírom ki hogy ne verjem meg.Nem tehetek róla ilyen vagyok.Vehemens.Azt hozzá kell tenni hogy alkoholista, hetente cseréli a ruháját, a szakálla borotvát/ ollót nem nem lát.Ezek után legyünk kint sokat, mert ugye az az egészséges...Nos az ilyen "emberek" miatt van az, hogy sok gyerek a gép előtt ül.
Most lenne egy kérdésem: van az a csendrendelet vagy mi, és hogy az konkrétan mit mond, meddig lehet hangoskodni?
|
Gyere holnap Jászberénybe LARP-ra, egész hétvégén kint leszünk az erdőben, se szmog, se késes bácsi, csak 70 elmebeteg polifoamozott fakarddal a kezében  
|

06-26-2008, 20:43
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Teljesen mindegy, hogy mit mond, ha valaki konyhakéssel ront Rád, akkor ne azzal akard meggyőzni, hogy Neked márpedig jogod van ehhez.
|

06-26-2008, 20:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen mindegy, hogy mit mond, ha valaki konyhakéssel ront Rád, akkor ne azzal akard meggyőzni, hogy Neked márpedig jogod van ehhez.
|
nem rontottam rám, csak kijött vele, és oda akart hívni magához, de nem mentem.Hülye nem vagyok!
|

06-26-2008, 20:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
nem rontottam rám, csak kijött vele, és oda akart hívni magához, de nem mentem.Hülye nem vagyok!
|
Oda kellett volna menni egy pisztollyal  (Vicc) 

06-26-2008, 20:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Gyere holnap Jászberénybe LARP-ra, egész hétvégén kint leszünk az erdőben, se szmog, se késes bácsi, csak 70 elmebeteg polifoamozott fakarddal a kezében  
|
Köszike, de szerintem nem engedne ki anya, hogy anya holnap megyek jjászberénybe 
|

06-26-2008, 20:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Oda kellett volna menni egy pisztollyal  (Vicc) 
|
én igazából arra várok, hogy egyszer megüssön.Nem ütök vissza, csak ha nem akar leállni, mert ugye akkor önvédelem.utána az első utam kórház, utána rendőrség, neki meg a börtön...
|

06-26-2008, 21:06
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ebbe ne nagyon legyél biztos, hogy börtöbe küldik. nap, mint nap olvasni feleségüket verő családapákat és nem történik semmi. sőt sajnos minap a buszon vágta pofon a gyerekét az anyja. szimplán azért mert négyévesen sírt...borzasztó.
most ilyenkor mi a teendő? grállovagként menjek oda és csapjam meg én is? mi a franc közöm hozzá? hogy merek beleavatkozni egy ismeretlen család életébe? nem tudom 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Last edited by Grabi; 06-26-2008 at 21:10..
|

06-26-2008, 21:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Köszike, de szerintem nem engedne ki anya, hogy anya holnap megyek jjászberénybe 
|
Mond, hogy én is ott leszek, és akkor biztos jöhetsz. A többit meg majd megbeszéljük.
|

06-26-2008, 21:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
ebbe ne nagyon legyél biztos, hogy börtöbe küldik. nap, mint nap olvasni feleségüket verő családapákat és nem történik semmi. sőt sajnos minap a buszon vágta pofon a gyerekét az anyja. szimplán azért mert kétévesen sírt...borzasztó.
most ilyenkor mi a teendő? grál lovagként menjek oda és csapjam meg én is? mi a franc közöm hozzá? hogy merek beleavatkozni egy ismeretlen család életébe? nem tudom 
|
de ez nem ismeretlen család, hanem engem megüt...egyszer megüt nem teszek semmit, ha meg nem áll le egyet ütök, de nagyot!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|