Quote:
Originally Posted by laziga
Mielött bárki bármi rosszra gondolna csak a varis orikra gondoltam. Hadinak meg tolinak semmit!!!
Egy másik topicban merült fel a gondolat hogy még a hadiknak és a toliknak van efektiv haszon szerzési lehetöség (lopás , fosztás) addig a variknak nincs.
Nem akarok semmi ujatt nagy reformot de mondjuk ott van az arany alma varijuk ami nekik lenne pénz bevételi lehetöség(valjuk be röhejes amit hozz). azon kellene szerintem változtatni hogy minél több a vari egy oriban annál hatékonyabb legyen tehát annál többet hozzon , igy ellenne kerülve hogy toliknak és hadiknak is bevételi forrásává váljon, viszont akkor a variknak is lenne pénz bevételi lehetösége. Mert ugye a hadi megy fosztani a toli lop de a vari?
Nagy elönyt nem élvezne mert mondjuk a készijét meg leviszi, bár a tolijé is lemegy ha lop ugy hogy az egál.
Csak normális hozzászolást szeretnék mert tényleg kiváncsi vagyok avéleményetekre!
(mielöt megvádolna valaki nem vagyok varis nem voltam és nem leszek mert ahoz fanatikusnak kell lenni )
|
Sztem jó ötlet, nekem teccik!
Mint írták mások, egy varist eltart a szövije, de mivan az mf-ekkel?
Egy mf már ne is legyen varis, ha pedig az, akkor nagyon is jol jön neki az a kis aranyalma, addig sem renget!