|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha nem vagyok A csoportban, nem vagyok elég jó a gyorshoz sem? :]]
|
Aki az A csopiig eljut elég jó a gyorshoz is.
|

|
6 |
18.75% |
Aki Aban játszik nem biztos hogy elég jó a gyorshoz is.
|

|
3 |
9.38% |
Akinek Aban nincs orija, ne lehessen gyorsban sem.
|

|
1 |
3.13% |
Akinek Aban nincs orija, az ettől még lehet elég jó a gyorsban.
|

|
27 |
84.38% |

04-03-2008, 18:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
Köszönöm a hozzászólásod, de amint írtam, nem feltétlenül tudok azzal egyet érteni, hogy aki elszenvedi magát A csopiig egy élőhalott tolvaj személyiségű varis beállítottságú orival lassú csopiból valahogy kínkeservvel végigfedezve a szinteket, annak van annyi tapasztalata, hogy gyorsban is megállja a helyét :]] (Jó, lehet hogy egy kicsit sarkítok? :ĐĐ)
A hsz-ed második felét osztom :]]
|
Az ilyen soha nem fog továbbjutne E-ből, vagy G-ből. B-be hulla nincs is, vagy csak 1-2 500 körig, és utánna újrázik.
|

04-03-2008, 18:47
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Köszönöm a hozzászólásod, de amint írtam, nem feltétlenül tudok azzal egyet érteni, hogy aki elszenvedi magát A csopiig egy élőhalott tolvaj személyiségű varis beállítottságú orival lassú csopiból valahogy kínkeservvel végigfedezve a szinteket, annak van annyi tapasztalata, hogy gyorsban is megállja a helyét :]] (Jó, lehet hogy egy kicsit sarkítok? :ĐĐ)
A hsz-ed második felét osztom :]]
|
sztem aki lassúban fedezget, az az A-ig semmivel sem szerez kevesebb tapasztalatot annál, mint aki gyorsban is csak fedezgetésekkel halad. a lényeg a játékra fordított időn van, a gyors elvileg 6-szor annyi időt igényel, mint a lassú. 
a lassúban is vannak játékosok, akik simán boldogulnának gyorsban is. ismerek nem is egy ilyen játékost, aki lassúban kezdte, majd gyorsban is indított egy orit, és gondok nélkül végigvitte a szinteket. sőt, egyik ismim anno hullával játszott még I-ben is.
szóval sztem ha vki nem boldogul gyorsban, annak 2 oka lehet: nem fordít a játékra elég időt, vagy pedig nem a Hódító világában tartózkodik. 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

04-03-2008, 18:53
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
sztem aki lassúban fedezget, az az A-ig semmivel sem szerez kevesebb tapasztalatot annál, mint aki gyorsban is csak fedezgetésekkel halad. a lényeg a játékra fordított időn van, a gyors elvileg 6-szor annyi időt igényel, mint a lassú. 
a lassúban is vannak játékosok, akik simán boldogulnának gyorsban is. ismerek nem is egy ilyen játékost, aki lassúban kezdte, majd gyorsban is indított egy orit, és gondok nélkül végigvitte a szinteket. sőt, egyik ismim anno hullával játszott még I-ben is.
szóval sztem ha vki nem boldogul gyorsban, annak 2 oka lehet: nem fordít a játékra elég időt, vagy pedig nem a Hódító világában tartózkodik. 
|
Állj! :]]
Én eddig se mondtam azt hogy aki E-ben jó, az U-ban majd balek lesz. Sőőőt jómagam is ismerek olyat, nem is egyet (jelenleg 2 is a szövim) aki lassúban vagy normálban kezdte, és vérprofi gyorsban is.
De akkor is fenntartom, hogy nem mindenki tud attól hogy Aban van.
És fordítva,lehet valaki vérprofi lassúban, normálban, gyorsban egyaránt attól hogy nincs orija Aban.
Egyébként én pld nem szeretem az A-t. Igaz hogy nem is vagyok profi :ĐĐ
|

04-03-2008, 18:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Ha valaki eljut az A-ba - bárhogy- akkor már eltöltött legalább 4000 kört a játékban. Ez idő alatt ha akar, ha nem tapasztal. Ha nem csinál semmit akkor leverik, kifosszák, kirabolják. Valaki vagy abbahadja, vagy megerősödik benne. Szerintem 100 új játékosból 5 ha feljüt az A-ba.
|

04-03-2008, 18:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Ha valaki eljut az A-ba - bárhogy- akkor már eltöltött legalább 4000 kört a játékban. Ez idő alatt ha akar, ha nem tapasztal. Ha nem csinál semmit akkor leverik, kifosszák, kirabolják. Valaki vagy abbahadja, vagy megerősödik benne. Szerintem 100 új játékosból 5 ha feljüt az A-ba.
|
Szívből kivánom hogy igazatok legyen, csak sajnos ennek ellentmondanak azok a hírek, amiket Aban lévő barátaim, ismerőseim mesélnek egy két A csopiban játszó oriról.
Sajnos személyes tapasztalatom most valóban nincs, de az hogy van olyan A csopiban lévő ori aki nincs tisztában a saját fajának vagy személyiségének a tulajdonságaival sem.... hááát....számomra ez kissé elkeserítő :[[ Nem szeretnékilyen orikkal a gyorsban találkozni, mert nem hiszem, hogy sikeresek lehetnének, az pedig ugye nem cél, hogy elmenjen a kedvük sikertelenségük miatt a játéktól.
Szerintem :]]
|

04-03-2008, 18:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Sajnos személyes tapasztalatom most valóban nincs, de az hogy van olyan A csopiban lévő ori aki nincs tisztában a saját fajának vagy személyiségének a tulajdonságaival sem.... hááát....számomra ez kissé elkeserítő :[[ Nem szeretnékilyen orikkal a gyorsban találkozni, mert nem hiszem, hogy sikeresek lehetnének, az pedig ugye nem cél, hogy elmenjen a kedvük sikertelenségük miatt a játéktól.
Szerintem :]]
|
Hasonlítsd össze a %-okat a mostani U-s és A-s játékosok közt. Melyikben van több aki nincs tisztában a saját fajának tulajdonságaival?

04-03-2008, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Azt hiszem, hogy az a legjobb ha egy kezdő valamelyik normál csoportban kezd. A lassú csoportban is ugyan úgy járna mint a gyorsban. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lassúban minium három körönként illik belépni az országba.
|

04-03-2008, 19:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Azt hiszem, hogy az a legjobb ha egy kezdő valamelyik normál csoportban kezd. A lassú csoportban is ugyan úgy járna mint a gyorsban. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lassúban minium három körönként illik belépni az országba.
|
Hm.... ööö...? Lassúban 3 körönként....az hány óra is? :$ :ĐĐ
Nekem kicsit nonszensznek tűnik az összehasonlítás , vagy csak marhafáradt vagyok, és ma megint semmit se nem értek? :ĐĐ
Elmondanád hogy ezt hogy értetted, mert így asszem én nem értem :$ :]]
|

04-03-2008, 19:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Bármilyen idiotizmusnak is hangzik, talán egy egyszerűbb kérdőív lenne a megoldás, 5-10 lexikális kérdéssel.
Tudom, mivel lexikális, benne van a súgóban. De ha egy halálkezdő veszi a fáradtságot, hogy kibogarássza, csak azért, h a gyorsban lehessen, felőlem jöhet.
(hú de sok pirit fogok kapni :d)
Satovári Klán (#327287)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|