|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-30-2008, 22:41
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha ellépni nem lehet az ütés elől fokozással, akkor ráálni se lehessen
|
A javaslat egyik fele erről szólt, hogy ne lehessen 100k értékig növelni népességgel.
Ha ez a növelési lehetőség elég alacsony, akkor a foglalás mikéntjén nem kell változtatni, hiszen közel azonos ponton közel azonos területű országok lesznek.
A fő kérdés az, hogy ez a stratégiai elem zavaró-e annyira, hogy kiszedjük.
|

03-30-2008, 22:47
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A javaslat egyik fele erről szólt, hogy ne lehessen 100k értékig növelni népességgel.
Ha ez a növelési lehetőség elég alacsony, akkor a foglalás mikéntjén nem kell változtatni, hiszen közel azonos ponton közel azonos területű országok lesznek.
|
Igazából ez az egész az A csúcsát érinti. Az én véleményem az, hogy nem kellene belekavarni.

03-30-2008, 22:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Igazából ez az egész az A csúcsát érinti. Az én véleményem az, hogy nem kellene belekavarni.
|
Miért az 1/A csúcsán normális az, hogyha van elég pénzed akkor egyéniben "beüthetetlen" vagy?
Ha igen akkor máshol miért nem lehet?
És igen a 100k-s ráállás sem normális, ezért volt az eredeti javaslatban, hogy az elnemférő lakosság max 50k-ig számítson.
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Én mindenestre a foglalás mikéntjét is változtatnám, a mostani min 0%-ról min 50%-ra.
és szerintem ez nem stratégiai elem, mert ha az lenne akkor kisebb országoknak is adott kellene legyen ez a "stratégiai lehetőség".
|

03-30-2008, 23:00
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
és szerintem ez nem stratégiai elem, mert ha az lenne akkor kisebb országoknak is adott kellene legyen ez a "stratégiai lehetőség".
|
Kis országok is tudnak így játszani a távokkal. Kevésbé látványos egy sűrű mezőnyben, de ez akár 5. szinten is működik.
|

03-30-2008, 23:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kis országok is tudnak így játszani a távokkal. Kevésbé látványos egy sűrű mezőnyben, de ez akár 5. szinten is működik.
|
itt nem a távokkal való játékról van szó, hanem kifejezetten a 0 hekis ütésekről.
kiváncsi lennék arra az 5-ös szintű orira aki képes 100k-t nőni pontban 
|

03-30-2008, 23:03
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
itt nem a távokkal való játékról van szó, hanem kifejezetten a 0 hekis ütésekről.
kiváncsi lennék arra az 5-ös szintű orira aki képes 100k-t nőni pontban 
|
Elég magas hektáron megoldható, de erről kár beszélni, hiszen irreális, és határozottan nem rendeltetésszerű használat.
|

03-30-2008, 23:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Elég magas hektáron megoldható, de erről kár beszélni, hiszen irreális, és határozottan nem rendeltetésszerű használat.
|
Jó Te hoztad fel..
egyébként igen 10k heki alatt nem működhet és ez jól is van így, ott a gond , hogy 10k heki felett meg lehet így menekülni. ezt kéne megszüntetni (legalábbis szerintem  )
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|