|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-19-2008, 00:03
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Szóval vipelni kell,amíg nem tudok szintet lépni 
Köszi!
|
Igy van.
Persze ha olyan jol be van allitva, hogy anelkul is megy, akkor nem...
A korok azert telnek. 

03-19-2008, 00:06
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 17%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Igy van.
A korok azert telnek. 
|
És belső fórumon ilyenkor szokott jönni a kedvenc kérdésem .. "Szabi alatt is telnek a körök? Mert kockázatos lenne elölhagyni fagyott állapotban .."

|

03-19-2008, 00:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Igy van.
A korok azert telnek. 
|
Az a baj, hogy még nincs topban az ori,de már nem tudok belépni,mert lejárt a 90 nap.
|

03-19-2008, 00:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
És belső fórumon ilyenkor szokott jönni a kedvenc kérdésem .. "Szabi alatt is telnek a körök? Mert kockázatos lenne elölhagyni fagyott állapotban .."

|
Én direkt leszabiztam pont ezért
Azt is elszúrtam, hogy nem kötöttem egybe az anarchista orikat,így vipelhetek külön-külön 
|

03-19-2008, 07:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Én direkt leszabiztam pont ezért
Azt is elszúrtam, hogy nem kötöttem egybe az anarchista orikat,így vipelhetek külön-külön 
|
hat kosd ossze oket. nem hiszem, h utolagos osszekotesert anarhba dobas jarna, hiszen mar eleve ott vagy.
amugy a 90 nap ujrainditasa nem is lenne logikus, hiszen akkor eleg lenne 90 naponkent 1szer vmi rovid idore vipelni es ujra mehetne a 3 honap.
1ebkent mintha ugy remlene, h hiaba teszed szabira, 1 ido utan a rendszer jatekba helyezi az orit es szabad preda lesz. mondjuk ebben nem vagyok 100%-ig biztos, csak ugy 99-ben kb.
|

03-19-2008, 07:32
|
Administrator
|
|
Activity: 30%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
1ebkent mintha ugy remlene, h hiaba teszed szabira, 1 ido utan a rendszer jatekba helyezi az orit es szabad preda lesz. mondjuk ebben nem vagyok 100%-ig biztos, csak ugy 99-ben kb.
|
Ilyen nincs, és nem is volt. Ha szabin van, akkor csak akkor jön róla vissza, ha valaki belép az országba. (Ez a valaki persze sok esetben, különösen anarchista országok esetében, nem biztos, hogy az ország eredeti gazdája, emiatt gondolhatják néhányan, hogy magától került az ország vissza. De ez nem így van.)
|

03-19-2008, 10:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
hat kosd ossze oket. nem hiszem, h utolagos osszekotesert anarhba dobas jarna, hiszen mar eleve ott vagy.
|
Nem érhető el a főmenü,ahol lejárt a 90 nap.
Így az összekötés sem lehetséges sajna.
|

03-19-2008, 20:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyen nincs, és nem is volt. Ha szabin van, akkor csak akkor jön róla vissza, ha valaki belép az országba. (Ez a valaki persze sok esetben, különösen anarchista országok esetében, nem biztos, hogy az ország eredeti gazdája, emiatt gondolhatják néhányan, hogy magától került az ország vissza. De ez nem így van.)
|
akkor ez a resz sztorno es elnezest, hogy marhasagokat irtam.
Quote:
Nem érhető el a főmenü,ahol lejárt a 90 nap.
Így az összekötés sem lehetséges sajna.
|
esetleg leujrazhatnal parat es akkor mar mehetne az osszekotes. vagy bevipeled oket 1esevel. esetleg szortirozol, hogy ez kell, ez nem, stb.
ezzel csak az a baj, hogy az ember meg az "orszagod" menut sem erheti el, es igy azt sem latja mije van/volt.
kicsit offos ide (bar a topik cime sem 1ertelmu  ), de ezzel kapcsolatban megkerdezhetlek ati, hogy legalabb ezt az 1 menut miert nem lehet latni a 90 nap letelte utan? tenyleg jo lenne. (esetleg a szabin levo oriknal ahol meg nem telt le a 72 ora, ott is megjelenithetne a jatek legalabb ez az 1 menut pusztan informacio miatt.) sztem nem lenne tulsagosan "meredek" valtozas, tenyleg csak az informalodas lenne a celja.
|

03-19-2008, 20:46
|
Administrator
|
|
Activity: 30%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
kicsit offos ide (bar a topik cime sem 1ertelmu  ), de ezzel kapcsolatban megkerdezhetlek ati, hogy legalabb ezt az 1 menut miert nem lehet latni a 90 nap letelte utan? tenyleg jo lenne. (esetleg a szabin levo oriknal ahol meg nem telt le a 72 ora, ott is megjelenithetne a jatek legalabb ez az 1 menut pusztan informacio miatt.) sztem nem lenne tulsagosan "meredek" valtozas, tenyleg csak az informalodas lenne a celja.
|
Mert ez jön be, amikor belépsz a játékba. Ha ott az országadatokat látod, akkor sokan elkönyvelik, hogy oké, jól áll az ország, lehet kilépni, és fogalma se lesz arról, hogy letelt az időkorlát.
Amikor most be lett vezetve, hogy kiírja a játék a hátralevő időt időkorlátos csoport esetén, rengetegen meglepődtek, hogy "jééé, időkorlátos a csoport?"
Szóval ha nem szembesülne ezzel azonnal, hanem olyan állapotot tudna elővarázsolni, amikor az országadatok látszanak, akkor nem tudatosulna, hogy letelt az idő, és vagy most lép valamit, vagy itt megáll az ország.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|