Grabi ,obilnetes kérdésedre itt a válasz.
Szóval a csomagom a net 2gigabyt nevet viseli, ez egy aranytárskártyás csomag, pannonos előfizetőként nehezen jutsz huzzá, hacsak nem kéred meg valamelyik tmobilos ismerősöd hogy vegyen neked ilyen társkártyát.
Mint irtam a 2Gb-ot nekem már egy ideje sikerül beosztani. A Tmobilenál társkártyás verzióban van 10Gb korlátos csomag is 6000ft-ért.
Írták többen, hogy a belső modemek melegszenek, sajnos el kell mondjam hogy aktiv használat esetén az usb-s is melegszik, nálam 8-10óra használat után lefagy a modem ilyenkor le kell húzni a gépröl, hogy vissza hüljön, illetve szokott lenni néha még egy probléma, ami nem feltétlenül a modem hibája, de előfordult oylan hogy lefagyott a netem. Lehet h kifogtam egy hibás modemet vagy a gépemen van valami progi amit törölni kellene, furcsca mert az usb-s cuccok nem szoktak fagyni.
Gondolkodtam egy ideig azon, hogy vissza viszem a tmobilehoz, de nem tettem, mert úgy gondolom, hogy ezt az árat még ezzel a kis kellemetlenséggel is megéri nekem ez az internetelérési lehetőség.
Gyulaword (#79796)
|