|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Védje a pénzt a bank, ha nem müködik?
|
Igen
|

|
23 |
54.76% |
Nem
|

|
16 |
38.10% |
mindegy
|

|
3 |
7.14% |

02-01-2008, 11:40
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Teljesen elfogadható az az álláspont, miszerint a páncélszekrény akkor is egy páncélszekrény, ha nem áll mellette 2 fickó, vagy nincs mit enni. Ami bent van, azt nehéz kiszedni. Védje a pénzt.
|

02-01-2008, 11:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Teljesen elfogadható az az álláspont, miszerint a páncélszekrény akkor is egy páncélszekrény, ha nem áll mellette 2 fickó, vagy nincs mit enni. Ami bent van, azt nehéz kiszedni. Védje a pénzt.
|
De ki rakja bele, ha befolyik a penzed, es nincs benne ember?(mert ugye azt is vedi)... Ha mar ilyen buta ervekkel dobalozunk...

02-01-2008, 12:34
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
De ki rakja bele, ha befolyik a penzed, es nincs benne ember?(mert ugye azt is vedi)... Ha mar ilyen buta ervekkel dobalozunk...
|
vagy hogy tudod elkölteni a bankból a pénzed, ha nem működik?
védje a pénzed, de ne is tudd kivenni 
|

02-01-2008, 12:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
védje a pénzed, de ne is tudd kivenni 
|
Ez csak felesleges bonyolítás. Kivédése: fogod, átállítod az intéződet, kiveszed a pénzt, vissza állítod az intéződet.
|

02-01-2008, 13:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Mondjuk,hogy a sima tolik nem tudnak kasszátfúrni, de ha a területed 10%-ban kocsma van és az tele, akkor lehetne egy kasszafúród is aki a védelmi bónuszből 10%-ot lefarag, 20%-on 20%at, 30%-on 30%-ot, persze csak akkor ha üres a bank.nincs benne ember.Jó ez csak egy ötlet... 
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
|

02-01-2008, 11:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
A tilvajok értenek-e a páncélszekrény feltöréséhez? Ha igen, sokkal könnyebb dolguk vab, ha nincs bent senki. Szerintem a bankhoz kell ember is. 
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
|

02-01-2008, 12:00
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Hát ha én rádküldöm minden tolvajomat egy 40% kocsmás félelfből, akkor azt a 15 embert 1 köbcentis kockákra darabolják fel mérgezett tőreikkel. 
Szerintem egy páncélszekrény védelmi bónusza - hogy így mondjam - nem függ az ott dolgozó pultoskisasszonyoktól. Meg 1-2 alulfegyverzett biztonsági emberen. (Szerintem.)
|

02-01-2008, 13:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nekem nem elég az az érv hogy a bank egy páncélszekrény, amihez nem lehet hozzájutni, nem kell őrizni és nem is kell fennntartani. Ráadásul ha már páncélszekrény akkor miért nem 100%-ig véd? Csak egy kicsit bírják kinyitni azt a bizonyos páncélszekrényt, és csak az aprót viszik el, és minél több szekrényke van, annál keveseb pénzt bírnak elvinni? Ha viszont kinyitják, akkor már vigyenek mindent, majd hülyék lesznek csak x%-ot elvinni ha már egyszer sikerült feltörniük 
|

02-01-2008, 13:13
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
|

02-01-2008, 13:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Pancelszekreny*15.
Na de komolyra forditva a szot: tuti hogy ilyen semmitmondo erveknek kell elhangozniuk, a logikusak helyett? Szerintem teljesen felesleges ilyenekkel dobalozni. Ez egy jatek, es nem eletszeru, van amire re lehet huzni vmit, van amire nem.
Ilyen alapon tessek nekem megmagyarazni, hogy miert fer tobb orias egy ortoronyba, mint mondjuk ember. Pedig az orias nagyobb, ugye
Szoval szerintem tok felesleges ilyen iranyba elmenni, ezzel ervelni pedig meg inkabb felesleges. Siman csak jatektechnikai oldalrol kellene nezni, hogy
azert jo ez igy, mert
vagy azert nem jo ez igy mert...
Na de ne azert legyen mar vmi a jatekban, mert ilyen meg olyan szefek vannak meg ilyen meg olyan rablok...
|
|
Posting Rules
|