|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-23-2008, 18:03
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by vinnyo
Lehet én nem értek a súgóhoz,de számomra valahogy nem derült ki,hogy mennyit is kellene utalnom. Mondjuk euroban. 1 euro egy hónap játék,vagy hogy van ez? Én még az ingyenes v.i.p.-zést sem tudtam kipróbálni. Vagy ezt is rosszul értettem?
|
Amikor kiválasztod, hogy mit szeretnél, akkor ki van írva az ár. Mivel a Hódító magyar közönségnek szánt játék, ezért az ár forintban van fixálva, más pénznemekben az árfolyam változásának fényében naponta változik.
Az idegennyelvű verzióknál az euro ár a fix.
|

01-23-2008, 18:55
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor kiválasztod, hogy mit szeretnél, akkor ki van írva az ár. Mivel a Hódító magyar közönségnek szánt játék, ezért az ár forintban van fixálva, más pénznemekben az árfolyam változásának fényében naponta változik.
Az idegennyelvű verzióknál az euro ár a fix.
|
Közben rájöttem,hogy le van járva a kártyám.  Holnap irány a bank.
Hanem a második kérdésemre nem válaszoltál.Mi van az ingyenes v.i.p.-vel?
"A 2 hét letelte után egy minden kötelezettség nélküli próbaidőszakot ajánl fel a játék, ami alatt megnézheted, hogy milyen előnyökkel jár a VIP tagság."
Én ilyesmire nem emlékszem,csak arra,hogy a két hét után egyből piros figyelmeztetés: nem vagy v.i.p. tag.
|

01-23-2008, 19:15
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hanem a második kérdésemre nem válaszoltál.Mi van az ingyenes v.i.p.-vel?
"A 2 hét letelte után egy minden kötelezettség nélküli próbaidőszakot ajánl fel a játék, ami alatt megnézheted, hogy milyen előnyökkel jár a VIP tagság."
Én ilyesmire nem emlékszem,csak arra,hogy a két hét után egyből piros figyelmeztetés: nem vagy v.i.p. tag.
|
Tessék tovább olvasni azt a mondatot. 
|

01-23-2008, 19:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tessék tovább olvasni azt a mondatot. 
|
Lehet,hogy magyarul nem értek,pedig szakmám? Háromszor elolvastam.
Ez olyan mint a tata a kupiban.Akkor azt jelenti,hogy már túl vagyok rajta?
|

01-23-2008, 20:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
|
nyilván...
|

01-23-2008, 20:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Ezt Neked kell tudni. Én nem tudom, hogy mi van odaírva, mert nem tudom, hogy melyik országról van szó. 
|

01-24-2008, 09:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt Neked kell tudni. Én nem tudom, hogy mi van odaírva, mert nem tudom, hogy melyik országról van szó. 
|
A történet a következő:
Egy barát meggyőz,hogy ez egy nagyon jó stratégiajáték. Sokat hallottam róla,sőt egyszer már a regisztrációs oldalig el is jutottam. A függőség szövegrész meggyőz(ismerve magam),és inkább hanyagolom.De most "vállalom a kockázatot".Barátom tanítani akar,ezért az 5(x) csoportot ajánlja,mert ő is ott van. Regisztráció,és legnagyobb elkeseredésemre 5(y). Az x y jelen esetben nem valós csoportmegnevezés,hanem ismeretlen.És itt klappol a történet a témához.
Zéróstart,hátha átkerülök,ugyanaz.Talán még országtörléssel is próbálkoztam.És újra...Azóta már tudom,hogy ez nem megy.Akkor meg hiába olvastam el a súgót,mert nagyon sok az info egyszerre.Zöldfülü legyen a talpán az, ki ezt mind egyből megérti és megjegyzi.És a kérdés: Létezik,hogy a zéróstart miatt elestem az ingyenes v.i.p. kipróbálhatóságtól?!Erre vonatkozóan ugyanis nincs a súgóban utalás.Sokat gondolkoztam,és egészen bíztos,hogy nem estem át rajta,anélkül,hogy észrevettem volna.Ha az öt piacot nem is veszem észre,de a bonusz csak megjelent volna a segélyben. Márpedig rendszeres bonuszlátogató vagyok, sok kicsi sokra megy alapon.
Bocsi,ha egy kicsit hosszúra nyúlt,és ígérem nem fogom többé boncolgatni a témát,ha választ kapok a kérdéseimre. Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? 
Azt meg ugye megérted Ati,hogy országom nevét nem szívesen írnám ide, mert más fórumokra is írdogálok.
|

01-24-2008, 09:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hogyan ajánlja fel a rendszer a v.i.p. tagságot? Aktiválás előtti zéróstart miatt elúszhat a v.i.p.? 
|
Van egy piros felirat az országadatok fölött:
"Országod jelenleg nem VIP ország. Kérünk, hogy VIP tagságod aktiválásával segítsd munkánkat. Kattints ide a részletekért."
E FÖLÖTT van egy ilyen felirat feketével:
"Unod, hogy hajnalban kell kelni a képzések miatt? Unod, hogy holtidő van a tekercsírásban? Hétvégén rengeteg időt vesztesz a szabadság miatt? Azon izgulsz, hogy hazaérsz-e időben feltenni a varázslatokat? Esetleg kevés a napi 3 piac? Akkor egy helytartóra van szükséged! Kattints ide, és igényeld most!"
Ez utóbbira (a felső, fekete, "Kattints ide, és igényeld most!" mondatot tartalmazóra) kell kattintanod a próbahelytartó igényléséhez.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|