|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi a velemenyed a nyersanyag visszaszerzeserol?
|
Mindket verzio tetszik
|
|
5 |
18.52% |
Az elso "egyszerubb" verzio tetszik
|
|
15 |
55.56% |
A masodik verzio tetszik
|
|
3 |
11.11% |
Nem tetszik , jo ez ahogy van.
|
|
4 |
14.81% |
04-10-2006, 21:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Anno, mikor gondolkodtam a bontásból nyersi visszanyerésére, arra lyukadtam ki, hogy ez nem nőhet a területtel együtt. Tippem szerint a visszanyerhető nyersi mennyisége a 200 hekis orikban jellemző igény mértékének a fele lehet, azzal a kitétellel, hogy emiatt az 100 heki alatt már nem csökkenhet tovább. Így, 1000+ heki esetenén, egy ház felépítése 350 fa +agyag, lebontáskor azonban csak ennek tizedét, 35-35 egységet kap vissza a tulaj! Így akár azonnali is lehet, sőt, ajánlott. Más megoldás nem hiszem, hogy elfogadható...
|
04-10-2006, 21:59
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
azért bont hogy épülés alatt áljon a földje. ebből nem lehet foglalni. ha 400 hekin 400 épületed épül és semmid sincs akor beverhetnek 32 sereggel is egy kör alatt, akkor is 0 földet visznek el majd mert nincs olyan épületed amit elvihetnének, mert mind épül ez a baj
|
ez azert egy eleg szelsoseges pelda nem Senki? Megerne 400 hekin teljesen visszabontani csak hogy ne vigyenek hekit? meg ha kapnal is vissza nyersit, akkor is koltseges lenne visszaepulni...ha meg valakik be akar verni 32 sereggel az megvarja mig visszaepulsz es akkor fog beverni... nem tom... ertem mit mondasz , de nem latom hogy sokan ezzel a trukkel kihasznalnak a "rendszert".
|
04-10-2006, 22:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Anno, mikor gondolkodtam a bontásból nyersi visszanyerésére, arra lyukadtam ki, hogy ez nem nőhet a területtel együtt. Tippem szerint a visszanyerhető nyersi mennyisége a 200 hekis orikban jellemző igény mértékének a fele lehet, azzal a kitétellel, hogy emiatt az 100 heki alatt már nem csökkenhet tovább. Így, 1000+ heki esetenén, egy ház felépítése 350 fa +agyag, lebontáskor azonban csak ennek tizedét, 35-35 egységet kap vissza a tulaj! Így akár azonnali is lehet, sőt, ajánlott. Más megoldás nem hiszem, hogy elfogadható...
|
mit szolnal ehhez?
gyors lassu
5 szint 40% 80%
4 szint 30% 60%
3 szint 20% 40%
2 szint 10% 20%
1 szint 5% 10%
vagy megintcsak a szazalekokkal lehetne jatszani meg piciket...de igy szintre beosztva nem lenne jo?
|
04-10-2006, 22:21
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mike zoostorm
de nem latom hogy sokan ezzel a trukkel kihasznalnak a "rendszert".
|
hát még nem is sokan trükköznek... de feljebb igen, és ha olcsóbbá teszed, akkor pláne én úgy bontok hogy építek is be azonnal... így az országom feléből visznek földet csak és azt is felülről igaz ez az 1/A-s gyakorlat
|
04-10-2006, 22:23
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
hát még nem is sokan trükköznek... de feljebb igen, és ha olcsóbbá teszed, akkor pláne én úgy bontok hogy építek is be azonnal... így az országom feléből visznek földet csak és azt is felülről igaz ez az 1/A-s gyakorlat
|
Akkor most asszem jobb ha hallgatok a tapasztlatabbakra... )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|