Ati, lehet a JKSZ bejelentőt nem szakszerűen használtuk. Az is lehet, nem a fórum a megoldás az ilyen problémákra. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha egy esemény illetve eseménysorozat ekkora felháborodást kelt, akkor neked mint a játék tulajdonosának, üzemeltetőjének és legfőbb adminisztrátorának kötelességed lenne utánajárni, csakugyan megtörtént-e a sérelmezett esemény, illetve valóban szabálytalanság történt-e.
Ez nem történt meg.
Igazából nem az háborít fel, hogy nem raktad őket anarchba, hanem az, hogy olyasmire hivatkozva tagadod meg már a puszta kivizsgálást is, hogy nem megfelelően lett bejelentve.
Ugyanakkor Te vagy az aki nem adsz lehetőséget a megfelelő bejelentésre, elvégre az erre készült "űrlap" nem erre való csak ha részese vagyok az eseményeknek... igaz, akkor hülye leszek jelenteni... Ráadásul mint nemrég mondtad, nem is fogsz lehetőséget adni a jövőben sem ilyen bejelentésre, merthogy túl sok dolga lenne a supportnak.
Nem értek a joghoz, nem akarok belemászni olyasmibe, hogy mint szolgáltató milyen kötelességeid vannak ha már fizetünk egy szolgáltatásért.
Erkölcsi érzékem viszont van, és tudom, hogy ha anynira ragaszkodnál a tiszta játékhoz is, mint annak a nyamvadt jksz bejelentőnek a szakszerű használatához, akkor nem csinálnál bele ennyire az egészbe, hanem utánajárnál a dolgoknak. Illetve utánajártál volna az ünepek alatt, mikor a 3 körös szabit kihasználva mentek a legfeltűnőbb dolgok, és még benne voltunk az egy hétben amíg megőrzitek az eseményeket.
A csalókat nem értem meg, legalábbis az ilyen ipari méretekben csalókat tutira nem. Téged meg náluk is kevésbé.