|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-09-2008, 19:32
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Akkor kissé félreértettem amit írtál...vagy velem volt a gond, vagy te nem írtad le eléggé érthetően...
Mivel magam ellen nem szavaszok én a B-re treszem a voksom...
Lényeg: Végre valamit tenni kéne velük!
|

01-09-2008, 20:12
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
nem tudom de sztem 1. szinten nem az a baja a hullának, hogy tolikkal ártanak neki
ráadásul egy jó hullától nincs mit lopni:P
|

01-09-2008, 20:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by lukika
nem tudom de sztem 1. szinten nem az a baja a hullának, hogy tolikkal ártanak neki
ráadásul egy jó hullától nincs mit lopni:P
|
csak legyújtják... az a baja  
|

01-14-2008, 15:10
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
csak legyújtják... az a baja  
|
üdv
nagyából végig olvastam h miket írtak/írtatok és én arra jutottam az olvasottakból h hadilag tényleg gyenge,és én olyasmire gondoltam (most a sugó szövegére alapozva) h mivel igénytelenk és nem alszanak így a házak annyira nem fontosak ,persze nem adnánk meg nekik h nemkell ház csak annyit h felgyújták a házakat de az "emberek" nem mennek el azonnal hanem csak %os arányban így annyira már nemlenne hirtelen nagy kár,és nyersi sem kéne a házakhoz annyi mert nempalotát építenek,szerintem
remélem nemírtam olyan nagy hülyeséget ha mégis akkor elég annyit irnotok h hülység 
(ezzel remélem nemsértettem meg azt amit Ati irt h aki 30napja tagja a fórumnak és 50hozzászólása van :S )
Last edited by Spanyesz; 01-14-2008 at 16:12..
|

01-14-2008, 16:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Spanyesz
üdv
nagyából végig olvastam h miket írtak/írtatok és én arra jutottam az olvasottakból h hadilag tényleg gyenge,és én olyasmire gondoltam (most a sugó szövegére alapozva) h mivel igénytelenk és nem alszanak így a házak annyira nem fontosak ,persze nem adnánk meg nekik h nemkell ház csak annyit h felgyújták a házakat de az "emberek" nem mennek el azonnal hanem csak %os arányban így annyira már nemlenne hirtelen nagy kár,és nyersi sem kéne a házakhoz annyi mert nempalotát építenek,szerintem
remélem nemírtam olyan nagy hülyeséget ha mégis akkor elég annyit irnotok h hülység 
(ezzel remélem nemsértettem meg azt amit Ati irt h aki 30napja tagja a fórumnak és 50hozzászólása van :S )
|
ez már benne is van...  az el nem férő embereknek elvileg csak az 50%-a megy el körönként
|

01-14-2008, 16:50
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez már benne is van...  az el nem férő embereknek elvileg csak az 50%-a megy el körönként
|
akkor ezen csökkenteni, vagy valami olyat amivel megtudják azt csinálni ha egy ori rászáll netudja teljesen szétbarmolni az országot, és az olcsóbb nyersi,de még ezekkel se javítjuk alapvetö gyengéjét h háborúban ööö s...
|

01-14-2008, 16:48
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerintem nem kellene még igénytelenebbé tenni a hullát, mert akkor semmivel nem lehet majd megszorongatni őket, el lesznek magukban be-beverve szerencsével/szövivel a kezdőket. Így semmi értelme nincsen.
Mi lenne, ha a védővarázslatok (védelem, mágikus pajzs) elérhetővé válnának számukra is -természetesen a megfelelő mágia birtokában kell hogy legyenek?
Tehát kaphatnának 30% véderőtöbbletet, de cserébe be kell áldozniuk pár% barakkot a templomokért, amiket tudósként is 5% tudománnyal használnának csak.
Természetesen e mellé kellene még némi férőhely bónusz is, de azt is lehetne tekercshez kötni, kb 10-15 megfelelő lenne.
Összességében tehát védelem és mágikus pajzs (elsődlegesen a védelem...) varázslatokra képes varázslók (mint a vérszomj: a saját népet befolyásolni tudják, de komplex mágiával nem foglalkoznak  -talán még a tk felderítése is bekerülhetne hogy szövizhessen, valamint a távolbalátás ), és kb 15% -ig engedélyezett lakáshelyzeti tekercsek használata talán elégséges lenne a hullák többi fajhoz való felzárkózásához.

01-14-2008, 16:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem nem kellene még igénytelenebbé tenni a hullát, mert akkor semmivel nem lehet majd megszorongatni őket, el lesznek magukban be-beverve szerencsével/szövivel a kezdőket. Így semmi értelme nincsen.
Mi lenne, ha a védővarázslatok (védelem, mágikus pajzs) elérhetővé válnának számukra is -természetesen a megfelelő mágia birtokában kell hogy legyenek?
Tehát kaphatnának 30% véderőtöbbletet, de cserébe be kell áldozniuk pár% barakkot a templomokért, amiket tudósként is 5% tudománnyal használnának csak.
Természetesen e mellé kellene még némi férőhely bónusz is, de azt is lehetne tekercshez kötni, kb 10-15 megfelelő lenne.
Összességében tehát védelem és mágikus pajzs (elsődlegesen a védelem...) varázslatokra képes varázslók (mint a vérszomj: a saját népet befolyásolni tudják, de komplex mágiával nem foglalkoznak  -talán még a tk felderítése is bekerülhetne hogy szövizhessen, valamint a távolbalátás ), és kb 15% -ig engedélyezett lakáshelyzeti tekercsek használata talán elégséges lenne a hullák többi fajhoz való felzárkózásához.
|
ezt szerintem Ati ugysem engedné meg h varizzon, hameg megkapja a varázslatokat meg a %okat akkor mint egy gyengített faj lenne,ezzel erösödne de nemlenne semmilyen spec elönye mint egyes fajoknak amik erösek lehetnek valamiben
|

01-14-2008, 17:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Spanyesz
ezt szerintem Ati ugysem engedné meg h varizzon, hameg megkapja a varázslatokat meg a %okat akkor mint egy gyengített faj lenne,ezzel erösödne de nemlenne semmilyen spec elönye mint egyes fajoknak amik erösek lehetnek valamiben
|
Még jó hogy te itt vagy, és megmondod...
Ha a mostani formában majdnem jó a hulla, és megkapná a VÉDŐ varázslatokat meg némi lakáshelyzetet, akkor már életképes lenne normálisan. Most is van pár speciális képessége, egy kis erősítéssel kb egyensúlyban lehetne a többi fajjal. A mostani előnyeit nem kell elvetni, úgyhogy nem értem miért írod a semmi spec előnyt (0 kaja, betegség, katonák zsákmányolása).
Kiváncsian várom a többiek véleményét 

01-14-2008, 16:57
|
Junior Member
|
|
|
|
vagy neis tk felderítése csak valahogy tudja h hánykörröl van tk rá úgy mint a földrengésnél kiírja h x-y kör távolságból érkezett
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|