van 1 ötletem erre is! Ha már a közvetlen javítás a cél, akkor:
5. szint: +15% lakosság bevándorlás, 60%-a a területének=tolvajvédelemmel(mintha területének 60%-a mennyiségű tolija lenne), +10% lakáshelyi bónusz
4. szint: +15% lakosság bevándorlás, terület 100%-a tolivédelem, +15% lakáshelyzeti bónusz, +10% hadi bónusz, 20%-al kevesebb kár toli\vari támadáskor
3. szint: +15% lakosság bevándorlás, terület 120%-a tolivédelem, +20% lakhelyi bónusz, +20% hadi bónusz, 30%-al kevesebb kár toli\vari támadáskor
2. szint: +20% lakosság bevándorlás, terület 150%-a tolivédelem,+25% lakhelyi bónusz, +30% hadi bónusz, 40%-al kevesebb kár toli\vari támadáskor
1. szint: +20% bevándorlás, terület 225%-a tolivédelem,+40% lakhelyi bónusz +40% hadi bónusz, 50%-al kevesebb kár toli\vari támadáskor
Ok az egészet összefoglalóként írtam, hogy benne legyen az összes bónusz amit a hullák szintenként kapnak...Szóval beleértve az eddigi bónuszt és Smoth Scroller ötletét összevetve az enyémmel(lakibónusz% számbeli bónusz helyett,+ a tolivédelem meg egyebek...)
Lehet, hogy túl durva de le lehet faragni belőle...az utolsó szintnél azért adtam meg aránylag oyan nagy %-os tolivédelmet, mert további bónuszokat nem fog kapni, ellenben a többiek fejlődnek tovább...szóval eleinte a 2-esről fellépve kissé durva(de még mindig egy normálisabban a tolikra gyúró nemzetnek elenyésző nehézségű) bónuszal kezdenek...
|