|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Mozi vagy Dvd
|
Rendszeresen járok moziba, mert jobb, mint a dvd
|

|
14 |
16.09% |
Csak dvd-zek,mert olcsóbb és kényelmesebb
|

|
20 |
22.99% |
Csak dvd-zek,mert jobb
|

|
4 |
4.60% |
ritkán járok moziba,de a dvd az első
|

|
45 |
51.72% |
nem nézek filmeket,mert butaság
|

|
4 |
4.60% |

05-29-2008, 13:07
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Az új Indiana Jones film viszont egyszer mindenképp nézhető. Jó kis pohár is volt hozzá menüben. 
|

03-26-2008, 07:02
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Ide az éppen aktuális filmekről lehetne egy rövid leírást tartani,esetleg értékelni a látott filmet.
moziba/dvd-n néztünk egy jó filmet,akkor írjuk be ide a címét és ajánljuk egymásnak
Én mostanában sokat dvd-zek és a legutóbbi film ami igazán jó volt szerintem az a "Next – A holnap a múlté " című film.
Érdemes megnézni.
rövid leírás a filmről: Cris Johnson(Nicolas Cage) egy Las Vegasban működő bűvész, akinek az a különleges képessége, hogy képes 2 percre előre a jövőbe látni azokat a dolgokat, amik a személyével kapcsolatosak.
Képességét nem csak a munkájában kamatoztatja, hanem (ha pénzre van szüksége) a kaszinók asztalainál is, ahol a biztonsági embereknek egyre gyanúsabb a viselkedése, ezért minden mozdulatát kamerákkal figyelik.
Egyik nap a kaszinóban megakadályoz egy bankrablást, aminek során két ember halt volna meg. Azonban az elkövető ártalmatlanná tétele gyanússá teszi, hiszen – ahogy a kamerák rögzítik az eseményt – a gyilkosságoknak semmilyen előjele nem volt, ezért a biztonságiak el akarják fogni, mint lehetséges bűntársat. Cris elmenekül üldözői elől....
|
Sziasztok!
A Next tényleg jó film de nekem a szikla azért jobban tetszett vagy az Orvlövész
De mindent szeretek, sajna moziba nem igazán járok, jobba DVD :-)
|

03-26-2008, 09:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én most néztem meg a kill bill 1-2-őt.Igaz régi film de nagyon jó szerintem!!
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

03-26-2008, 12:08
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Én most néztem meg a kill bill 1-2-őt.Igaz régi film de nagyon jó szerintem!!
|
Sajátos .. 
|

05-08-2008, 14:01
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
hah....
Kell 15 beirást prudukálnom, hogy az LF-hez hozzá tudjam rakni a linket.....
Szoval tegnap megnéztem a Lecsot, ami egy aranyos mese, de nem ép uj film....
Igaz a francia lecso semmiben sem hasonlít a magyar lecsohoz, de hát ez van, ök esznek csigát, mi meg nem.....
|

05-08-2008, 18:50
|
Administrator
|
|
|
|
The Descent - A barlang
Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna.  De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle.
|

05-09-2008, 08:31
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
The Descent - A barlang
Hát... Biztos nem volt olcsó film, mert szép helyen játszódik. Itt akár valami nézhető filmet is forgathattak volna.  De csak egy sokadrangú értelmetlen horror lett belőle.
|
Igen-igen, az eleje bíztatóan indult... akár lehetett volna egy jó film is belőle... nem tudom miért kellett azokat az idétlen szörnyeket (akik mellesleg gusztustalanok is voltak) beletenni...
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen... 
|

05-09-2008, 08:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
Igen-igen, az eleje bíztatóan indult... akár lehetett volna egy jó film is belőle... nem tudom miért kellett azokat az idétlen szörnyeket (akik mellesleg gusztustalanok is voltak) beletenni...
Szimplán a történet fő szálát követeve egy kiszabadulós filmet hepienddel, vagy éppen nem kiszabadulóst hepiend nélkül... de mindenféleképpen szörnymentesen... 
|
De a szörnyek nélküli rész is milyen volt már... Azért, mert VÉLETLENÜL belevágta a csákányt a társába a csata hevében, azért meg kellett ölni, és ő lett a nagy gonosz? Nem értettem, hogy miért van ennyire negatív karakterként beállítva, már az elejétől fogva az a leányzó.
|

05-09-2008, 08:46
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
De a szörnyek nélküli rész is milyen volt már... Azért, mert VÉLETLENÜL belevágta a csákányt a társába a csata hevében, azért meg kellett ölni, és ő lett a nagy gonosz? Nem értettem, hogy miért van ennyire negatív karakterként beállítva, már az elejétől fogva az a leányzó.
|
A film alapötlete az tetszett. Csinos lányok elindulnak barlangászni, eltévednek...
Régen láttam a filmet, de az elején az a leányzó kavart annak a férjével, aki elvesztette a családját? talán ebből adódik, hogy negatív szereplőként állították be... A film készítői minden, a "jó film"-hez való elemeket szerepeltetni akartak, kellett egy negatív karakter is
A szörnyeket éppen helyettesíthették volna egy ronda pasival... mondjuk... aki ott él a barlangban, és íjesztgeti őket 
|

05-27-2008, 20:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na ide el is felejtettem írni, hogy megvolt még premierkor az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Nem volt rossz film és érdemes volt moziban megnézni. Bár kicsit többet vártam a két nagy rendezőtöl, de ez is többet nyújtott, mint az átlag mozifilmek.
Majd következik ezen a nyáron még:
- Narnia köv. része
- Wall-E
- Superhero
- Hankcock
- Hellboy II
- Kung fu Panda
- Dark Knight
- Múmia III
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|