|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

03-22-2006, 17:40
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Éééés a tekercsek??
sziasztok!
szoval csak annyit írnék, hogy én a tekercsek hazahozatalát szorgalmaznám
főleg, ha elötte egy tolvaj lenyúlja őket, akkor minimum azokat hozzák vissza
aránytalannak tartom, hogy egy tolvaj akár 30%át is lenyúlja, egy készültségből, de amikor visszamegyek értük, nem hoznak annyit...
Last edited by szork; 03-22-2006 at 17:45..
|

03-22-2006, 21:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szork
aránytalannak tartom, hogy egy tolvaj akár 30%át is lenyúlja, egy készültségből, de amikor visszamegyek értük, nem hoznak annyit...
|
Hasonló megfontolásokból indÍtottam ezt a témát... 
|

03-24-2006, 13:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by szork
sziasztok!
szoval csak annyit írnék, hogy én a tekercsek hazahozatalát szorgalmaznám
főleg, ha elötte egy tolvaj lenyúlja őket, akkor minimum azokat hozzák vissza
|
Szerintem az egésznek nincs sok értelme,max a tekivissza szerzésnek,mert egy jóra való tolvaj amit lopott azt rögtön felhasználja vagy kiteszi a piacra,megelőzve ezzel azt,hogy töle is ellopják  De ez is elvetélt ötlet,mert egy toli nem biztos,hogy 2 körre fog tekercset lopni,mert én bizony nem teszek ilyet. Tekercset kb 5körről,mert arra nagyon dühösek tudnak lenni az országok. Mondjuk megértem... 
|

03-24-2006, 14:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by spirit..
Szerintem az egésznek nincs sok értelme,max a tekivissza szerzésnek,mert egy jóra való tolvaj amit lopott azt rögtön felhasználja vagy kiteszi a piacra,megelőzve ezzel azt,hogy töle is ellopják  De ez is elvetélt ötlet,mert egy toli nem biztos,hogy 2 körre fog tekercset lopni,mert én bizony nem teszek ilyet. Tekercset kb 5körről,mert arra nagyon dühösek tudnak lenni az országok. Mondjuk megértem... 
|
Igen, vannak tapasztalt orik, de ha pl nem veszi észre ereged, és teli van tekivel, és még sorolhatnám a lehetőségeket...
Szal nembiztos, hogy nincs értelme...
|

03-28-2006, 16:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Igen, vannak tapasztalt orik, de ha pl nem veszi észre ereged, és teli van tekivel, és még sorolhatnám a lehetőségeket...
Szal nembiztos, hogy nincs értelme...
|
Nem azt mondtam,hogy akkor teszi ki ha látja a közeledő sereget,hanem miután lopott. 
|

03-29-2006, 15:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by spirit..
Nem azt mondtam,hogy akkor teszi ki ha látja a közeledő sereget,hanem miután lopott. 
|
Akkor azt megbánná, mert ha csak annyi tekit hagy meg, hogy fentlegyen minden max százalékon, és benyelne egy -két lefosztást, és mondjuk lakáshelyzeti erőteljesen megcsappan, akkor gáz van... 
|

03-29-2006, 16:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Akkor azt megbánná, mert ha csak annyi tekit hagy meg, hogy fentlegyen minden max százalékon, és benyelne egy -két lefosztást, és mondjuk lakáshelyzeti erőteljesen megcsappan, akkor gáz van... 
|
Akkor menjünk vissza a kályhához ugye te ezt a tekis változtatás azért szeretnéd, mert így egy tolit el tudsz kapni. Viszont akkor ez nem csak akkor élne ha tolira mész ergo ha valaki berág rád, rádmegy mondjuk egy szövi 2 sereggel elhozza a tekijeid te mozgásképtelen vagy mert dezertálnak plusz a haderő is csökken. Ha nem tudod pótolni a tekiket mert nem vagy ott többet árt mint egy toli...
Viszont ha ezt csak úgy gondoltad hogy hozzanak egy kis tekit is a többi mellé az megint nem ér semmit.
|

03-30-2006, 07:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Morisz
Viszont ha ezt csak úgy gondoltad hogy hozzanak egy kis tekit is a többi mellé az megint nem ér semmit.
|
Az elején a témának sok vita ment erről, és többekközt énsem szeretném, ha hatalmas mennyÍségek lennének ellopva...
|

03-30-2006, 07:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Csak akkor memire volna jó mert a tolit se tudnán elkapni csak csökkenne az hogy mennyi pénz, kaját, runát hozol a teki érdekében.
Ja és ha megint ezzel jösz hogy de ha támadnak akkor hoznak mindent akkor hozzanak embert is meg nyerset is meg katonát is rabszolgának--> és akkor megint ott tartunk hogy új épület kell meg ilyesmi.
Ha egy ori ki van élezve jól nem biztos hogy van nyerse de pénze általában van ha nem teszi ki a piacra. Teki viszont álltalában minden orinál van kivéve a hullákat. Ja meg ezzel a (kis) változtatással nem érne semmit a gnóm specvarija.... szóval magával vonja annak a változtatását is vagy pedig sokan meggondolnák hogy játszanak-e gnómmal
|

03-30-2006, 16:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ja és ha megint ezzel jösz hogy de ha támadnak akkor hoznak mindent akkor hozzanak embert is meg nyerset is meg katonát is rabszolgának--> és akkor megint ott tartunk hogy új épület kell meg ilyesmi.
|
Ilyenekre eddig nem gondoltam, de pl emberek elrablását fosztáskor jó ötletnek tartom, azt úgyis hamar tudja pótolni az áldozat...
Quote:
Ha egy ori ki van élezve jól nem biztos hogy van nyerse de pénze általában van ha nem teszi ki a piacra. Teki viszont álltalában minden orinál van kivéve a hullákat. Ja meg ezzel a (kis) változtatással nem érne semmit a gnóm specvarija.... szóval magával vonja annak a változtatását is vagy pedig sokan meggondolnák hogy játszanak-e gnómmal
|
Mondjuk Gnóm specivarit talán hozzá lehetne igazÍtnai, hogy védjen ez ellenis, ha meg nem, az csak annyi változást eredményezne, hogy kicsit kevesebb lenne a Gnóm, és kicsit több lenne a másik orik száma, ami szerintem nem lenne feltétlen rosz a játéknak... Mert felsőbb szinteken az etalon a Gnóm faj, talán kicsit több másfajta ori lenne...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|