|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

09-13-2007, 12:55
|
Senior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nekem lenne is par kerdesem...
1. Miert csak Koronas cukor jo bele?
2. Milyen az a borizu alma? Olyan nekem is kell... 
__________________
Remedy
|

09-13-2007, 13:02
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
1. Nem csak az jó, így lett leírva a recept annak idején, amikor leírtam őket WORD doksiba, és nem volt kedvem átfogalmazni most, egész egyszerűen bemásoltam ide.
2. lehet kapni olyan almát, piacon keresgéld.  De én megmondom őszintén szeretem a zöld almát. Úgyhogy azt szoktam csinálni, hogy a zöld almát használom fel, és egy kis szegfűszeggel elkevert fehér borral locsolom le.

Jóétvágyat Remy ^^)
|

09-13-2007, 13:38
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
2. Milyen az a borizu alma? Olyan nekem is kell... 
|
Téli fehér kálvil 
ez egy boroskás ízű almafajta..
|

09-13-2007, 21:32
|
Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Location: Tatabánya
Posts: 701
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kedvenc ételem: A faterom készítette töpörtyű  )
Elkészitési modja: veszek egy telefont,majd bepötyögöm fater számát,majd szolok neki,hogy nagyon fontos dolga akadt "töpörtyüt kell sütnie  ) Ez finom izletes kaja,amit ilymodon énis eltudok készíteni  )
|

09-13-2007, 21:50
|
Senior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by belas
Kedvenc ételem: A faterom készítette töpörtyű  )
Elkészitési modja: veszek egy telefont,majd bepötyögöm fater számát,majd szolok neki,hogy nagyon fontos dolga akadt "töpörtyüt kell sütnie  ) Ez finom izletes kaja,amit ilymodon énis eltudok készíteni  )
|
Mi azt disznotorkor szuktuk az ustben. Apukad hogy csinalja? Csak mert szerintem ez olyan mint a piaci kolbasz - minel nagyobb cuccban sul, es minel tobb, annal finomabb 
__________________
Remedy
|

09-13-2007, 21:53
|
Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Location: Tatabánya
Posts: 701
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Fater nagyon finomat csinál,azthiszem tejet is használ hozzá  ) Amugy fatinak eredeti szakmája hentes,azaz már nyugdijas hentes  ) de párkiló jófajta ipariból csodákat tud művelni 
|

09-13-2007, 23:07
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Á! Az a legjobb!  Töpörtyűt is szeretem, de a sült kolbászért is odavagyok... Ilyen sorrendben a legjobb! 
A sült házikolbinál nincs jobb, egy kis cseresznyepaprikával, frissen sült ropogós kenyérrel, és ha nagyon kell, akkor egy kis mustárral... Hát az mennyei. 
|

09-13-2007, 23:18
|
Senior Member
|
|
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Á! Az a legjobb!  Töpörtyűt is szeretem, de a sült kolbászért is odavagyok... Ilyen sorrendben a legjobb! 
A sült házikolbinál nincs jobb, egy kis cseresznyepaprikával, frissen sült ropogós kenyérrel, és ha nagyon kell, akkor egy kis mustárral... Hát az mennyei. 
|
De! De! A frissen fustolt hazikolbasz fustrol leveve, vajas kenyerrel, es fustolt hazisonkaval! Nyami! 
__________________
Remedy
|

09-14-2007, 09:57
|
Junior Member
|
|
Join Date: Aug 2007
Location: Bp.IV.ker.
Posts: 21
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Pax H.! hortobágyi húsos palihoz annyit h én rengetek reszelt trapista sajtot teszek rá sütés végefelé.sztem így a lefginomabb.együltű helyemben akár egy tucatot bevágok 
|

09-14-2007, 10:15
|
Guest
|
|
Posts: n/a
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Én a sajtot megmodnom őszintén (már amikor sajtosan akarom) akkor bele pakolom.
Fogom, és levágok egy 3-4 milliméteres szeletet, és egész egyszerűen ráfektetem a tésztára, utána a sajtra rá a többi tölteléket, majd az egészet összehajtogatom ilyen kis bagyuba (vagy batyuvá? :O) azátn irány vissza a sütő.
De ez a reszelt sajtos téma jól hangzik. Majd legközelebb úgy csinálom. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT +1. The time now is 21:18.
 |
|
|
|
|
|
|