|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-11-2007, 16:37
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Sergnek igaza van.
Itt most nagyjából a 200-600 hekis óriásokról van szó, amiket úgy kellene felépíteni (illetve felépíttetni) egy kezdő játékossal, hogy az ne menyjen azonnal tönkre, és ne tudják azonnal elvenni még az életkedvét is...
A 100.000 hektáros 70% barakkos orkokról itt nem volt szó. 
|

09-11-2007, 16:45
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Sergnek igaza van.
Itt most nagyjából a 200-600 hekis óriásokról van szó, amiket úgy kellene felépíteni (illetve felépíttetni) egy kezdő játékossal, hogy az ne menyjen azonnal tönkre, és ne tudják azonnal elvenni még az életkedvét is...
A 100.000 hektáros 70% barakkos orkokról itt nem volt szó. 
|
Ez csak részben igaz az 1A-s klántámadás miatt alakult ki a vita
|

09-11-2007, 19:29
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Ez csak részben igaz az 1A-s klántámadás miatt alakult ki a vita
|
Én azt vágom, csak arra gondoltam, hogy ez a kézikönyv nem a többezer (több tízezer) hektáros 1/A orik tulajának készül.
És véleményem szerint egy kezdő játékos, vagy aki nem teljesen kezdö, de nem játszik rég, nem ajánlok élezett orkot. Igaz, erős, de nem gyakorlott kézben MFként is és szöviben is sebezhető.
Egy óriás is nagyon nagyot tud ütni, nagyon jó hadis faj, mert a faji varija miatt biztonságosabb jóval.
Szóval kiállok az éplistám mellett, azzal a kiegészítéssel, hogy a 20 kocsmát le lehet vinni 1-re, és akkor marad hely 9 banknak és 10 barakknak. Attól még ütősebb hadi lesz.
Szerintem erős faj az óriás hadiban is, nem csak variban.
|

09-11-2007, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
én azzal kötekednék csak, hogy én általában 2-3 kocsmát tartok ugyanis, ha egy háborúban lerengetnek és pont lerengetik az egy kocsmát akkor maradjon még 56 vagy 112 tolim, amivel lophatok hullát vagy 0 tolis orikat 
|

09-11-2007, 23:19
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Én azt vágom, csak arra gondoltam, hogy ez a kézikönyv nem a többezer (több tízezer) hektáros 1/A orik tulajának készül.
És véleményem szerint egy kezdő játékos, vagy aki nem teljesen kezdö, de nem játszik rég, nem ajánlok élezett orkot. Igaz, erős, de nem gyakorlott kézben MFként is és szöviben is sebezhető.
|
A párezer hektárosoknak is készül, akik először járnak Aban, először próbálják ott az adott fajt/stratégiát.
|

09-12-2007, 09:59
|
Guest
|
|
|
|
Értem. Bár én tuti nem váltok fajt amikor lépek B-ből. Lépnék egy óriás tudóssal, meg egy félelf tudóssal... MAx gnómra lehetne váltani, mivel ha a 40% lakitekit átváltom 30%-ra, akkor mi lesz?  Lesz egy rakás egységem "feleslegbe".
Szóval vagy mindkettőt megtartom annak ami, vagy megyek gnómnak.  De szerintem egy gnóm nem él meg az A-ban. (Hacsak nem agyonvédett termelő. Esetleg.)
Ezt nagyjából arra írtam, hgoy "előszőr próbálják az adott fajt". Szerintem nem jó az A-ban olyan fajjal kezdeni, amivel még sose voltál.
Bár hogy a témánál maradjunk... Talán az óriás pont egy olyan faj, amire "büntetlenül" lehet váltani, mert még mindig az övé a legjobb faji varija. Bár az orkok beverik, az elfeket meg ő nem tudja beverni...
Mindegy. Egy biztos. 5-2 szintig az egyik legerősebb faj.
Last edited by Pax Hungaricum; 09-12-2007 at 10:02..
|

09-12-2007, 11:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Értem. Bár én tuti nem váltok fajt amikor lépek B-ből. Lépnék egy óriás tudóssal, meg egy félelf tudóssal... MAx gnómra lehetne váltani, mivel ha a 40% lakitekit átváltom 30%-ra, akkor mi lesz?  Lesz egy rakás egységem "feleslegbe".
Szóval vagy mindkettőt megtartom annak ami, vagy megyek gnómnak.  De szerintem egy gnóm nem él meg az A-ban. (Hacsak nem agyonvédett termelő. Esetleg.)
Ezt nagyjából arra írtam, hgoy "előszőr próbálják az adott fajt". Szerintem nem jó az A-ban olyan fajjal kezdeni, amivel még sose voltál.
Bár hogy a témánál maradjunk... Talán az óriás pont egy olyan faj, amire "büntetlenül" lehet váltani, mert még mindig az övé a legjobb faji varija. Bár az orkok beverik, az elfeket meg ő nem tudja beverni...
Mindegy. Egy biztos. 5-2 szintig az egyik legerősebb faj.
|

a gnóm nem él meg A-ban??lécci azért ekkora bődületes hülyeségeket ne írjál!!
|

09-12-2007, 11:43
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
|
Hát egy rosszul felépített gnóm nem él meg az A-ban. Mivel olyan irányból lett megközelítve a dolog, hogy szintlépés után vált valaki az adott fajra.
Azt nekem senki nem meséli be, hogy aki még soha életében nem volt gnómmal, és nem tudja hogy kell gnómot építeni, és azt pont 1/A-ban próbálja ki, azt nem verik agyon....
Tehát ha valaki elvisz 4 csoportot teszemazt fedezgetős félelf országgal, abból nem lesz hirtelen profi gnóm harcos, vagy gnóm termelő... Főleg nem beton védelemmel.
Azt egy szóval nem mondtam, hogy nem használható a gnóm A-ban, ha valaki ért hozzá. De ez egy "kézikönyv" és nem "önigazoló jelentés profiknak".
Elhiszem hogy a szupergnómok nagyon is jól megélnek, nekem is van nagy hekin magas csoportban gnómom, semmi gond nincs vele, és nem hiszem, hogy ha azt felnyomnám A-ba, sok gondja lenne. De egy ismeretlen fajként, ismeretlen stratégiai környezetben a gnóm sebezhető. Ha csak egyszer is elérik, hogy leessen a faji varázslatod, (márpedig ha jó játékosok közé kerülsz, el fogják érni, mert kipucolják belőeld a varázslót is meg a rúnát is meg a pénzt is - ha egyáltalán vittél magaddal) akkor véged van.
|

09-12-2007, 13:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nyilván fellépés előtt eldöntöd, és úgy árulsz ki 
|

09-12-2007, 13:20
|
Guest
|
|
|
|
Nyilván. De nem mindenki csinálja úgy. Sokan lépnek szinten úgy, hgoy utána nem tudnak fajt váltani, mert rájönnek, hogy az gáz lenne számukra. Pl amikor előszőr léptem hullával 4. szintről 3. szintre, és eldontottem, hogy ork leszek...
Jó is volt, amíg rá nem jöttem, hogy 24 óráig nem léphetek piacra, viszont 0 tanyám van.    (Hála a jó Istennek ez nem mostanában volt..  ).
De alap helyzetben tök igazad van 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|