|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
07-26-2007, 20:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
én most attól független, hogy Serg-ről mit mondanak, egyetértek vele, mert a mondatában ott van a , ha 24 órát van, ha rengeteg tartaléka van, ha nagyon tapasztalt...ezekkel a feltételekkel, az mf győzhet, amúgy nem nagy az esélye
|
07-26-2007, 20:32
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
ha 24 órát van, ha rengeteg tartaléka van, ha nagyon tapasztalt...ezekkel a feltételekkel, az mf győzhet, amúgy nem nagy az esélye
|
azért ez sem teljesen igaz, én mf-ként mentem annó végig, nem voltak nagy tartalékaim, nem voltam nagyon tapasztalt, és mégis ált. első helyről léptem, és nem találtam olyan szövit aki akadály lett volna..
(igaz a baromi magas IQ-m sokat segített.. )
|
07-26-2007, 21:52
|
Member
|
|
Activity: 7%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
azért ez sem teljesen igaz, én mf-ként mentem annó végig, nem voltak nagy tartalékaim, nem voltam nagyon tapasztalt, és mégis ált. első helyről léptem, és nem találtam olyan szövit aki akadály lett volna..
(igaz a baromi magas IQ-m sokat segített.. )
|
Jó jó, de én nem vagyok annyira ügyes mint te
|
07-27-2007, 10:10
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
szerintem egyszer kikéne próbálnod magad mf-ként, és nem mindig azzal jönni, hogy "mi négyen vagyunk, te meg egyedül, tehát biztos mi győzünk..", mert ez marhaság
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
[OFF]
mondjuk 4 hozzászólással fentebb írtad, de ezek már rég nem ehez a témához kapcsolódnak, és ha egymással viaskodtok nyithetok nektek egy topicot ált beszélgetésekben(vagy nyithattok magatoknak is )
[/OFF]
|
Ha a megnézném azt jelenti, amit wand mondd, akkor igen
De én nem tudom elhinni, hogy egy mf "simán" szétszed egy szövit.
Persze beüti és továbbmegy, de ha leáll velük háborúzni mégha jelentősen tartaléáka van, akkor se hiszem.
|
07-27-2007, 10:13
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha a megnézném azt jelenti, amit wand mondd, akkor igen
De én nem tudom elhinni, hogy egy mf "simán" szétszed egy szövit.
Persze beüti és továbbmegy, de ha leáll velük háborúzni mégha jelentősen tartaléáka van, akkor se hiszem.
|
én elbirom
ha a szövi nem bír épp sokat lenni, és az mf meg online akkor simán megy(velem is megtörtént, amikor év végén napi 2percre bírtam leülni, és a többiek se bírtak sokat lenni)
de azt én se h ha a szövi online akkor az mf-nek esélye sincs, kivéve ha rossz az ország, de itt tapasztalt játékosokról van szó
|
09-06-2007, 20:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Asszem te összekeversz valakivel pajtás. Mutasd már meg hol írkáltam én ilyeneket?
A 4fős szövi ereje a specializálódásban van szerintem.
Egyébként mint mondtam megnézném, mondjuk anarchban. Bár gondolom most mindenki azzal fog jönni, hogy erre nekem nincs időm.
|
Amint lesz egy kis időm megejtjük az Y ban 600 hekin ha neked megfelel van ott egy pannonfölde nevű orim te meg szerzel négy olyan orit amilyet szeretnél szövinek bár nehezebb lesz 1 ember ellen játszani mint négy ellen. Bár nem tudom mennyire számitok mindenkinek
Last edited by Serg; 09-06-2007 at 21:55..
|
09-07-2007, 04:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Amint lesz egy kis időm megejtjük az Y ban 600 hekin ha neked megfelel van ott egy pannonfölde nevű orim te meg szerzel négy olyan orit amilyet szeretnél szövinek bár nehezebb lesz 1 ember ellen játszani mint négy ellen. Bár nem tudom mennyire számitok mindenkinek
|
Én benne vagyok
Akkor regelek 4orit, és megpróbálok eljutni odáig
Talán úgy lenne fair, ha te válqasztanád ki a szövi 4faját.
Last edited by Valezius; 09-07-2007 at 07:09..
|
09-09-2007, 10:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Én benne vagyok
Akkor regelek 4orit, és megpróbálok eljutni odáig
Talán úgy lenne fair, ha te válqasztanád ki a szövi 4faját.
|
Hát mivel szöviről beszéltünk gondolom a hagyományos felállás:1 varis 1 tolis 2 hadi( 3 hulla és egy óriás? )
|
09-09-2007, 10:12
|
Member
|
|
|
|
Komolyra fordítva Óriás varis félelf tolis és a két hadi faját válaszd ki te (gnóm ork óriás)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|