Quote:
Originally Posted by kosztadani
Ez ugyan nem ebbe a témába tartozik, de nem tudom, hová kéne írni.
|
Igen, hát ennek kb nulla köze van ugye ehhez a fórumhoz, amiről a téma szól...
Quote:
Originally Posted by kosztadani
Tehát, beállítottam, hogy kapjak e-mail értesítőket a játékban történt eseményekről, azonban az ékezetes betűk egyszerűen kimaradnak.
Ez azért van, mert nincs megadva a levélben a karakterkódolás, és a következő sort kéne még beleírni:
Kipróbáltam, ha ez benne van a levél forráskódjában, akkor a hiba nem jelenik meg. (Természetesen bármely, más karakterkódolás is megfelelne, csak meg kéne adni egyet.)
|
A Hódító által küldött levelek NEM html levelek, hogy azokat minél több levelezőprogram helyesen kelezje. Emiatt értelemszerűen html fejléceket nem irogatunk bele. Ha levelezőprogramod csak html leveleket jelenít meg, akkor állítsd át, hogy ne ezt tegye, hanem a szöveges, és így harmad/negyedolyan hosszú levelekkel is megbírkózzon.
Nem tudom milyen levelező ez, ami az e-mail alap formátumát nem kezeli, de ha az elmúlt 30 évben bevált, akkor biztos vagyok benne, hogy nem azzal van a probléma most sem.
Mivel ennek köze nincs a fórumhoz, ezért téma lezárva, kérlek, hgy a jövőben ne szanaszét nyitogass témákat, hanem a megfelelő helyeken.
Köszönöm.