Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
Ne változzon semmi, jó így ahogy van. 42 49.41%
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell. 20 23.53%
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell. 11 12.94%
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen. 7 8.24%
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet. 6 7.06%
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem. 7 8.24%
Multiple Choice Poll. Voters: 85. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-11-2006, 14:51
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Köszönöm aúú, ez nekem nagyon tetszik

Mi van akkor ha valakienk van 3k tekije? abbol is le lehetne lopni az 1300db-ot? Egyébként lehet h a tolis nem szakitana akkorát egy jól betekizett oribol nem lehetne 30-40k tekit csak úgy leszedni és azért még a tolis is jól jár mert azért a legtöbb oriban van minimum 6féle teki, így is tud vinni 7800tekit egy készültséggel.

Annak is örülök h többen felismerték h mi is a probléma, nem maga a teki ellopása hanem a másodlagos kár, amit teki hiánya okoz.

Mielőtt többen leköpködnétek, megjegyzem az egiyk orimmal most én is tolist játszom, a csoportban még van egy pár tolis és nem sokan tartanak tekit a tolvajokon meg a gnómokon kívül.

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links
Old 03-11-2006, 14:55
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lepidus
mért kéne változtatni?végre ott tart a játék,h alsóbb szinteken egészséges arányban vannak a tolisok a varisok és a hadisok..életfa.te nagyon precíz kis emberke vagy

Lepidus alsóbb szinteken a gnómon és a tolvajon kívül hányan tartanak tekit?
EGy rendesen tolis környéken még az oriás is veszteségeket szenved el ha nem írja 60 könyvtárban a tekiket, hiába van neki sziesztája.

Valóban van sok oylan játékos is aki ugyan szabályosan de nagyon etikátlanul lopja a többit, rendszeresen lopja a törpe tekijét, igaz ugyan teki már alig jön de oylan jók azok az üzik amiket irogat szegény törpe.

Gyulaword (#79796)
Old 03-11-2006, 15:03
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula
Köszönöm aúú, ez nekem nagyon tetszik

Mi van akkor ha valakienk van 3k tekije? abbol is le lehetne lopni az 1300db-ot?
Természetesen ugyanúgy egyre kevesebbet lehetne lopni minél kevesebb van... én a max-nak írtam a 100-at...
Mondjuk lehetne úgy, hogy 13e tekiből 100-at és utána ez 10-enként csökkenne mondjuk minden 1000-1500 teki után, tehát:
11500-13000 teki 100
10000-11500 teki 90
8500-10000 teki 80
7500-8500 teki 70
6000-7500 teki 60
4500-6000 teki 50
3000-4500 teki 40
1500 - 3000 teki 30
500-1500 teki 20
alatta meg semmit se lehetne mondjuk lopni.
És születnek emberek.
Old 03-11-2006, 18:23
szork szork is offline
Junior Member

Cool

Sziasztok!

Valamilyen védelem jól jönne a tekercseknek

Ati: a legegyszerübb bizonyítás azt hiszem az lenne, ha megnéznéd, mennyien játszanak a 2-3-4 szinten orkkal vagy törpével...

félek, nem sokan, arányaiban mindenképpen kevesen...

a gnom, oriás szinte mindenhol ott van, seregesnek, szemnek
félelfeket, elfeket, embereket is találsz, leginkább tolvajokként
még hullák is vannak

de ork, törpe alig van

és ezek ugye max 2-3 körre hatékonyak /őszíntén, melyik sereges megy ki 5 körre, főleg ha ott egy szövetség van? arrol ne is beszéljünk, hogy 10 kör alatt mennyien látogatják meg majd a tolvajtól/ , míg egy tolvaj 4-5-8 körről is lop

hihetetlenül kiábrándító, hogy korrekt mennyiségű bányával és kováccsal sem a raktáraimba mennek be, hanem a könyvtáraimba (éljen a kultúra :-P )

lehet érvelni a varázslók és seregesek ellen, de még mindig a tolvajok a legkártékonyabbak...

(az is megér egy misét, hogy a szemeknek a katmorál rendre 75%on áll meg /a trükközéseket most nem emlegetem/ , egy aktiv seregesnek lehet csak 90% felett, mig a tolvajoknál ez ugye ált. 95% felett van, ami helyből, le nem írtan ad nekik +25 bónuszt...)

szóval ez egy létező probléma, amire megoldás, enyhítés kellene...

én a magam részéről símán feláldoznám a törpék raktárkulcsát, csak a találjunk valami megoldást

(hops, egy kérdés: már a 4en 4-5-6 ezer aranyba kerül egy darab fa, kő...
mit gondoltok, mennyire esnének vissza az árak, lenne vonzóbb a játék feljebb, ha termelők is lehetnének /=megérné velük ott játszani/ a közbülső szinteken ? )
Old 03-13-2006, 20:29
Lepidus
Guest

Longevity: 0%
Talking

szerinem 3/ ben azért már van törpe visz. sok..termelőnek
Old 03-14-2006, 17:44
spirit..
Guest

Quote:
Originally Posted by Lepidus
szerinem 3/ ben azért már van törpe visz. sok..termelőnek
ezt aláírom. Már rengeteget leloptam és még mindig vannak
Old 03-16-2006, 08:18
drhb
Guest

A tekilopásról még annyit, hogy emiatt nem érdemes más fajjal játszani hadist, mint gnóm vagy óriás. Messze a legnagyobb kárt lehet vele okozni, és az ártó varázslatokkal és a mészárlással, pusztítással szemben még hasznot is lehet vele szerezni.

Amúgy meg nem azért van kb. ugyanannyi varis, hadis meg tolis a játékban, mert egyenlő erővel bírnak. Sokkal inkább azért, mert különböző játékstílust kedvelő játékosok vannak. Én mondjuk nem szívesen játszanék se varissal(bár ez már voltam), se tolissal. Van aki meg a tolist szereti, de hiába hatékony a teki lopás, attól még nem lesz mindenki tolis. Viszont meg lehet nézni, mennyi törpe, ork, vagy nem gnóm, óriás hadis van 5-2. szinten. Ráadásul így még nehezebb elindítani egy tekiktől nem védett hadis vagy termelő orit, mert a környéken az összes tolis tőlünk fogja vinni a tekit. És ugye nehéz akkora kárt okozni bennük, hogy abbahagyják, mert a tekilopással ők eleve a játékban okozható legnagyobb arányú kárt tudják csinálni az oridban. És egy jól beíjazott tolishoz már nehéz egy jelentősen legyengült sereggel beférni.
Old 03-16-2006, 10:17
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Talking

ez így igaz, de ez csak a kezdő tolisok hülyesége, mert minden noormálisabb tolis tudja, hogy a legnagyobbat mindig egy másik tolistól tud szakítani, igaz kockázat is van benne, hogy elbukok, de sztem ez akkor is ferebb dolog, mint egy amúgy is gyenge hadistól egy pár darab tekit elhozni, mer nem mind1, hogy egy tolvajtól meg elhozok fajta/lopásonként kb 400at, akkro inkább maradok a tolisok kifosztásánál

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Old 03-17-2006, 09:58
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Phoenix
ez így igaz, de ez csak a kezdő tolisok hülyesége, mert minden noormálisabb tolis tudja, hogy a legnagyobbat mindig egy másik tolistól tud szakítani, igaz kockázat is van benne, hogy elbukok, de sztem ez akkor is ferebb dolog, mint egy amúgy is gyenge hadistól egy pár darab tekit elhozni, mer nem mind1, hogy egy tolvajtól meg elhozok fajta/lopásonként kb 400at, akkro inkább maradok a tolisok kifosztásánál
Egy jó tolis általában kint tartja a tekijeit a piacon... Ráadásul egy tolis a másikat általában csak szöviben tudja lelopni, főleg ha hasonló az ori felépítésük...
A gond itt igazából az, hogy a teki lopás túl sokat ad és ezzel gyakorlatilag minden téren gyengít egy orit és így, az Atis által említett hú de erős ork, törpe is általában pattan a tolisról, lévén tekik nélkül nem viszi át... és még csak az se kell, hogy a tolis már jó előre lelopja a hadi orit, hisz a tolizás azonnali hatású, míg az ütés az legalább 1 kört tart mire oda ér, még egy körváltásos indításnál is. Ha viszont a tolis (pld egy szöviben) eleve a lehetséges ellenfeleket már jó messziről kitekizi (ami teljesen érthető és logikus), akkor eleve nincs esélye a kitekizettnek (csak ha nagy tartelékokkal rendelkezik, de azért ez nem általános). Akkor pedig még nem említettük azokat akik szórakozásból tesznek valakit tönkre. Szóval a teki lopást vissza kell venni, ezért is írtam a javaslatot a teki lopásra...
És születnek emberek.
Old 03-17-2006, 18:55
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

A főnök valyon olvassa ezt a topicot?
Jó lenne egy hivatalos állásfoglalás is

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules