|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-24-2007, 20:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Minden bízonnyal ebben az esetben is elindul, majd egy fajta ciklikuság, úgy mint az évszakok váltakozása.
Az általam tapasztaltak szerint egyelőre az árak, csak kis mértékben csökkentek eddig.
|

06-24-2007, 20:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
Minden bízonnyal ebben az esetben is elindul, majd egy fajta ciklikuság, úgy mint az évszakok váltakozása.
Az általam tapasztaltak szerint egyelőre az árak, csak kis mértékben csökkentek eddig.
|
azéer monnyuk az utóbbi 2 évben elég sokat csökkentek 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

06-25-2007, 12:53
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
Üdv 
Valamelyik nap épp azon gondolkodtam, hogy a tekercs árak egyre jobban zuhannak. Gondolom ennek két fő oka van...az egyik az, hogy több százan, ha nem több ezren írják nap mint nap a rengeteg tekit, ez önmagában a kisebbkik gond lenne. De sokan vannak, azok is akik, már rendelkeznek adott esetben több millió tekerccsel és azután újráznak, így egyszerre óriási mennyiségű teki kerül be ismét a játékba. Szvsz ez pár hónap múlva azt eredményezheti, hogy a mostani ár töredékébe kerülhet. Ez sztem nem a legjobb dolog anyagi szempontból, bár ez lehet sok tekivédelem nélküli fajnak a mentsvára, hogy a tolvajok nem fogják a tekiket lopni, mert nem ér annyit, mint amit esetleg másból megszerezhetne.
Lehet hülyeség, ez amit leírtam, de várom a véleményeteket. 
|
hát igen 
mikor tartalékot gyüjtöttem még 1,5* ennyi volt az ár, tehát egyre kevesebbet ér a hátterem...
|

06-25-2007, 12:57
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
hát igen 
mikor tartalékot gyüjtöttem még 1,5* ennyi volt az ár, tehát egyre kevesebbet ér a hátterem...
|
Ez benne van a pakliban. Az árak alakulását az összes tényező ismeretében nagy valószínűséggel előre meg lehet jósolni, ennek fényében kell tervezni.
|

06-25-2007, 12:59
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez benne van a pakliban. Az árak alakulását az összes tényező ismeretében nagy valószínűséggel előre meg lehet jósolni, ennek fényében kell tervezni.
|
Azért több száz ország összes tényezőjét ismerni 
|

06-25-2007, 13:00
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Azért több száz ország összes tényezőjét ismerni 
|
Nyilván nem lehet.  Ahogy a tőzsdei árak is a spekulációkon múlnak. 
|

06-25-2007, 13:04
|
Member
|
|
|
|
A piaci árakt szerintem közel se befolyásolják ennyire durván az árak. Szerintem aki millios tekikke lrendelkezik az nem is akarja tegyük fel az 5 ös csopiban elkölteni.
Személyszerint a tekik árát én még igy is irrealisan magasnak találom. Ha mondjuk a 2000 es durva átlagárat nézzük,.
|

06-26-2007, 15:56
|
Member
|
|
|
|
Véleményem szerint mivel már köztudottá vált a tekercsírás haszna és fortélya, ezért várható egyfajta csökkenő trend a tekercsárakban...
de nem kell semmi szélsőségtől rettegni, hisz egy bizonyos ár alatt inkább nem adják majd el, szal mindig meg lesz egy egészséges ára , egyesek szerint egészségesebb mint ha 3k arany körüli lenne.
Attól szerintem meg végképp nem kell rettegni h a nem teki védett fajok túlságosan újerőre kapnának, mert csupán anyagi megfontolásból szokták az ellenséget tekercselni.... 

06-26-2007, 16:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Véleményem szerint mivel már köztudottá vált a tekercsírás haszna és fortélya, ezért várható egyfajta csökkenő trend a tekercsárakban...
de nem kell semmi szélsőségtől rettegni, hisz egy bizonyos ár alatt inkább nem adják majd el, szal mindig meg lesz egy egészséges ára , egyesek szerint egészségesebb mint ha 3k arany körüli lenne.
Attól szerintem meg végképp nem kell rettegni h a nem teki védett fajok túlságosan újerőre kapnának, mert csupán anyagi megfontolásból szokták az ellenséget tekercselni.... 
|
Aki 3aranyért adja a gabonát és 10-ért az agyagot, az megteszi a tekerccsel is  (Mondjuk talán nem megy írási költség alá, de...)
|

06-26-2007, 16:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Aki 3aranyért adja a gabonát és 10-ért az agyagot, az megteszi a tekerccsel is  (Mondjuk talán nem megy írási költség alá, de...)
|
Pontosan erre gondoltam én is, mert mindig lesz olyan, aki kirakja még olcsóbban, csakhogy megvegyék (ez inkább a kezdőkre utal).
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|