|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-30-2006, 21:35
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
axa..egy ien őskövület és őspraunak nem mondok ellent!  ..*FLÉM*
|

02-02-2006, 21:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wanax
"Vajon milyen vezetõ válna Belõled? Képes lennél irányítani egy saját országot? Tárgyalni másokkal, háborúba menni, békét kötni, dönteni embereid sorsáról? A Hódító ennek kipróbálására ad lehetõséget! A többjátékos (multiplayer) online stratégiai játékunkban kapsz egy kis földet, néhány rajta élõ emberrel, néhány házzal, és a Te feladatod, hogy megpróbáld megvédeni, és lehetõleg a legnagyobb országgá változtatni ezt a kis területet. Ellened (vagy éppen Veled) van a többi játékos."
Szerintem had donthesse mar el mindeni sajat maga hogy adott esetben termel, vagy millitarisabb jatekot akar jaccani! Ha kiuzitek a jatekbol a termeloket akkor gazdasagilag megvaltozik a csoport! Keves termelo, keves nyersanyag, katona, tekercs... ergo az arak felszoknek nincs piacon kello mennyiseg! Mire jo???
Van a jateknak egy kerete (alapja) ami mukodik hosszu evek ota, minek kell azt radikalisan megvaltoztatni???? Olyan valtoztatasokat kell kitalani amivel egyik jatekos oldalt se korlatozzuk vagy kenyszeritjuk kellemetlen helyzetbe...
|
Ez nagyon igaz...Kérem gondoljunk az ANARCHosokra is. 2/D. Mindenkinek van termelő orija, kivéve annak, aki 10 orinál nem visz többet...
|

02-03-2006, 08:47
|
Member
|
|
|
|
Na akkor én is beleszólok
Szerintem bármiféle automatizált felvásárlássa azért vigyázni kéne..
csak a nagytételeket venné meg a császár? pénz kell nekem? fogom felveszem a teljes piacot (vagy épp az enyém  ) kipakolok pár kistételt, + jópárat 50.000 ért.. aztán csak jön a buta császár és telepakol 4 milliárddal...
szal szerintem ez nem jó 5let
|

02-03-2006, 09:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Ez különebn egy nagyon jó ötlet. az egész témára szerintem. Mert mondjuk ha az 1/As top klná elönyét nézzük kiraknak 12milla lovat mondjuk megveszi a császár és szopoka. Ez angyonteccik jó ötlet!!
|
bocs de ez se működne 
a top1 klán akkor ártképezné a 12 mila lovast 1 milliós tételekben. és az az ori akinél képződik 1 körrel azelőtt, hogy bejönnének elmenne szabira..
ha kellenek a lovak simán visszajön, és 12 kör alatt bent van a 12 mila lovas.
viszont akik ránk jönnek eldönthetik, hogy vagy bentartják a lovaikat, vagy nem lesz nekik amivel támadjanak
ha meg ugye lovat tartanak bent akkor íjjuk nem lesz.. ami azért picit gázos lehet
mondjuk ezesetben talán felértékelődne az elit, de x millió elitet akkor sem tarthatnak bent, mert túl sok tanya kéne hozzá, tehát megint túl kicsi lenne a védfelmük és a támadóerejük is..
szal megismétlem ez nem hogy jó 5let (legalábbis neketek, a TOP klánnal szemben), hanem határozottan odabetonozna minket az első helyre
amin inkább el lehetne gondolkozni, az egyszerű megoldás: minden piacról visszajövő cuccból 1% elvészne. ez egy normál orit nem visel nagyon meg. viszont ha nagytételt tart kint a piacon valaki , és nem eladásra annak pár nap után nagyon kellemetlen lenne látni, hogy fogy el a cucca..
persze ez is kétélű dolog. van aki baromi sokáig nem csinál mást csak tartalékokat gyűjt (pl tekit ír), majd amikor úgy gondolja elég tartaléka van neki indul és ha eleget gyűjtött akkor az 5ös szintről fel tud menni az 1ig, anélkül, hogy pénzügyi gondjai lennének.
szerintem lehet ezt simán előrelátásnak nevezni. kérdem én miért is kéne ezt büntetni?
|

02-03-2006, 12:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
bocs de ez se működne 
a top1 klán akkor ártképezné a 12 mila lovast 1 milliós tételekben. és az az ori akinél képződik 1 körrel azelőtt, hogy bejönnének elmenne szabira..
ha kellenek a lovak simán visszajön, és 12 kör alatt bent van a 12 mila lovas.
|
65536nál többet nem tudsz képezni szerintem egy körben.... de bepróbálhatjátok, legfeljebb elvész a ménesetek 90%-a 

02-03-2006, 12:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
65536nál többet nem tudsz képezni szerintem egy körben.... de bepróbálhatjátok, legfeljebb elvész a ménesetek 90%-a 
|
Xepi, szerintem meg rég képeztél 65536-nál többet egyszerre.. 
próbáld ki és ne lepődj meg ha nem vész el 
|

02-03-2006, 14:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem ezek egyáltalán nem jó ötletek
Hi all!
Midenféle automatizált császáros felvásárlás ,erőssen bután hangzik.
Kinek lenne az jó, ha a TOP1 klánt megfosztaná a császár a seregétől? Max a fegyver ára menne feljebb, meg a fémé. Ráadásul még ha pénzt is buknánk rajta, az azt jelentené, hogy nagyon sok milliárd vonulna ki az 1/a-ból. Ebből adódóan a lovasok ára az egekbe szökne, már csak azért is, mert miután a miénk elveszett azt igen hamar pótolnánk.
Még ha ez meg is valósulna, akkor is mitől lenne ez jobb és kinek. Kicsit olyan szaga van ennek, hogy csesszünk ki a TOP1 klánnal, és hogy miért? Hát mert csak. Mivel fényévekre van a legnagyobb klán is tűlünk, egyéniben is több 100 kör a távolság, így ez teljességgel értelmetlen lenne.
Ezen kívül mit nevezünk túl nagy készletnek? Van olyan ország amiben 1 millió lovas fér el. Tehát ha mondjuk 10-20 ori a maga kis 40k lovasát olcsón teszi ki, akkor a nagy ori lovasait meg vegye meg a császár?
|

02-04-2006, 03:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Xepi, szerintem meg rég képeztél 65536-nál többet egyszerre.. 
próbáld ki és ne lepődj meg ha nem vész el 
|
Valóban régen képeztem ennél többet, mert nem mertem az elszenvedett veszteségek miatt - Ati: miért nem közöltök ilyen "apró" változtatásokat? Vagy egyáltalán azt a tényt, hogy mennyi egységet lehet képezni egyszerre? Eléggé meglepett először mikor bebuktam pár 100.000 katonát, és a hozzá tartozó fegyvereket képzéskor... most meg már mégis működik? ez azért eléggé nagy változtatás ahhoz, hogy be legyen jelentve... vagy csak az én pénztárcám szűk 4,5 milliárd arany bebukásához? 

02-04-2006, 09:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
vagy csak az én pénztárcám szűk 4,5 milliárd arany bebukásához? 
|
Xepi, aha csóró vagy.. 
|

02-04-2006, 15:02
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Na akkor én is beleszólok 
Szerintem bármiféle automatizált felvásárlássa azért vigyázni kéne..
csak a nagytételeket venné meg a császár? pénz kell nekem? fogom felveszem a teljes piacot (vagy épp az enyém  ) kipakolok pár kistételt, + jópárat 50.000 ért.. aztán csak jön a buta császár és telepakol 4 milliárddal...
szal szerintem ez nem jó 5let
|
Uramisten! Értő olvasás?
Nem fogod fel, pedig már leírtam egyszer, hogy hiába tennéd ki 50.000-ért, a császár csak az átlagárat fizetné érte. mondjuk az előző 1 hét átlagát venné. Tehát a nyitó példához visszatérve 1500 aranyért. Szal nem pakolna teli a császár! Ha meg kiteszel kistételeket, meg valamennyit 50K-ért, a rablók is el fogják vinni az 50.000-es tételt.
Ha mindent felvásárolsz és kiteszel 50K-ért, még akkor is könnyen jársz úgy, hogy elviszik a rablók, mert akik tényleg eladni akarnak, azok majd reálís áron teszik ki a cuccaikat.
Last edited by Axa; 02-04-2006 at 15:23..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|