| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |  

| 

10-30-2009, 12:09

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 
 Ha az a probléma, hogy a tudós túlságosan erős személyiség, főleg többszemes oriknál, ahol összeszorzódik  más bónuszokkal, akkor miért nem csökkentjük a tudós mellé fölvehető plusz személyiségek számát. Teszem azt felezni, vagy a tudós mellé 1-gyel vagy 2-vel kevesebb személyiséget lehetne fölvenni, mint amennyire lehetőség van - azaz a tudós több 'helyet' foglalna le egyszerre.Akinek egy személyisége lehet, ott nem lenne semmi változás.
 |  

| 

10-30-2009, 12:43

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 1% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Ha elolvasnád az előzményeket akkor tudnád hogy ezt nem kevés kockázat vállalásával éri el de úgy látom az a cél hogy ne lehessen játszani hanem mindenki bunker elfel üldögéljen a jól megérdemelt(felfedezett?)babérjain.További jó ücsörgést kivánok! 
                 Last edited by Serg; 10-30-2009 at 13:22..
 |  

| The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-30-2009, 12:54

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 7% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Remedy  En sem azt mondtam.    
Szerintem tul eros lesz igy ez a szemelyiseg. De orulnek, ha olyan is irna ide, aki elffel jatszik, az O velemenyuk is erdekelne.   |  Nekem elfem van, én sem támogatom, ne azért legyenek már új szemek, hogy mindenképp be lehessen ütni a bunker elfet... 
Sztem 10 bunkerelfből 8 azért az, ami mert a való élete fontosabb számára, nem akar állandóan hajnalozni, de játszani is szeret(ne)... 
Köszönöm! |  

| 

10-30-2009, 12:57

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 7% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Serg  Ha elolvasnád az előzményeket akkor tudnád hogy ezt nem kevés kockázat vállalásával éri el de úgy látom az a cél hogy ne lehessen játszani hanem mindenki bunker elfel üldögéljen a jól megérdemelt(felfedezett?)babérjain.További jó ücsörgést kivánok! |  Tetszett, amit írtál, de sztem nem a bunker elfek miatt tart ott az A, ahol.... 
Ha jól tudom, nektek is van elfetek, kivi lennék milyen felépítésű a sok Gunos között, gondolom, Ő sem tanyakupac   
Néha kell egy kis teknőspáncél, nem?   |  

| 

10-30-2009, 13:25

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LiverPool  Tetszett, amit írtál, de sztem nem a bunker elfek miatt tart ott az A, ahol.... 
Ha jól tudom, nektek is van elfetek, kivi lennék milyen felépítésű a sok Gunos között, gondolom, Ő sem tanyakupac   
Néha kell egy kis teknőspáncél, nem?   |  Hát szerintem csodálkoznál ha látnád másképpen is meg lehet oldani a problémákat nem csak betonnal,de van benne "kis" beton is persze |  

| 

10-30-2009, 22:35

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 
 személy szerint nekem nem tetszik a faltörő ötlete... nem szeretnék íjakat is vinni a csatába, miközben otthon üresen maradnak az őrtornyok... 
az őrtorony azért van, hogy megnőjjön a védelmem, és ha egy védett országot akarok, akkor miért ne tudjak csinálni egy ilyen országot? miért ne legyen meg az elfnek a védelme, az orknak a támadása? ennyi erővel csinálhatnánk egy "békegalamb" személyiséget ami csökkentené a támadás erősségét, ha a támadó x%nál több barakkal rendelkezik...

Quote: 

| 
					Originally Posted by Padlócsempe  Viszont tökéletes lenne az élőhalott számára, nem mint személyiség, hanem mint faji sajátosság |  ez az ötlet viszont tetszik... úgy is olyan gyenge szegény hulla...  
                 Last edited by Dynosaur; 10-30-2009 at 22:48..

Reason: ...
 |  

| 

10-31-2009, 00:47

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dynosaur  személy szerint nekem nem tetszik a faltörő ötlete... nem szeretnék íjakat is vinni a csatába, miközben otthon üresen maradnak az őrtornyok... 
az őrtorony azért van, hogy megnőjjön a védelmem, és ha egy védett országot akarok, akkor miért ne tudjak csinálni egy ilyen országot? miért ne legyen meg az elfnek a védelme, az orknak a támadása? ennyi erővel csinálhatnánk egy "békegalamb" személyiséget ami csökkentené a támadás erősségét, ha a támadó x%nál több barakkal rendelkezik...

ez az ötlet viszont tetszik... úgy is olyan gyenge szegény hulla...   |  Esküszöm behalok.Valaki pisztolyt tart a fejedhez hogy íjjakkal menj csatába?Mond már meg nekem hol olvastad ezt az orbitális baromságot?Mi lenne ha tényleg az elejétől odafigyelve végig olvasnátok valamit? |  

| The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post: |  |  |  

| 

10-31-2009, 01:05

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 80%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Serg  Esküszöm behalok.Valaki pisztolyt tart a fejedhez hogy íjjakkal menj csatába?Mond már meg nekem hol olvastad ezt az orbitális baromságot?Mi lenne ha tényleg az elejétől odafigyelve végig olvasnátok valamit? |  végigolvastam... de ha full sereggel, vagy a sereg 80-90%-val kell menni ehhez a bónuszhoz, akkor abba bizony sokaknál az íjak is bele fognak tartozni...   |  

| 

10-31-2009, 12:02

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 88%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dynosaur  végigolvastam... de ha full sereggel, vagy a sereg 80-90%-val kell menni ehhez a bónuszhoz, akkor abba bizony sokaknál az íjak is bele fognak tartozni...   |  ne 4.-5. szintben gondolkozz.. 
pl seregcseréről még nem hallottál?  
1/Aban most is simán előfordulnak 80-90%-al vagy full kitámadások.. 
				__________________same old song..
 |  

| 

10-31-2009, 12:28

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 89%      |  |  

| 
 ehh...  ha az elf, ha már le lett gyengítve és nem tud érdemben tolizni és varizni, akkor nehogy már ne üssük be.. az elf a magas védelméért és a vele járó nyugalomért hatalmas árat fizetett.. ha lesz ien átütő személyiség, akkor vissza az elfnek a tolzást és a minden egyebet. 
				__________________"Holnapi előrejelzés: szitáló zsenialitás, heveny végítélet."
 |  

| The Following User Says Thank You to csabi For This Useful Post: |  |  |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|