|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A drágakő ár legyen:
|
a mostanihoz hasonló ingadozás, de megemelve szintenként
|

|
26 |
19.26% |
a paicon kintlévő össz nyersanyagár átlagára körüli
|

|
65 |
48.15% |
a piacon kintlévő össz nyersanyagár átlagárának a fele körüli
|

|
7 |
5.19% |
ne változzon semmit, jó így ahogy van
|

|
13 |
9.63% |
találjatok ki valami újat, mert egyik sem teteszik
|

|
24 |
17.78% |

03-24-2006, 12:52
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Bogár
Quote:
Originally Posted by Senki
olyan alsóbb csoportokra gondolsz remélem amikben nagy a létszám. merthogy azokban tényleg az. tudok olyan csoportot ahol a rúnátől is ki lehet feküdni árban... meg ötödik szinten a legtöbb csoportban a kőnek magasabb ára van jócskán a drágakőnél is meg a többinél is.  szóval ott is működhet szerintem.
|
hidd el, hogy van még olyan csopi, ahol 100 alatt vannak a nyersi árak... sőt...
de meg lehetne úgy oldani a dolgot, hogy a drágakő ára 100-nál nem kerülhet olcsóbba. igaz, most azt mondjátok, jó-jó, de most is kerülhet 100-nál kevesebbe az ingadozás miatt... de az az igazság, hogy én a normális (nem hétvégi) játékban nem láttam olyat, hogy a császár 100-nál olcsóbbért vásárolta volna meg a drágaköveket.
|

03-24-2006, 12:57
|
Member
|
|
|
|
Bogár
amúgy a hétvégi játékban is változna az ár? sztem az jó, ahogy most van.
ezt a drágakő témát sztem olyanok hozták fel, akik nem tudnak vagyont szerezni maguknak. akármennyi lesz az ára, úgyis jobban meg fogja érni az, hogy kiélezd az oridat...
|

03-24-2006, 12:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
hidd el, hogy van még olyan csopi, ahol 100 alatt vannak a nyersi árak... sőt...
de meg lehetne úgy oldani a dolgot, hogy a drágakő ára 100-nál nem kerülhet olcsóbba. igaz, most azt mondjátok, jó-jó, de most is kerülhet 100-nál kevesebbe az ingadozás miatt... de az az igazság, hogy én a normális (nem hétvégi) játékban nem láttam olyat, hogy a császár 100-nál olcsóbbért vásárolta volna meg a drágaköveket.
|
Akkor valószinűleg te normál vagy lassú csopis vagy nem tudom mert én úgy látom hogy a gyors csopiban sokszor igencsak leesik az ára láttam már 15 körül is. Igaz ott ugyanolyan gyorsan vissza is áll 100-ra de akkor is ott van ingadozás 
|

03-24-2006, 14:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ezt a drágakő témát sztem olyanok hozták fel, akik nem tudnak vagyont szerezni maguknak. akármennyi lesz az ára, úgyis jobban meg fogja érni az, hogy kiélezd az oridat...
|
hmm... nem hiszem hogy van olyan csoport ahol el lennék szegényedve. sose voltam rászorulva erre. és mégis azt mondom legyen használhatóbb az ára
nem tudom igazából, hogy ez egy beszólás akart itt lenni vagy csak darabosan megfogalmazott vélemény részedről  , az én reakcióm is ennek a kettőnek a keverékeképpen megfogalmazható... bocs.
|

03-24-2006, 14:38
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Gyémánt
1- Az nemigaz, hogy nem használják még az 5-s szinten sem.. (rég voltál lent Wand!  ) Pl. ott azért, mert az anyag árak 1-50 arany körül is lehetnek, szóval a gyémántbánya hasznos lent, legfőbbképpen induló oriknak.
2- jó ötlet a piaci árak átlagát adni, ami mindig ingadozó, de pont ez lenne a lényeg, hiszen az életben is sok függ a piactól, a kereslet-kínálattól. Szóval életszerűbb lenne az egész. LENNE ÉRTELME!
3- A felhalmozás érdekes kérdés, vannak előnyei-hátrányai. Ugyanúgy használhatják a becsületes orik, szövetségek, de jobban kihasználnák ezt a multizók. 
|

03-24-2006, 15:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Üdv Sakky! 
igazság szerint lent se kerestem belőle sokat. ha eladtam valamit az fegyó volt... ma meg már nem ebből szerzek pénzt. eladok 50 katonát és képzek helyére 200at pl...
|

03-24-2006, 15:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
hmm... nem hiszem hogy van olyan csoport ahol el lennék szegényedve. sose voltam rászorulva erre. és mégis azt mondom legyen használhatóbb az ára
nem tudom igazából, hogy ez egy beszólás akart itt lenni vagy csak darabosan megfogalmazott vélemény részedről  , az én reakcióm is ennek a kettőnek a keverékeképpen megfogalmazható... bocs.
|
örvendek, hogy nem vagy rászorulva.
és nem értem, ha a drágakő a nyersik átlagára lesz MAX, miért nem tartassz inkább vmilyen más bányát? az úgyis jövedelmezőbb. a nyersik átlagára a piacon meg nem jó, mert ha fordulás előtt vagy, megérdeklődöd, melyik 5. szinten jobb a nyersi ára, és természetesen ott fogsz újraindulni. eléggé igazságtalan, hogy az X-ben jobban lehet fejlődni, mint a V-ben (csak 1 példa, gőzöm sincs, mi a helyzet ott)... ha meg új orit indítassz, nem választhatod meg, melyik csopiban indulj.
|

03-24-2006, 15:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nem választhatod meg, melyik csopiban indulj.
|
nem tudom. engem eddig se az befolyásolt hol lehet jobb áron eladni a cuccot. de a drágakő az sehol nem jó anyag, és ez a topic arról szólt hogy legyen használható, nem arra hogy csak ezt érje meg tartani ... 
|

03-24-2006, 15:58
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
ha meg új orit indítassz, nem választhatod meg, melyik csopiban indulj.
|
Teljesen offtopic, de mivel a piaci viszonyokhoz hoztad fel példának, reagálok azért rá: a zéró-start tökéletes arra, hogy megválasszad, hogy melyik csoportban indulsz, így ez az érv kiesik, ha úgy érzed, hogy az X-ben jobban lehet fejlődni, akkor X-ben játszol az új országoddal. Ezt tehát, mint zavaró tényezőt, nyugodtan elfelejthetjük.
|

03-24-2006, 16:04
|
Member
|
|
|
|
azt azért meg lehet választani, hogy gyors, normál vagy lassú csopi.
a drágakőnek meg soha nem lesz olyan ára sztem, hogy használható legyen. csak akkor használható, amikor indulsz az 5. szinten. most is, és a változtatás után is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|