|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

05-03-2006, 20:46
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Az izgalmakról csak annyit, ha törp vagy akkor az lesz bőven. Nem hinném, h egy törp ori unatkozna bármikor is.  Ami igazán uncsi az az óriás. Főleg ha vari.  Én is próbáltam (igaz csak 5.-en), de nem nagy dolog.
|

05-04-2006, 06:56
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Hol láttál te itt bármiféle utalást arra hogy fentebb? Ha olyan izgalmas a gnóm miért vagy törpe?
|
Teljesen mas okbol vagyok törpe.Es hidd el nem maradok mindig az, csak tudod hosszutavu strategiat csinaltunk...
Es ne mcsak 1 orim van igy mas csoportokban boven lehetek gnom.Es alba is gnom volt korabban...
|

06-01-2006, 16:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Törpe hadinak nagyon jó, jelenleg is van egy ilyen orim. 50% lakásbónusz, 40% haditeki mi kell még? A tekizés elég gáz tud lenni de vissza lehet venni seperc alatt ez igaz. Felsőbb szinteken sztem van olyan jó mint egy óriás vagy egy gnóm, ha már ellőtted a tartalékod és nincs miből építkezni gáz tud lenni a rengés vagy a puszti, míg egy törpével ilyen gond nincs. Valaki említette már nem tom h ki ő is törpe hadis épp, elárulná h h tárolja a pénzét, ami felesleges, úgy értem gondolom több száz (vagy ezer  ) millát nem tárol bent az oriban.
|
Én egyszer rúnákban rejtettem el vagy 200 millát ha jól emlékszem. (bár ez rég volt.) Törpeként sokat loptak de runát még sosem. és elég gyorsan vissza is tudtam hozni belőle a pénzem. (kb 2 kör piac alatt( értem ez alatt 2 nap)) 100 milka visszajött. Csak aztán kimaxolodtam és felment a runákban tárolt pén 300 milka körülig aztán hirtelen minden indok nélkül eltüntek a runáim. (kb 70%) pedig nem loptak nem támadtak semmi sem történt. :-( Nem tudom miért. Mostanában pedig ha épp gép előtt vagyok és nagy készletem van valamiből és látom hogy elkezdenek lopni egyszerüen csak kidobom a cuccot a piacra aztán visszavásárolom idővel ha kell. :-D Igy szerencsésebb esetben egész nap orin kvül lehet tartani árut
|

06-02-2006, 06:52
|
Member
|
|
|
|
Lehet azert tuntek el az aruid mert tul dragan voltak a piacon es egy rablobanda szemet vetett rájuk.
amugy tekiben runaban eri meg a lvet taratni, mert ezeknek nem szamit a ferohely.Termeszeteseb piacon kell lenni a cuccosnak...
|

06-02-2006, 09:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Csak arra kell nagyon vigyázni, h mikor jön vissza az áru a piacról! Nekem nem is olyan régen, a törpe orimhoz nem volt időm belépni vagy 12 óráig és 100millával húztak le. 
Meg lehet próbálkozni, h bankot tartasz, de sok helyet vesz el!
|

06-03-2006, 11:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem akarok idézni, de föntebb valaki írta, hogy a törpnek 50% lakitekije van. Az tudtommal 56%
Amúgy a törp szöviben életképes csak szvsz. Nekünk van egy és ha valaki hozzányúl a tekijeihez, akkor csak ütjük és ütjük és ütjük. Idővel leszoknak róla. Visszajáró vendégek nincsenek. 

06-03-2006, 12:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Nem akarok idézni, de föntebb valaki írta, hogy a törpnek 50% lakitekije van. Az tudtommal 56% 
|
Miért is 56%? 20%-kal több férőhely + 30% teki, ha tudós, akkor +5%. Ez 55% nem?
De ez még csak 35% lakiteki, mert a 20% az alpból megvan. Ez nem egészen tiszta. 
|

06-03-2006, 12:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Azért mert szorozni kell a bónuszokat, nem összeadni. 1,2*1,3= 1,56. Személyiséget figyelmen kívül hagyva 

06-03-2006, 14:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Miért is 56%? 20%-kal több férőhely + 30% teki, ha tudós, akkor +5%. Ez 55% nem?
De ez még csak 35% lakiteki, mert a 20% az alpból megvan. Ez nem egészen tiszta.
|
tudtommal a tudós nem kap +5%-ot a lakáshelyzetire...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-04-2006, 10:29
|
Member
|
|
|
|
Azert mert 1,2*1,3 =1.56
Sugo 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|