Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-05-2006, 16:50
Orsika
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Question

Ha kiderül, hogy csalás, jelentenem KELL?
Sponsored Links
Old 03-05-2006, 17:22
Sakkmester
Guest

A Súgóban ez van írva a FAQ(gyakori kérdéseknél)

"Ha valakiről feltételezem, hogy csal, azt hogyan jelezhetem felétek?
Rendszerünk folyamatosan ellenőrzi a játékban résztvevő összes országot, így ha valaki több országot irányít szabálytalanul, akkor előbb-utóbb, amint megfelelő mennyiségű bizonyíték rendelkezésre áll, az illető ország automatikusan az anarchista csoportba kerül. Ez az adatgyűjtési és áthelyezési rendszer teljesen automatikus, ez alól nincsenek kivételezett országok, így külön nem szükséges jelenteni, ha valakit több ország irányítása miatt gyanúsnak találsz."

Ez azt jelenti, hogy nem kell jelentened, hogy 2 országa van.
Old 03-05-2006, 17:23
Cimbi
Guest

Quote:
Originally Posted by Orsika
Full kezdő vagyok, csak pár napja van orim (5. szint). Van egy szövetségesem. Egy új ország is jelentkezett szövetségbe, amiről az első ország tulaja megsúgta, hogy az is ő.

Ha 2 országa van 5. szinten, az mindenképp csalás? Az egyiket "másodszor kezdte", vagy mi, ezeket én még nem annyira értem.

Hogyan tudhatom meg, csalás-e? (Nem akarok kockáztatni .)

Köszi

Orsi
Ez mindenképp csalás, a tag mind2 országa törlődni fog hamarosan. Te ne csinálj hasonló dolgot
Old 03-05-2006, 17:26
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Cimbi
Ez mindenképp csalás, a tag mind2 országa törlődni fog hamarosan. Te ne csinálj hasonló dolgot
Az ilyen szövetségből célszerű minél előbb ki is szállni, mert nem túl szerencsés, ha a lehető legrosszabbkor maradsz magadra, esetleg a sereged sincs épp otthon stb.
Old 03-05-2006, 17:35
Cimbi
Guest

Question

Ati, ha már itt jársz lenne egy kérdésem, amire nem láttam választ sehol, és sztem nem egyértelmű;
van mondjuk 3000férőhelyem templomba, ám van mellette egy kisebb vagyonom, mondjuk 30millió. Ha egy körben a piacon veszek ezért az összegért 1000 varit, varázsolgatok ellenségre, (majd ugyanebben a körben eladom a varikat) akkor a vari-értékbe ez a plusz bele fog számítani? Mivel így egy tartalékokat felhalmozó ori is le tud ártózni kiélezett varist, ha van kellő anyagi tőkéje.. Ez számomra furcsa lenne, barakknál egyértelmű a dolog, ott a körváltásnál elmenne a plusz lovas, de kocsma és templom esetében..
Old 03-05-2006, 17:38
Orsika
Guest

Cool Vezér

annyira jó, hogy itt vagytok és segítetek !

Na már most... Szövetségi vezérként próbálom felbontani a kapcsolatot azzal az egyetlen szövetségesemmel, akim van. Azt mondja, 63 körön keresztül nem lehet... Miért?
Old 03-05-2006, 17:38
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Longevity: 99%

Ha van 3000 helyed templomba, miért menne el a vásárolt 1000? Ha több van, mint amennyi helyed, elmennek. Amíg van 1000 varid, a varierőbe beleszámít, ha eladod, a varierőbe nem számít bele.
Old 03-05-2006, 17:42
Cimbi
Guest

Quote:
Originally Posted by Orsika
annyira jó, hogy itt vagytok és segítetek !

Na már most... Szövetségi vezérként próbálom felbontani a kapcsolatot azzal az egyetlen szövetségesemmel, akim van. Azt mondja, 63 körön keresztül nem lehet... Miért?
A megalapulástól számított 72körig (amiből nálad 9 már lejárt) nem lehet szövit bontani, ezzel rengeteg csalást, kihasználást megelőzve. Pl: egy áldozatokat kereső hadis alapítana egy szövit, rálátna társai minden stratégiai elemére, egységeire, majd rögtön bontja is a szövit, és letámadja őket. De számos ilyen lehetőség van, amit sajnos a 72órás korláttal is ki lehet használni, bár erre még személy szerint nem láttam példát.
Old 03-05-2006, 17:43
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Cimbi
Ati, ha már itt jársz lenne egy kérdésem, amire nem láttam választ sehol, és sztem nem egyértelmű;
van mondjuk 3000férőhelyem templomba, ám van mellette egy kisebb vagyonom, mondjuk 30millió. Ha egy körben a piacon veszek ezért az összegért 1000 varit, varázsolgatok ellenségre, (majd ugyanebben a körben eladom a varikat) akkor a vari-értékbe ez a plusz bele fog számítani? Mivel így egy tartalékokat felhalmozó ori is le tud ártózni kiélezett varist, ha van kellő anyagi tőkéje.. Ez számomra furcsa lenne, barakknál egyértelmű a dolog, ott a körváltásnál elmenne a plusz lovas, de kocsma és templom esetében..
nincsen túltöltés, variknál, és toliknál sem. csak addig számítanak, amig van helyed.
Old 03-05-2006, 17:44
Cimbi
Guest

Quote:
Originally Posted by Davalon
Ha van 3000 helyed templomba, miért menne el a vásárolt 1000? Ha több van, mint amennyi helyed, elmennek. Amíg van 1000 varid, a varierőbe beleszámít, ha eladod, a varierőbe nem számít bele.
Nem voltam teljesen pontos..
3000 férőhely, amiket kiis használsz, tehát 3k varid van alapból. Majd erre veszel rá 1k-t, amit mozgatsz a piac segítségével.
Ha emellett tartod, hogy beleszámít az erőbe, az mondjuk szerintem elég cinkes :/
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules