Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

View Poll Results: A HT katona eladási sorrendje
Maradjon úgy ahogy van. 3 3.90%
Csak az íjj és az elit között lehessen dönteni 2 2.60%
Az összes egység prioritását lehessen állítani 72 93.51%
Voters: 77. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-30-2007, 19:01
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Egy meghatározott témában egy TELJESEN MÁS TÉMÁRÓL beszélni valóban nincs értelme, sőt kifejezetten rossz, és nem is tűröm túl jól az ilyesmit.
A helytartó a lelépés helyett adja el az egységeket, így különbség csak definíció szerint van, a lényeg, az eredmény pontosan ugyanaz! Azaz, szerintem nincs szó más témáról, csak más megközelítéséről ugyanannak a témának. (OFF: én viszont azt tűröm nagyon rosszul, ha valaki ezt képtelen megérteni.)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-30-2007, 19:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 31%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
A helytartó a lelépés helyett adja el az egységeket, így különbség csak definíció szerint van, a lényeg, az eredmény pontosan ugyanaz! Azaz, szerintem nincs szó más témáról, csak más megközelítéséről ugyanannak a témának. (OFF: én viszont azt tűröm nagyon rosszul, ha valaki ezt képtelen megérteni.)
Lelépés helyett adja el, ahogyan ezt te magad is meg tudod tenni, olyan sorrendben, amiben csak szeretnéd. Míg ha a helytartóra bízod, akkor nem az a sorrend érvényesül, amit szeretnél, hanem egy előre meghatározott sorrend.

Vagyis mivel a nem helytartós országok eddig is eladták, ahogy akarták az egységeket, és ezután is el tudják adni, vagyis a részükre az égvilágon semmi változás nincs, ezért őket ez a javaslat nem érinti.
Old 07-30-2007, 20:20
Member

Most már én is feladom. Kéretik a szavazatomat áthelyezni a 'maradjon így, ahogy most van' opcióra!

A félreértések elkerülése végett: a módosítás mellett vagyok, de, ha a nem VIP-esek élből ki vannak zárva, akkor a javaslat elfogadhatatlan!

Monro: ha már pirosat osztottál azzal az indoklással, hogy akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is, hát akkor nem érted, miért írtam! Azért, hogy ne dögöljön meg szegény nem VIP-s szomszéd tehene! Mert hogy én VIP-es vagyok, úgyhogy a saját tehenemet ölöm ezzel.

Last edited by Életfa#2; 07-30-2007 at 20:44..
Reply With Quote
Old 07-30-2007, 21:14
wand wand is offline
Member

ritkán mondok itt ilyet de hihetetlen az emberi butaság..

az a gond, hogyha valakit lerengetnek akkor a az elitjei helyett az íjja mennek el? mert szerintretetek a vipnek kirakja az elitet ha kell és marad az íjj, és hű de negy extra védelme lesz??

csak azt tudom elképzelni, hogy sosem voltatok vippek, és soem állítottatok be ht-t.

ha valakinek úgy van beállítva a ht, hogy 1-2 rengés után fellépő barakkhiány miatt piacra menjen, az nem normális. ez esetben jó esetben reggel 8ra már egy dab piaca se maradna
ergo szerintem a legtöbb embernél úgy van beállítva, hogy a seregméretéhez képest pár rengéssel ne menjen piacra, hanem hagyja őket elmenni, (pesrsze ha van pár üres helye, megint tök tárgytalan) tehát ezen a téren mi változik?? semmi.

a seregek mindenkinek ugyan abban a sorrendben mennek el, az meghogy a ht- hogy teszi ki , ahhoz a nem vipeknek semmi közük. úgy teszi ki ahogy akarja az ország gazdája. és gond ez valakinek? akkor esetleg vippelje be az oriját és máris neki is megvan. nincs rá 500 ft-ja? oks sebaj, majd más kifizeti a játék fenttartást. de akkor ne kezdjen már pattogni egy kényelmi szolgáltatáson.. majd ha a ht támad is akkor lehet siránkozni, a nagy előnyről..
addig meg bátran csendbe lehet maradni.
Reply With Quote
Old 07-30-2007, 21:56
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Most én is egyetértek Atival ebben, így ha meglenne adva a prioritás a HT-nél ,
Pontosan UGYANNYI elönyt élvez a másik mintha Ő ÜLNE A GÉPNÉL, semmivel se többet!!!
a HT lényege hogy helyetted cselekszik amikor nem vagy ott.

Reply With Quote
Old 07-30-2007, 22:06
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
De ez így igazságtalan a nem vipesekkel szemben.
tényleg az hogy nincs HT-juk és így bele se kellene szólniuk abba hogy működjön a Ht
Igazságtalan az élet
Old 07-30-2007, 22:10
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
De ez így igazságtalan a nem vipesekkel szemben.
Értem szóval az úgyanúgy igazságtalan akkor ,ha a másik gépnél van és ő adja el az egységeit...
Te semmilyen hátrányt nem élvezel akkor ha nincs ht-d de a gépnél vagy!!!
(kivéve az extrém eseteket amikor hiába vagy gépnél már csak a ht tud reagálni)

Reply With Quote
Old 07-30-2007, 22:11
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Most már én is feladom. Kéretik a szavazatomat áthelyezni a 'maradjon így, ahogy most van' opcióra!

A félreértések elkerülése végett: a módosítás mellett vagyok, de, ha a nem VIP-esek élből ki vannak zárva, akkor a javaslat elfogadhatatlan!

Monro: ha már pirosat osztottál azzal az indoklással, hogy akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is, hát akkor nem érted, miért írtam! Azért, hogy ne dögöljön meg szegény nem VIP-s szomszéd tehene! Mert hogy én VIP-es vagyok, úgyhogy a saját tehenemet ölöm ezzel.
ÉFA egy nem HT-val rendelkező emberke, hogyan alkothatna véleményt a HT működéséről? :O

Más kérdésem nincs köszönöm.
Old 07-30-2007, 23:50
Member

(Off: mert megszólítottak
Quote:
Originally Posted by LotR View Post
ÉFA egy nem HT-val rendelkező emberke, hogyan alkothatna véleményt a HT működéséről? :O

Más kérdésem nincs köszönöm.
Á, nincs helytartóm, soha nem is volt. De akkor ez vajon miér okozhatott nekem problémát?

Köszönöm, más kérdésem nekem sincs. [Csak még egy: vajh miért van, hogy az utóbbi időben érvelés helyett személyeskedéssel akarnak lesöpörni? <Tisztelet a kivételnek, mert azért volt érvelő is!>])
Reply With Quote
Old 07-30-2007, 23:54
LotR LotR is offline
Member

Quote:
(Off: mert megszólítottak

Á, nincs helytartóm, soha nem is volt. De akkor ez vajon miér okozhatott nekem problémát?

Köszönöm, más kérdésem nekem sincs. [Csak még egy: vajh miért van, hogy az utóbbi időben érvelés helyett személyeskedéssel akarnak lesöpörni? <Tisztelet a kivételnek, mert azért volt érvelő is!>])
ÉFA nem értem mi a személyeskedés?
Nem tudom, hogy van-e nekd vagy nincs amíg nem írtad...
De mivel írta így számomra felmerül a krédés hogy ezek után mért szólsz hozzá ha nincs.

mégpedig azért mert volt és tudod miről van szó és sajnálod azoktól akik vipet fizetve szeretnék hogy végre jól kezelje a HT azt amit eddig hibásan kezelt le....

Ezt akkor nevezzem irigységnek vagy minek mert szted tul nagy előny az ami eddig is megvolt csak mostmár jól is működne? :O
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules